Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam chyba najglupszy problem..;D

mi chodzi ale nie klika w Bitwa tylko obok prosze o pomoc >,< moge sie spotkac na skypie/team viever/steam/gg/tlen itd lub pw\\\

mam laptopa Dell Alienware M15X 15cali

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CHARNOBYL13 nie zgodzę się że niczego nie wnoszę, ostrzegam forumowiczów, że bierne uczestniczenie czołgiem w bitwie jest przez współgraczy często raportowane jako BoT do supportu, który nagminnie banuje konta takich graczy. poza tym wytłumaczyłem Chudemu3175 jak używać BoT aby zarabiać a nie tracić.

Opublikowano

banasp po pierwsze ostrzegasz ludzi przed tym ze można dostać bana za bota? ale przecież jest to oczywiste i napisane w moim tutorialu na dole czerwona czcionka : >

A po drugie napisałem chudemu ze to jest bot który wchodzi do bitwy i stoi ponieważ myślał on ze bot będzie jeździł strzelał i przejmował bazę wiec proszę cie czytaj uważnie moje posty następnym razem

Zapomniałem dodać proszę o upload bota i wysłanie linku na pw.

Pozdrawiam CHARNOBYL

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Nie wiem po co dalsza dyskusja temat do zamknięcia linki padły i za stanie w miejscu nic nie dostajemy już :)

0 expa za stanie tego jestem pewny

Opublikowano

ten bot chyba nie dziala ^^

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

jak wgl. WYŁĄCZYĆ bota?? to mi właśnie zawadza, bo jak chce wyłączyć to muszę kompa resetować, bo zanim wyłożę program na wierzch to program klika na gre i spowrotem muszę wywalać bota na wierzch > <

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam, szybko banują, samemu zdobędziesz tyle w 20razy krótszym czasie.Ja za bitwe biore średnio 1000xp isem4 na bocie 0 + ban gratis. Co to za gra na bocie?? Może odrazu zmieńcie gre bo tym wyższy tier tym lepsi przeciwnicy grając na bocie niczego sie nie nauczycie o grze pozdro.

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

em mi coś nie działa mam błąd :

Microsoft.NET framework

Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji.Jeśli zamkniesz to wiecie co zamknie... plz o pomoc!!! :(

Opublikowano

em mi coś nie działa mam błąd :

Microsoft.NET framework

Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj aplikacja zignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji.Jeśli zamkniesz to wiecie co zamknie... plz o pomoc!!! :(

to wewnętrzna ochrona komputera przed dziećmi, żeby nie grały za dużo ;/ też tak miałem , da się ją wyłączyć ale trzeba znać hasło ;[

Opublikowano

Dokładnie, od jakiegoś czasu zaobserwowałem nagły spadek afk graczy, a kiedyś 1 afk/team to była normalka. Gj wargaming! ;)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

WG:1

MPC:0 :(

Może kiedyś coś będzie ;) A jakby tak bot który włącza bitwę i jedzie do przodu ? Mało kto by się połapał, że to afk, bo przecież jedzie ^^

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

@up Takiego bota gdzieś widziałem , bo raz u nas tiger cały czas jechał do przodu . Ale to nic nie zmienia , bo gościu dostał 5 skarg na koniec , więc nie polecam tego . Najlepiej nauczyć się grać i zdobywać samemu używając czołgów tierów 5 i 6 do zarobku i grać np. Tigerem dla przyjemności , a expić sobie wasz inny czołg .

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Łatwy sposób na oszukiwanie innych bo jak wł program to chciałem sprawdzić czy działa a on wchodzi w kup złoto i sam zamawia. Dobrze że nie zostawiłem komputera na noc bo niewiadomo co mogło by sie stać NIE POBIERAJCIE ANI NIE WŁĄCZAJCIE

Opublikowano

Hahahah. Takie głupoty to ja jeszcze nie słyszałem. Bot działa(ł) dobrze, więc nie wiem o czym mówisz

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Po jakim czasie można za to dostać bana?. Za użycie przez około 30 min gry?. Bo nie wiem czy opłaca mi się grać... Wcześniej miałem za zabijanie swoich, przypadkowo zabiłem IS-7 i dostałem praktycznie po kilku minutach.

World Of Tanks KW rulez!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...