Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj!

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jeśli zrobie np.

Dem Vac

to ten zrobiony plik jak nie chce hakować podmieniam orgnialnyn ale czy jak chce znowu akować to wystarczy podnienić czy trzeba od nowa?. to wystarczy poprostu kopiuj wklej czy trzeba przez program ?

jyh.jpg
Opublikowano

Zrób sobie najlepiej 2 wersje Skill.wz

Jeden oryginalny, a 2 z dEM.

Jak nie chcesz cheatować wklejasz ten oryginalny, czysty.

Jeśli jednak chcesz to zamieniasz go na ten z dEM.

i to wszystko.

' wielu ludzi patrzy, lecz tylko nie liczni widzą '

Opublikowano

czy jak zrobie Svacka na ktorej sa latajace i (niewiele) chodzacych mobow moge dostac jakies ab/dc i czy svac bedzie dzialal normalnie co do latajacych mobow?

Opublikowano

wie ktos moze czy polaczenie pvaca i svaca a/b ;p? , chodzi mi oto zeby latajace moby svacnac nade mnie nad safe spot i zeby lazace moby podchodzily pod zasieg dEMa.

Opublikowano

Witam slsyzalem cos o trade hacku ma moze ktos do niego linka ? ja mam ale na tej stornie trzeba zaplacic za rejstracje prosze o napisanie do mnie jesli ktos chce storne wysle w pw

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

835402.gif

Click here to feed me a Star Fruit!

Get your own at Flyffables!

Opublikowano

mógł by mi ktoś pomóc a mianowicie mam taki problem przy włączaniu maple wyskakuje mi taki błąd "error code : -2147467259 (Nieokreślony błąd)" proszę o pomoc

chodzi o Virtual Box

Opublikowano

"VirtualBox Graphics Adapter 0.0 Twój komputer ma zainstalowaną najnowszą wersję sterownika dla twojego procesora graficznego. Aktualizacja sterownika nie jest konieczna."

Opublikowano

witam mam ostatnio problem z maple a mianowicie:

kiedy wlaczam maple loguje sie bez problemu wchodze w odpowiedni swiat i kiedy chcem wybrac postac klikam start i wtedy dostaje dc z komunikatem:

"Unable to connect to the game server"

wiecie jaka moze byc tego przyczyna odrazu mowie ze na gms nie uzywam zadnych hackow

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

mam 2 pytania /prosby

1. czy ma ktos jakies haki dla dita lub metode by przy robieniuw hepakerze nie wywalalo z gry przy uzyciu !!

jak macie jakiegos tuta lub co to piszcze tu lub na priv!!

2. ItemVac!

chodzi o to ze wiekszosc jest "privat" !!

jak kto ma tutka albo cokolwiek zwiazane z robieniem itemvaca nie pisze tu lub priva!!

Opublikowano

Wie ktoś jak należy ustawić klawisze do Damiua Trainer?

Wiem tylko, że:

HP pot pod '9'

MP pot pod '0'

Gdzie należy ustawić skilla?

@Edit

Pod 'CTRL' atack jest.

1644b8636667.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...