Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam wszystkich mam mały problem zainstalowałem ta nowa wersje silka i wszystko grało ibot działał itd. Rano włączyłem kompa i gdy włączyłem silka wyskoczyła mi informacja ze jest inspekcja lub update. Jak włączam samego loadera to wyskakują mi te "krzaczki" i w nawiasie (9) ale jak włączam przez bota wszystko gra. Pytanie co może być nie tak? Mam Windows 7 32bity. Proszę o Pomoc

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Tu mi nie chodzi o ustawienia loadera tylko o to ze jak wlaczam silkroada bez bota bez loadera tak normalnie i ma mi sie pokazac te okienko z napisem START no to najpierw pokazuje mi sie ze server is undegroing inspekcion or update. Please check www.silkroadonline.net i z tym jes problem jak wlaczam przez bota dziala a normalnie nie dziala

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Ściągnij sobie program o nazwie "Media Patcher". Włącz go i wpisz tam ściesze do media.pk2 isro, następnie kliknij "Default" i na końcu "Patch". Teraz normalnie będziesz mógł odpalić lunchera silka.

http://www.speedyshare.com/files/27647860/MediaPatcher222.exe

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=3bb4ad4437bfd1f1bbc0f1f2b5e77784124809db146b767a8e2527e9277d4e89-1301321029

Jak nie chcesz to nie ściągaj z mojego linku jak boisz się skana ^_^

Sig.png

Opublikowano

Troche tych wirow wywalilo heh jak bede mial dzis po inspie ten problem to bankowo sciagne ;)

Dzieki za Pomoc ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

odznacz hook input i debug console a jezeli bedziesz mial dalej takie problemy przeinstaluj silkroada. Aha i sprobuj jeszcze wpisac sciezke do folderu z silkroadem w pliku srodir.ini np. D:\Silkroad\sro_client.exe

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

odznacz hook input i debug console a jezeli bedziesz mial dalej takie problemy przeinstaluj silkroada. Aha i sprobuj jeszcze wpisac sciezke do folderu z silkroadem w pliku srodir.ini np. D:\Silkroad\sro_client.exe

co ma do tego sciezka jak odpala przez loadera?.....

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem z ibotem: gdy skonczy repota w miescie nie chce ruszyc według skrypta tylko staja w miejscu i wyskakuje blad Error (CheckPortalTimer) 2F080000 not found

ma ktos jakies sugestie co z tym zrobic?

Opublikowano

Ja mam trochę dziwny problem, gdyż prawie wszystko działa (zaznacza moby, zbiera kasę) ale ich nie atakuje, czy mógł by mi ktoś pomóc?

Opublikowano

@papasmerd10 ma duzo bo w loaderze tez musi scierzke znalezc... zeby mu poprawnie dzialal, głównie mi chodzilo zeby w bocie to zrobil w tym pliku i wlaczal przez run client.

@Axote sluchaj wez moze "load train script" moze nie ladujesz scrypta a jezeli masz to sprobuj nagrac inna droge bo widze ze chcesz przez teleport przeskoczyc, wiec podejdz tez blizej do teleportu. Napisz czy pomoglo

@KuBaLaX heh tez mam czasem ten problem sprobuj wrocic sie do miasta i poczekac az dojdzie na spota sam. Mozesz tez miec skille lub buffy ktore nie moga byc 2x uzywane np. Concentration 2nd i concentration 3rd i wtedy boerze concentration 2nd a nie moze wziasc 3rd i bedzie stal sprawdz tez czy masz devil spirita w skillach i zobacz na postaci czy Ci nie wygasl ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

@3xup

Mam odznaczone, inaczej by nie zaznaczał mobów

@2xup

Jak idę z miasta, to zamiast iść wyznaczoną drogą, to poza miastem grzeje w anty bota xD Nie wiem o co chodzi.

Ps: Jakby co to mam win 7.

Opublikowano

skoro nie idzie wyznaczona droga to wez load train script w 5 zakladce i znajdz trase ktora nagrywales ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Wam tez nie dziala ibot teraz?

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

@Up

Mi ibot sprawnie działa, nie wiem czemu Tobie nie.

Jakiś błąd wyskakuje czy nie chce się w ogóle włączyć?

mylove.gif

Opublikowano

Tylko dc dostaje podczas wlaczania silka ;p

EliteSilkroad

Nick:Raave_

Level:55 Wizard/cleric

Opublikowano

Było już to opisywane nie raz i odpowiadano na ten temat ze ibot czasem tak ma wyskakuje NetError i dc podczas włączania silka jak pokazuje się ten mały kwadracik każdy to ma kto włącza bota jak ktoś włączył bota wcześniej to mu działa gorzej jakby dc dostał w tedy tez będzie miał ten problem po prostu trzeba się wstrzymać chwile i co jakieś 10 min próbować.

Nowy_Shooter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...