Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale ustaw sciezke w srodkir czy jakos tak

Odświeżony tutorial o ibocie --- http://www.mpcforum.pl/topic/307668-tut-ibot-jak-zacz/ wszystko opisane ;)

@Edit sorki za dubla nie zauwazylem mojego posta wiec prosze o nie warnowanie mnie ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam,

mam problem, a wyglada on tak: wlanczam silkroada przez ibot normalnie sie wlancza. jak pokazuje mi sie ramka do wpiania ID i passy to normalenie wpisuje, ale po tem tak jakby silkroad sie zaciol. pokazuje "...Reqesting user..." w dolnym lewym rogu i tak ciagle ani nie louje ani nic. HELP ME PLS :D

Opublikowano

Ibot na razie nie dziala... ;/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

tak ale jakbys dostal DC to by Ci nie dzialal juz... wieczorem ;D

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

papasmerf czasem wieczorami bot dostaje swira jak byles zalogowany wczesniej to Ci wszystko bedzie dzialalo ale jakbys mial sie logowac jeszcze raz wieczorem to moze nie dzialac... bo tez tak czasem mam ;)

@edit mam maly problem moze zna ktos odpowiedz ;) otoz robilem formata i oczywiscie zrobilem ibota no ale wszystko dziala boce na clientless ale jak dostane dc ibot loguje sie ponownie i mam tak use server 4 use server 4 use server 0 i potem ready to login i sending information server is full itd potem mam use server 0 use server 0 use server 1 use server 1 use server 2 i nagle wyskakuje mi blad microsoftu o bledzie wyslij raport o bledach lub nie wysylaj i ibot mi sie wylacza moja dziewczyna ma Viste Home basic i jej normalnie dziala dodam tyle ze wczesniej mi tez dzialalo zna ktos moze odpowiedz i pomoze ktos?

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Jak odpalam przez wersje 99 bez a b c d to po wlaczeniu silka wyskakuje runtime error 13 a w 99 d mam tylko 1 plik exe i wyskakuje blad critical error loading main gui form.

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

zostala dodana nowa wersja ibota

http://ibotforfun.blogspot.com/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Czy jest moze aplikacja która pozwala na uruchomienie programu jako administrator? Mam win xp sp3 i czesto mi bota wywala ;/ a mojej dziewczynie na win vista w ogole ;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.1.1

- Update with sro v1.295

- Update data files

- Fix clientless login

- Added support for transports

- Added new train script commands(ride, hard)

- Added sample thief job loop quest script

New train script commands:

- ride: enable to mount onto the transport

- hard: specify hard mode on job quests

Thief job loop quest script:

- First off the quest starts at jangan spawn point.

- You have to be on a thief job suit for the thief loop script to work.

- The quest is on hard mode. If you want to use safe mode just delete the line "hard".

- If the transport die you gonna get some errors that I havent added a safeguard yet.

Sig.png

Opublikowano

mam taki problem że nie chcą mi buffy działać, próbowałem na wszystkie sposoby ale nic z tego, może ktoś mi pomuc?

Opublikowano

nie Tylko tobie nie dzialaja ja kasowalem i od nowa robilem config postaci kombinowalem pol dnia i na oficjalnej stronie bota tez maja te problemy ;/ wiec nie jestesmy sami ;p mysle ze cos wykombinuja. Aha i tez jest taki blad ze jak padniesz lub wrocisz do miasta to bot Ci nigdzie nie pojdzie bedzie stal w miejscu i sam nie pojdzie ;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.1.1b

- Added specialty goods box filter

- Fix horse dismount

- Fix sending chat messages

Sig.png

Opublikowano

No i z ta wersja wszystko działa ;) tylko nie wiem o co chodzi z tym ze horse dismount czyli ze zanim wejdzie do Cave bedzie schodzil z konia?

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

@UP

Nie wiem o co chodzi z tymi opcjami nowymi :P

@TOPIC

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.1.1c

- Fix sendng union messages

- Fix job quest issues with 2nd quest or higher

- Fix buff issues when using transport

- Added sample thief loop job quests (Lv10-19)

- Added sample hunter loop job quests (Lv1-9)

- Added new train script command (terminate)

Sig.png

Opublikowano

tez tak mysle tylko jak to dziala testowal ktos?

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Mógł byś dodać też "d", bo to pojawiło się dzisiaj i może w tym jest naprawiony bug z buffami. Ja niestety nie wiem dlaczego, ale nie mogę tego pobrać, bo wyskakuje mi za każdym razem, że przekroczyłem limit połączenia O_o

Opublikowano

Pomocy . Nie działa mi żadna nowa wersja ibota . Ściągałem każdą, włączam bota włączam loadera ładuje się i na tym się kończy wyłącza się silk i nic dalej sie nie dzieje , a jak już się uda włączy się silk nawet nie pokazuje się okienko z logowaniem tylko odrazu dc .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...