Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czesc ja mam taki problem ze zostawilem dzis pierwszy raz bota na noc, ale gra mi sie przy nim wylancza do pulpitu bez zadnego bledy, porpstu nic. lub mam ze polaczenie zostalo zerwane moze mi ktos pomoc z tym?

a i jeszcze jedno jak kupie dodatkowy modul np 25+ do kamuflarzu to bedzie to na wszystkich czolgach czy tylko na jednym, a jezeli na jednym to da sie to przeniesc na inny czolg?

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować grę. Czy podczas normalnego grania, też ci się wyłącza gra ?

Moduł kamuflaż, jest tylko na jeden czołg.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

on mi dzie działa właczam i albo w grze idze na bok albo za gre albo w gorę nie raz najedzie na start ale bo bitwie ciągle jest ta tabelka i nic sie nie robi

Opublikowano

ja wydałem jakieś 15k na grę, wcześniej używałem bota przed tierem 7, bo tylko do 7 sie opłaca. I teraz po miesiącu od nieużywania bota dostałem bana ;/ to mendy.

Here is a shortcut of your battle log:
05.10.2011 0:10 till 05.10.2011 5:35, vehicles: IS - botting session
14.10.2011 19:25 till 15.10.2011 6:22, vehicles: PzKpfw III, PzKpfw III/IV - botting session
*server time

You can get your account back after it will be wiped. That means a complete reset of all received achievements and research, deleting of all your tanks EXCEPT PREMIUM TANKS and reset of all your in-game funds (game credits), EXCEPT FOR THE REMAINING GAME GOLD.
Partial rollback of your achievements, funds and research obtained through violation of the Game Rules/EULA is NOT possible.

Opublikowano

Po dość długiej nieobecności na forum chciałbym zakomunikować do tych którzy ciągle piszą "dostałem przez was bana" itp ze to nie jest moja wina, wchodzisz na forum o cheatach bugach itp.Ściągasz na własna odpowiedzialność, i jak dostaniesz bana to nie zwalajcie winy na mnie ani na nikogo z forum ;).

PS:Oban jeżeli ktoś w temacie napisze jeszcze raz post typu "dostałem przez was bana" Proszę o upomnienie lub kilka % dla niego. Dziękuje i pozdrawiam CHARNOBYL

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Niestety za takie cos nie mozna dac warna, ale jak widze takiego idiote to, aż mnie za dupe ściska.

Offtop

Zostaniesz na dluzej ? Czy jestes tylko przejezdnie ?

Wróce na mumble jak kupie nowy mikrofon ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Niestety za takie cos nie mozna dac warna, ale jak widze takiego idiote to, aż mnie za dupe ściska.

Offtop

Zostaniesz na dluzej ? Czy jestes tylko przejezdnie ?

Wróce na mumble jak kupie nowy mikrofon ;)

Dobra to do zobaczenia na mumblu ;d

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Witam, czy jest to bezpieczne? Macie racje, twierdząc, że low elo jest do dupy.... Jeżeli tak to chyba zassysam:)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację. Pozdro ;PPPP

Jaki windows ? Jeśli 7 to uruchom jako admin i w zgodzie z windows XP

Witam, czy jest to bezpieczne? Macie racje, twierdząc, że low elo jest do dupy.... Jeżeli tak to chyba zassysam:)

Korzystasz, z tego na własną odpowiedzialność.

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Jaki windows ? Jeśli 7 to uruchom jako admin i w zgodzie z windows XP

Korzystasz, z tego na własną odpowiedzialność.

A teraz takie pytanko, użyłem tego, lecz to nie działało... Tzn. nie klikało mi tylko kursor przesuwało. Czy jest możliwość zbanowania?

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

A teraz takie pytanko, użyłem tego, lecz to nie działało... Tzn. nie klikało mi tylko kursor przesuwało. Czy jest możliwość zbanowania?

Możliwość zbanowania jest w regulaminie wszystko jest napisane klikacze makra itp są karane banem.Używaj tego rozważnie nie przez tydzień tylko raz na jakiś czas a nic nie powinno i tutaj zaznaczam nie powinno się stać.

11137781.jpg

MOJE POSTY

200 POSTOW[ ]

ZBIERAM -

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze to przetestowałem to na nowym koncie przez nocke i ban poleciał po 2 tygodniach ;) Lepiej pograć dla przyjemności samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...