Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Pytanie Czy Kogoś za używanie tego Bota usunięto z Gry lub zawieszono czy jakaś kara??? Pilnie prosze o odpwiedz Gram Nim Narazie na starym koncie a Boje sie na głownym zostawic na którym gram rok i mam czołgi 9 thieru..:(

Opublikowano

pewnie, za takie boty lecą bany praktycznie od razu, są banalne do wykracia ;p

rozumiem bocić jak jest jakaś nudna gra, ale w wocie.... nie wypada :D

Opublikowano

To nie cs tu ci nie zablokuja IP jak by sie dowiedzieli ze masz 2 konto to odrazu ban na 2 konta bo nie mozna miec 2

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem:

Używanie jakichkolwiek BOTÓW nie ma sensu jeśli chodzi o WoT ponieważ ta gra opiera się w dużej mierze na statystykach i doświadczeniu. Nie macie szans osiągnięcia czegokolwiek w tej grze po za banem używając jakiegokolwiek bota!

Mądrzej było by zamknąć ten temat.

imetin_logo.png

Opublikowano

Cześć mam problem z klikaczem robie to co jest w instrukcji i mi nie działa.Pomocy plis

Dobrze że nie działa bo byś zgarną bana lepiej tego nie używać

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie działa i już nie będzie działać po pierwsze dla tego że autor tematu już sie nie interesuje tematem a po drugie nie opłaca sie tego bota używać bo ban gwarantowany

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie zgodzę się z tym banem ponieważ gram tak normalnie to jest tak jak byś klikał cały czas bitwę to jest normalne afk.

Opublikowano

Nie zgodzę się z tym banem ponieważ gram tak normalnie to jest tak jak byś klikał cały czas bitwę to jest normalne afk.

A ty pewnie myślisz że za afk nie ma bana? Za to jest ban i bardzo łatwo go dostać wystarczy że cie zgłoszą

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja zglaszam afk i jak "podgladam ich "dzialania graja dalej mimo ze sa zglaszani jakob gdy sa afk raportowanie w wocie nic nie daje przynajmniej moim zdaniem

Do czasu ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie polecam takiej metody. Co wam to da to ja sam nie wiem. Z tej gry powinniście czerpać samą przyjemność z prowadzenia czołgów oraz poczuć chodź trochę klimat z drugiej wojny światowej...

Minusem tego bota jest to, że przegrana bitwa jest naliczana do rankingu waszego, gdzie później w razie dojścia do klanu brane jest pod uwagę.

Opublikowano

Pisałem wyżej że nie autor tematu nie interesuje sie już tym wątkiem.

Zamykam temat dopóki ktoś nie zechce sie nim zajmować.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...