Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ibot 2 zakładka -> Inventory -> Znajdź swoją broń i kliknij Set 1st Weap.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc tak,wchodzisz w 2 zakładke-invetory szukasz crossbowa dajesz 1 st weap (chyba tak)

I ustawiasz skill pod primary buff

Jak chcesz żeby Ci działały skille od boarda,clera to znowu wchodzisz do 2 zakladki-invetory i szukasz tej broni ale tym razem dajesz 2 st weap,

I teraz żeby zmieniał bron na silku wchodzisz w EQ i dajesz bron do buffowania na 1 miejsce w EQ

Widze że się spóźniłem

k2i73k.gif
Opublikowano

pobrałem nową wersję i przy włączaniu silka włącza mi się ten komunikat " BSObj Plugin. Mabye pack file corrupted or someone is already accessing it now...try a few minutes later" co zrobic?

sory za post, poprostu trzeba było pobrać aktualizajce joymaxa

Opublikowano

clientless nie działa mam najnowsza wersje Ibot'a gdy właczam clientless'a daje connect to pokazuje mi "Old Clientless Version"

jakies pomysły ??

@down

OK

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.0.97

- Update with sro v1.288

- Fix clientless login

- Added dont target all mobs in monster filter

Note:

If you check Dont target all mobs, depends on your settings, you can make it walk to random positions inside your training area.

Sig.png

Opublikowano

Napisali że naprawili błąd z clientlessem w tej wersji,a to w huja sobie lecą chyba.Normalnie też nie działa.

SweetLady.png
Opublikowano

Clientless dziala bo dzis go uzywalem a co do bota to w chuja sobie leca Joymax tez sa wolne sloty na serverze a ja wbic nie moge i mam kolejke poprostu zal mi tych skosno okich ciot...

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Dostaję DC przy każdej próbie odpalenia clienta przez "Run Client" w bocie. Bot działał od wczorajszej nocy, do dzisiejszego popołudnia (około godziny 16, 17). Co gorsze: mój siostrzeniec ma dokładnie to samo, acz bot mu wykrzaczył DC dopiero po godzinie 21. Za każdym razem to samo, próbowaliśmy nawet całkowity reinstal i bibliotek i silkroada, świeże wersje bota, cokolwiek. Mogę włączyć silka przez silkroad.exe, on zaś nie. Jakieś pomysły?

Opublikowano

Takie buty. No ale teraz inna baja, mój kumpel z TS leci do teraz na bocie, tym wczorajszym, żadnego DC, wtf?

@edit

zapomniałem o manierach, dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

To czekamy na nowa wersje.

@Edit

Juz wiem w czym problem trzeba zaznaczyc Nude Patch i NOP Hackshield

mi wczoraj nie dzialal a dzis normalnie i nic nie musialem wylaczac :P pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...