Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Jak szybko zdobyc doswiadczenie i kredyty.

CHARNOBYL13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co tu chodzi jak to zrobic gdzie trzeba kursor dać

Kursora nie dajesz nigdzie... włączasz i maksymalizujesz grę przeczytaj dokładnie tut.

Szczerze to przetestowałem to na nowym koncie przez nocke i ban poleciał po 2 tygodniach ;) Lepiej pograć dla przyjemności samemu.

Napisałem ze używasz na własna odpowiedzialność.Można grac samemu ale jeżeli ktoś wchodzi w mojego tutaj to albo mu się nie chce albo wkurza go fakt ze ciągle pada low lvl tierem.W tym momencie pewnie wielu powie "nie chcecie bana trzeba grac samemu bo przeciwników dobiera według tieru" a i tu jest cały sek bo nasz kochany system balansowania drużyn jest tak nieogarnięty ze czasem rzuca na takich przeciwników ze możesz im najwyżej lufę przeczyścić : > .

Pozdrawiam Charnobyl.

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam olewam staty. Dla mnie jest(była) ważna zabawa na polu bitwy, a nie jakieś liczby w profilu ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

ja znam najlepszy sposób na zdobywanie kredytów

a więc należy kupić sobie czołg tieru 5 najlepiej kw ulepszyć go na maxa i grać cały czas na kampaniach :D wczoraj grałem swoim jagpanzerem i na 40 meczy wygrałem 37 zarabiając przy tym 20k expa kredytów około 300 tyś na premium oczywiście grałem od godziny 20 - 23

Opublikowano

Według mnie powinni banować każdego kto używa bota bez względu czy ma premke i czy kupował złoto a tak poza tym to co to za przyjemność zdobyć czołg a poprzednimi nie grać

dJ.jpg

Opublikowano

200k za noc?To jakiś żart.Jaki cię wyczją a mogą wykryć klikacza bo znam takie przypadki to BANik :D .10k doświadczenia?co to jest zapomoga?Ludzie kupcie sobie Lowa i za przgraną bitwe wyciągacie 50k nawet jak nic nie ustrzelicie.Jak pójdzie dobrze bitwa to 100-150k na luzie.Poza tym na wysokich tire spokojnie wyciąga się za bitwy po 800-1000PD.Zamisat latać po necie i kombinować jakieć tandetne oszutwa proponuje poświęcić czas na szkolenie skilla!!Bo kto gra to wie,że NOOB TEAMów nie brakuje na sieci.

Opublikowano

Ludzie, macie jakiś problem z przeczytaniem nazwy forum ? Bo mi ona mówi wszystko za siebie. Nie ma to jak walczyć z botami na forum o hackach do gry ;)

10k expa na tierach 1-5 to ogromna liczba. Po za tym expisz nawet jaki śpisz więc zawsze się opłaca.

1335991896-U274919.png

Opublikowano

nie polecam bo łatwo wykryć. 100 razy lepsze jest podświetlanie mam na dysku ale nie sprawdzałem bo sie boje ze mnie zbanują a konto ma ponad 10 000 bitew. ale szukałem już kilka godzin hacka na srebra niby działa jak widać na filmikach ale po paczu został zawieszony tak mi się przynajmiej wydaje będe szukał dalej czegoś może znajde to napisze chodziasz takie programy nie są udostępniane masowemu użytkownikowi więc mała szansa na znalezienie czegokolwiek. pozdrawiam administracjię WOT :)

Opublikowano

Z tego co wiem nie ma/było cheata na kredyty. Programami typu cheat engine prawdopodobnie można zmienić wyświetlana wartość, nie ta zapisana na serwerach wg.

Opublikowano

Dla mnie fake, z tego co wiem [zaznaczam nie znam sie na pisaniu programów] coś takiego można bez problemu przygotować [mówię o okienku].

Opublikowano

Przecież czołg nie zarabia ani nie zbiera exp za to ze tylko stoi w bitwie. Przed chwila wstawilem D2 do bitwy 30exp(x2 premia)/o kasy T50 0/0 To jakim cudem 200k kasy za noc ??

Opublikowano

znalazłem ale na razie nie działa. na srbro autor pisze ze jest ale na golda nigdy nie będzie bo mają na serwerach

http://zapodaj.net/b...5c0ef1.png.html

Noob saibot dodaj skan.

Jezeli nadal tu bedzie taki spam to zamkne wiec nie spamowac.

Skan nie potrzebny, to tylko obrazek ^^

Nie ma co zamykać, w miarę potrzeby ukarani zostaną ci którzy spamują, a nie cały dział ;)

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Tak, pamiętaj o rozdzielczości.

4.Włącz grę uwaga musi być ustawiona rozdzielczość 1024x768.

Opublikowano

Flash Bang jak już włączysz klikacza to musisz zmaksymalizować okno gry bo samo się nie włączy.I oczywiście tak jak napisał przedmówca pamiętaj o rozdzielczości : )

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

Zauważyłem, że jest problem z odstępem czasowym - bynajmniej u mnie. 10 sec za wcześnie próbuje wyjść z bitwy co skutkuje przerwaniem dalszej pracy bota ... Co do bana - im wyższy tier tym większe prawdopodobieństwo, że zostanie wysłany raport ponieważ na niższych tierach dużo osób nie wie jak zraportować.

Opublikowano

elo, mam problem. Przed chwilą ściągnąłem ten klikacz, odpalam zgodnie z instrukcją, ale klika w różne miejsca w grze, ale nie w bitwe. Pomóżcie.

P.S. Może to dlatego, że mam monitor 24"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...