Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu[Pl][Dedyk]

Shenzu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 879
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś official do 22 będzie.

sygnaff.jpg

Moje TemaTy :P

Pliki serwerowe medium 08r. by Ostroch.

Serwer na którym gram :) PRO serwer !!

1317061706909272.png

Mój kanał youtube :D zapraszam.

86194447.jpg

15299.gif

Opublikowano

Kod captcha byl juz poprawiany.. A wiec jesli nie mozesz zalozyc w tym momencie konta, to zle cos wpisales.. A najprawdopodobniej kod usuniecia postaci.. Wpisz d12356 powinno poleciec ..

Opublikowano

ale kto bedzie chciał to sobie za gra w nocy też możesz sobie nocke poswiecic a ktos kto nie chce to przeciez nic sie nie stanie to 1 noc;p

odrazu minus za nic;p

2dtt01s.png
Opublikowano

No nareszcie mi dziala i to bez clienta.

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

A ja mam jedno troszkę odbiegające od tematu pytanie. Czemu na stronie głównej jest logo GF? Czyżby to był priv serwer od GAMEFORGE?

Opublikowano

6/7 nie ma

No i dobrze, a jeżeli ma być to na pewno z bossów, a także bez "silny i przeciwko komuś".

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Jeszcze raz poprosze kogoś kto ma spatchowanego clijenta który mu działa i moze grac o 1 plik z clienta shenzu.bin bo potrzebuje bo nie działa ten co podali mi inni goście a chce sobie zagrac

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Proszę nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Serw jest on . Nie mam spatchowanego clienta, ale znalazłem sposób i gram : D

Cześć

Jeśli potrzebujesz sygnatury/awatara, pisz do mnie :)

Podaj:

Wymiary:

Co ma być napisane:

Temat sygny/awatara:

Oczywiście wszystko za darmo.

Opublikowano

halo halo ! z tego co wyczytalem to gdy odpalam patchera i spatchuje klikam rozpocznij gre i sie nie włącza oknto metin2 to znaczy ze serv wyłączony ?

Mam tak samo ;d wkleilem lunchera do swieżo spatchowanego metina 2011 ;p i nic po kliknięciu rozpocznij grę wsio gaśnie :x

bl3nd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...