Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niezły sposób ;) ja postawiłem na noc BT-7 (ruski 3 poziom) to nie dość że coś się zacieło xD (nie wiem kiedy) ale i tak jestem zadowolony bo zarobiło mi 60k i 2k doświadczenia ;) tylko przydałoby się napisanie bota który by sam klikał jak klikacz ale żeby gra była w tle ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mniej wiecej tak jak by chciał działać tylko ze mysz jak idzie w gore i chce dac tak jak by bitwa to mysz idzie tak wysoko ze nie ma szans ustawic tak napisu bitwa zeby mysz tam siegla. ogolenie mysz chodzi na rozne strony ale co z tego jak nie najezdza na odpowiednie napisy

Scrappus co do twojego problemu musisz mieć ustawiona rozdzielczość w grze 1024x768 i wtedy będzie idealnie najeżdżało na bitwa :)

niezły sposób ;) ja postawiłem na noc BT-7 (ruski 3 poziom) to nie dość że coś się zacieło xD (nie wiem kiedy) ale i tak jestem zadowolony bo zarobiło mi 60k i 2k doświadczenia ;) tylko przydałoby się napisanie bota który by sam klikał jak klikacz ale żeby gra była w tle ;)

Tak przydało by się napisać coś takiego ale to trzeba pogadać z kimś kto jest ogarnięty w takich sprawach ponieważ ja nie za bardzo ogarniam pisanie programów ;X

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

nie no zaje... bardzo fajny sposób laugh.gif dzięki wielkie postawiłem bt-7 na noc i jak mi się zacięło to rano postawiłem od nowa i teraz jak wróciłem ze szkoły to łącznie 200k i około 8k expa wink.gif

ojojoj... właśnie dowiedziałem się od kolegów z klanu (oczywiście mnie nie zpejczowali laugh.gif) ale ostrzegli że jeżeli jakiś gracz zdenerwuje się że w jego drużynie jest koleś który nic nie robi i wyśle raport to administracja sprawdza i odrazu może nie ale po jakimś czasie napewno złapią a jak nie złapią to też tym niszczy się swoje statystyki i ktoś patrząc na twój profil będzie cię miał za debila który nie umie grać także jednym słowem można... ale czasami jak brakuje nam np. takie 300 tyś kredytów a nie chce nam się ich wbijać to zostawiamy na noc i gitara wink.gif

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

czarnobyl, powiedz mi jeszcze bo mam windowsa 7 i jak sam nagram ruchy myszy to przy odtwarzaniu jak najezdza kursor na dany folder i jak ja zrobiłem żeby nacisnął to on nie chce nacisnąć. jaki to może być tego problem?

Opublikowano

ojojoj... właśnie dowiedziałem się od kolegów z klanu (oczywiście mnie nie zpejczowali xD) ale ostrzegli że jeżeli jakiś gracz zdenerwuje się że w jego drużynie jest koleś który nic nie robi i wyśle raport to administracja sprawdza i odrazu może nie ale po jakimś czasie napewno złapią a jak nie złapią to też tym niszczy się swoje statystyki i ktoś patrząc na twój profil będzie cię miał za debila który nie umie grać także jednym słowem można... ale czasami jak brakuje nam np. takie 300 tyś kredytów a nie chce nam się ich wbijać to zostawiamy na noc i gitara ;)

Nie pisz posta pod postem jest opcja edytuj :x a pyzatym za każdy nawet najprostszy bot jest ban wiec wszystko jest do czasu dlatego jak używać to z umiarem ;x

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Czy ktoś to używa na windows 7 32 bitowym? bo mi nie działa . jeżeli ktos uzywa i miał problemy to co zrobił? i jak uruchamia?

Scrappus piszesz już nie wiem który post o tym samym.Jeżeli ktoś by znal rozwiązanie tego problemu to na pewno by ci pomógł narazie cierpliwie poczekaj :)

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

ZBIERAM -

Opublikowano

ale ja nie moge czekać. czarnobyl masz skype? pomogl bys mi nagrac zebym samemu nagrał bota?

na skype będę wieczorem wyślij zapa to pogadamy

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

ZBIERAM -

Opublikowano

Witam mam podobny problem do Scrappus tylko,że u mnie klikacz chodzi jak zminimalizuje wot'a a jak wejdę do wot'a kursor stoi w miejscu.

Prosiłbym o jak najszybszą pomoc :P

Opublikowano

Witam mam podobny problem do Scrappus tylko,że u mnie klikacz chodzi jak zminimalizuje wot'a a jak wejdę do wot'a kursor stoi w miejscu.

Prosiłbym o jak najszybszą pomoc :P

Jeżeli na pulpicie chodzi to w grze tez musi. Masz ustawiona rozdzielczość 1024x768? jeżeli tak to włącz klikacza grę i chwile odczekaj musi ruszyć :x

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

ZBIERAM -

Opublikowano

CHARNOBYL13 robie tak jak kazałeś (1024x... już miałem) i dzieje sie tak samo na pulpicie pięknie chodzi sam kursor a jak włącze gre to stoi na środku.Najpierw włączam klikacza potem gre minimalizuje aktywuje klika i maxymalizuje gre i stoi w miejscu;/

Opublikowano

Hajty nauczcie się tego AutoITa co nie jest trudne i takie programy będziecie pisać z zamkniętymi oczami.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Hajty nauczcie się tego AutoITa co nie jest trudne i takie programy będziecie pisać z zamkniętymi oczami.

Nie wiem czemu ma służyć twoja wypowiedz pomaga w problemie poprzedniego użytkownika? Jeżeli jest w tym temacie to znaczy ze nie chce albo nie umie pisać programów woli ściągnąć : ). Co do problemu spróbuj sam ustawić gdzie ma klikać klikacz a nie wczytuj gotowa konfiguracje może pomoże.

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

ZBIERAM -

Opublikowano

Rozdzielność mam ok wszystko niby ok ale program najeżdża troche nad bitwe nie klikąjąc jej a później odpala badania i dupa :/

Opublikowano

Czyli coś jest źle z Twoją rozdzielczością.

Rozwijając swoją wypowiedź:

Global $Ini_File = "Podaj nazwę pliku INI"
$loops = IniRead("set.ini","settings","loops","unlimited")
If $loops = "unlimited" Then
While True
	$Ini_Sections = IniReadSectionNames($Ini_File);moze wskoczyc error dlatego musi byc powtarzane
	If Not @error Then
		For $i=1 To $Ini_Sections[0]
			actions($Ini_Sections[$i]
		Next
	EndIf
WEnd
Else
For 1 To $loops
	$Ini_Sections = IniReadSectionNames($Ini_File);moze wskoczyc error dlatego musi byc powtarzane
	If Not @error Then
		For $i=1 To $Ini_Sections[0]
			actions($Ini_Sections[$i]
		Next
	EndIf
Next
EndIf
Func actions($name);przykladowy praser
$var1=IniRead($Ini_File,$name,"klucz1",false)
If $var1 Then Instrukcje1($var1)
$var2=IniRead($Ini_File,$name,"klucz2",false)
If $var2 Then Instrukcje2($var2)
EndFunc
Func Instrukcje1($var)
;co ma się wykonać
EndFunc
Func Instrukcje2($var)
;co ma się wykonać
EndFunc

Dopiszcie sobie dalej sami - nie powinno to sprawić problemu, ale zająć sporo czasu, aby porządnie działało.

Starałem się, aby było modyfikowalne bez ingerencji w kod, można to napisać inaczej bez zbędnego pierdzielenia z plikami ini.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...