Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co mamy zrobić?? wchodze na wota mam rozdzialke taka jak powiedziales, w grze mi sie nic nie dzieje, a na pulpicie mi ciagle klika w rozne miejsca, WTF ?

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
  • Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co mamy zrobić?? wchodze na wota mam rozdzialke taka jak powiedziales, w grze mi sie nic nie dzieje, a na pulpicie mi ciagle klika w rozne miejsca, WTF ?

ODPAL PROGRAMIK JAKO ADMIN I MUSI DZIAŁAĆ JAK NIE DZIAŁA TO WINA JEST PO TWOJEJ STRONIE sry za caps

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Nie pisz od rzeczy, bo nikt nie wie o co chodzi. Mniej Caps więcej informacji, bo po oczach szczypie :/

@Down

Od razu lepiej :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

oban masz racje czy jakiś moderator mógłby zmienić nazwę tematu tzn początek na [bOT] i podpiąć? Z góry dziękuje :)

Nazwa zmieniona na prośbę użytkownika. Jednak nie ma potrzeby podpinania ;)

1335991896-U274919.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem dlaczego ale jak robię wszystko tak jak jest napisane ustawie by kursor naciskał na bitwa to nie chce wcisnąć tak przy pytaniu o amunicje

Opublikowano

@Up

Jaki windows ? Jeśli Vista/7 to uruchom w trybie zgodności z XP i jako admin.

Możliwe, że błędnie ustawiłeś rozdzielczość.

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Przyjaciele powiedzieć wam coś?!

PIERDOLĄ MNIE TE STATYSTYKI I TAK NIKOMU SIĘ TAM NIE CHCE ZA CHUJ ZAGLĄDAĆ

!!!

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

To nasza wina ? Trzeba było używać go rozsądnie ;)

Jak go zostawisz raz na tydzień na noc to nic się (raczej) nie stanie

1335991896-U274919.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okej.

Wypakowałem program, poczym zaznaczyłem Wotconfig, pokazała mi się "Etykieta 1", okej. Dodaj operację, i włączam grę pełnoekranową. Włączam swoim czołgiem misje, poczym gdy już zaloguje się, i widać 30sekund czekania, minimalizuje grę, poczym włączam start. Przywracam grę, i co się dzieje po bitwie ? Nic, zupełnie nic.

Wie ktoś może dlaczego tak się dzieje ? Jeżeli tak, prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Sinepron kiedy jesteś w garażu i klikniesz obsługa możesz zaznaczyć "automatyczna naprawa" wtedy kiedy padnie czołg wyjdzie z bitwy naprawia się automatycznie i wchodzi dalej. Pozdrawiam Piotr smile.gif

No nie bardzo, bo zanim bitwa się nie skończy czołg dalej jest zajęty i nie można nim grać dopóki bitwa się nie skończy!!

Opublikowano

Ja mialem problemy na poczatku ale potem latwiej.

Najpierw uruchom jako admin potem dajesz plik otworz i wot config wlaczasz gre na 1024 x 768 upewni sie ze nie na 1024 x 746 i zaczyna dzialac.

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano
Dear Players,

the Administration of World of Tanks warns you that using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle as well as passive participation of the player within the battle without automatic software to accumulate experience and credits (leeching) or continuous joining the battles without any participation could lead to permanent game account suspension.

Drodzy gracze,

Administracja World of Tanks ostrzega, że ​​za pomocą botów, klikerów, makr klawiatury i nagrywarki(?) myszki, lub jakichkolwiek innych metod gromadzenia creditsów i doświadczenia z bez biernego uczestnictwa gracza w walce, jak i biernego uczestnictwa w bitwie gracz bez automatycznego oprogramowania do gromadzenia doświadczeń i kredytów lub ciągłych połączeń walk bez gry. Taka gra może prowadzić do stałego zawieszenia konta.

Tłumaczenie: translate.google.pl

Poprawki: Sullyer.

Takie info na maila dostałem od nich, więc lepiej nie używajcie - przecież na co to komu? Tylko psujecie frajdę z rozgrywki sobie i swojemu teamowi.

Opublikowano

Na prawdę szkoda mi was. Po co to robicie?

Gram od półtora miesiąca bez premki w ogóle, doszedłem do 7 tieru i stwierdzam że zarobek na następny czołg czy dodatkowe moduły to żaden problem.

Nie rozumiem, że chce się wam ryzykować utratę konta dla marnego zarobku tym botem.

imetin_logo.png

Opublikowano

Dojdź do 8/9 tieru bez premki to zobaczysz, że to sama "przyjemność" ;)

Do 7 tieru to można spokojnie expić i się nie martwić o premke, dopiero potem czekają cie katuszę ;)

Na bocie można expić tak do 4-5 tieru, ale potem już bot przynosi same straty.

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Oban piszemy w temacie o Bocie więc co mi tu z premką wyjeżdżasz.

Wiem że bez premki dalej są katusze.

Pisałem o Bocie nie o premce!

imetin_logo.png

Opublikowano

Na chwilę obecną nie polecam używać tego dlatego iż administratorzy już ostrzegają, że mają system Automatycznie banujący cheaty auto Clickery itp.

Więc bardzo duża szansa na bana i stracenia całej swojej gry, którą dotychczas grało się.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...