Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak. Grałem sobie w mmorpega który na samym początku nie do końca do mnie przemawiał, jak się potem okazało popadłem w nałóg. :) Świat był super, ludzie z którymi grałem w gildii byli bardzo przyjemni, aż pewnego bardzo niefajnego dnia na serwer a następnie na całą grę wkroczyły boty, następnie firmy bezczelnie zaczęły sprzedawać konta i goldy. Bardzo mi się to nie spodobało, nie tylko mi lecz i innym użytkownikom tej gry. Admini mięli głęboko w tyłkach, że to dziadostwo się panoszy po serwerach i nic nie robili, a ja jak i sporo innych graczy skasowaliśmy konta w oznace buntu mimo długiej gry. Spędziłem przy tym naprawdę dużo czasu i nie mam zamiaru przyglądać się jak boty panoszą się na innych grach w które inwestuję czas. Bardzo dobrze, że banują znaczy, iż zależy im jeszcze na czystości i uczciwości. Nie stać Cię nie kupuj, chcesz kupić zarób lub kup premium. Tyle w temacie.

Opublikowano

Kilkanaście ostrzeżeń w temacie na ten temat jest, sam jesteś sobie winny.

Nawet za samo przetestowanie mogą cie zbanować, zwrot konta sądzę że jest możliwy-wyczyszczonego.

Opublikowano

Jasiu150 bot dziala poprawnie gralem na nim osobiscie i gralo wiele osob.Popatrz sobie na poprzednie wypowiedzi w temacie a pozniej pisz ze nie dziala.Krotko mowiac nie potrafisz wlaczyc,przeczytaj tutorial jeszcze raz napewno zrobiles gdzies blad.

Podrawiam CHARNOBYL

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Dla mnie to lekka głupota. Nie dość, że statystyki idą mocno w dół, to jeszcze tej kasy jest malutko, jak dla mnie zbyt mało :/

Opublikowano

Dla mnie to lekka głupota. Nie dość, że statystyki idą mocno w dół, to jeszcze tej kasy jest malutko, jak dla mnie zbyt mało :/

Gdy śpisz wlaczasz bota na noc i on ci zarabia.Lepsze to niz nic.A jezeli grasz dla statow to nie musisz korzystac.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

to najlepiej zarabialo premium+premium tank, 600-800k przez noc potrafilo natrzepać (zależne od zwycięstw i porażek teamu)

Przyłączam się do ostrzeżenia też wyłapałem perma za bocenie.

I tu się nasuwa pytanie ile się czeka na reset konta?? Pisałem z polskim działem supportu powiedział żebym wyraził zgode na to gdy to zrobiłem. Przerzucili mnie do Account Support i od 15h żadnej odpowiedzi o resecie czy unbanie nie wspomne.

Wyprzedzę wasze pytanie Tak kupowałem golda na koncie T25,Matilda, Jeszcze 18dni premium. Co straciłem ? IS,Kw3,KW,500k credits :P

devastator1990pl.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grałem na tym całym klikaczu z 3 nocki, przestałem gdy kumpla zbanowali za jego używanie po raptem 4 nocach, zresetowali mu konto, zostawili gold i czołg prem. A tak w ogóle to jest lepszy BoT od tego gówna, który gdy zniszczą czołg sam wychodzi z bitwy, przeskakuje na następny czołgi i nim wbija do bitwy z powrotem, nie trzeba czekać do zakończenia wiec expi kredyty szybciej. Ale tylko sprawdziłem czy działa, sam go nie użyje. Wystarczy że was zaraportuje jeden z drugim milusiński i będziecie jeździć MS1 itp.

Opublikowano

Ja tam każdego afk reportuję, chyba że bitwa jest wygrana ^^. Używając tego bota psuje się zarobek graczy, którzy graja "normalnie" i mówie tu o 14 graczach naraz ;). Jak brak wam kasy to zróbcie sobie z 3 czołgi tier V i wystarczy raz dziennie nimi zagrać i kasa sama wchodzi na czas przed zdobyciem expa na "main tanku"

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

A mi troche działa a troche nie... Tzn robie wszystko z instr. ale jak włącza bitwe to minimalizuje mi gre. Pozniej po bitwie, zamiast wyjsc to czeka az sama sie wylaczy a pozniej to wgl juz mu sie wszzystko miesza bo nawet nie wlacza bitwy tylko klika po calym ekranie...

Varioth.png

Jeżeli Ci w czymś pomogłem, lub spodobał Ci się mój post proszę o "Lubię To"

Opublikowano

Na tym bocie sie tylko traci!! Właczyłem bota jak w ustawieniach czołg zostaje w bazie lub koło w zaleznosci gdzie bedzie ustawiony, nic nie robi tylko stoi a czas mija jak do konca gry przeciwnik nie podjedzie bo bazy naszej i niezobaczy mnie a czas gry sie skonczył wtedy punkty ida! Ale to w ten sam sposob gdy sam zostawie czołg w bitwie i nieruszam i wyjde na dwor identycznie iest z tym bote a czołg jak rozpieprzali tak rozbieprzaja. NIE POLECAM TEGO BOOTA!!

Opublikowano

Chudy aby na tym BoT zarabiać musisz mieć czolg 5 tier, polecam M4 Sherman, nawet jak przegrywa ekipa bitwe a jego niszcza jest 2k kasy do przodu

. A jak myslałeś że zostawisz czołg powyzej 5 tieru do zarobku to sorry ale tak to nie działa. Ogólnie nie polecam programu, nie brakuje graczy którzy zaraportuja was za uzywanie BoT jak sie wkurza ze im na bitwie nie pomogliście, kilku takich i macie BAN na konto, i w najleprzym razie reset i od zera.

Opublikowano

banasp jeżeli bot jest dla ciebie "gównem" to nie ściągaj nie używaj i nie wypowiadaj się w temacie bo niczego swoimi postami nie wnosisz.

ZNAMcieXD działa tylko nie umiesz ustawić przeczytaj jeszcze raz.

chudy3175 powiem tak myślałeś ze co ten bot będzie robił? Jeździł strzelał ,przejmował bazę itp ... nie ma i nie będzie takiego bota.Napisałeś tez ze wychodzi na to samo jak byś puścił jeden czołg i wyszedł na dwór ok ale czy po przegranej/wygranej bitwie czołg wejdzie jeszcze raz nie.

Farion sprawdź czy ustawiłeś dobra rozdzielczość .

Prosiłbym o upload bota i podesłanie linku na priv ponieważ już go nie posiadam a linki nie działają.

Pozdrawiam CHARNOBYL

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...