Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.0.98

- Added new command line argument "LS:[0-4]"

- Added auto change login servers if it cant connect after 3 tries

- Added auto check attendance every 12hrs and 10mins local time

- Fix movement issues while on horse

- Fix some issues with dont target all mobs

- Change back the default login server to gwgt2(LS:4)

New Command Line Argument - LS:[0-4]

Use to change the login server ip.

LS:0 - 121.128.133.26

LS:1 - 121.128.133.27

LS:2 - 121.128.133.28

LS:3 - 121.128.133.29

LS:4 - 121.128.133.30

Sig.png

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Zapewne nie będzie zaznaczać żadnego moba. :) Co za tym idzie, atakować.

Druga opcja, to nie będzie atakować wielu naraz. xP

P.S. Mogę się mylić. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

jest juz nowa wersja ibota v1.0.99 prosilbym o umieszczenie linku bo z oficjalnej stronki mam jakis blad z gory dzieki wielkie rosire ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu mam problem z iBotem, dokladniej wyskakuje mi taki problem:can't create file transfer manager. Myabe pack file corrupted or someone is already accesing now... try a few minutes later. Wersje bota mam najnowsza, Loadera 5.0.3, wlaczalem sciezke srodir.ini i wklejalem sciezke sro_client.exe, ale dalej nic. Oczywiscie czystego klienta mam zupdatowanego i na normalnym moge smigac bez problemu. HELP HELP

Opublikowano

@sQQN

nie wiem co moze byc nie tak ale moze sporboj od nowa wgrac najnowsza wersje loadera zobacz tez czy masz wszystkie programy zeby ibot dzialal i mozesz miec cos zle ustawione w loaderze a musisz miec tylko NOP Hackshield Multiclient(jezeli jedziesz na kilka silkow a jak na jednym to nie musisz) redirect gateway server i patch seed i powinno chodzic ;)

@kozak11

co do Twojego pytania to jest kapke smieszne bo chyba mozesz poswiecic 5min zeby recznie poklepac moobki z pandory. Ibot nie ma funkcji dont target pandora box xD

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.0.99c

- Update with sro v1.290

- Fix clientless login

- Fix explicit conversion that causes an issue with LS command

Sig.png

Opublikowano

Connecting please wait... using login server: 4 mam tak jak sie loguje na clientlessie i nic mi sie dalej nie pojawia czekalem juz tak nawet godzine zna ktos jakas odpowiedz? ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano
Connecting please wait... using login server: 4

Mam to samo ale gdy zaloguje sie na Clientlesie i dostane dc. Wtedy wyskakuje ten błąd i bot nie robi juz reloga tylko się zacina...

Opublikowano

no wlasnie tez to mam wiecie moze jak sie tego pozbyc ? Michal591 a moze jakbysmy autorecon odznaczyli to by zadzialalo? Dasz rade sprobowac? Bo ja na razie dc nie dostaje ^^

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.0.99d

- Fix clientless auto reconnect

@polak091

Musisz te pliki .exe wkleić do podstawowej wersji bota, czyli 1.0.99. Wtedy będzie działać bez problemów.

Sig.png

Opublikowano

Cześć mam problem pomoze mi ktos? Jak wlaczam bota na clientlessie i biore auto recon itd zeby sie sam logowal jak dostanie dc mam problem bo wyskakuje mi zaraz blad po dostaniu dc i mam tylko wyslij raport o bledach lub nie wysylaj mial ktos jakis problem taki? Mam system windows xp

@edit ale sie spieszy ktos z pomoca uhuhu ...

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

@rosire

mozesz zuploadowac caly folder bota lacznie z plikami konfiguracyjnymi?(bez map) tam jest do popbrania sama aplikacja i bot mi nie chce dzialac ;/

Opublikowano

Kiedy skopiowalem i zmienilem ta aplikacje do folderu to po odpaleniu i kliknieciu "nie" wyskoczyl mi error a mianowicie "Critical error loading main gui form" a po kliknieciu start na loaderze wyskakuje mi jakis error z dziwnymi znaczkami(9)

Opublikowano

mam taki problem gdy wybieram postac to wsystko pieknie ale nie pokazuje mi Nicku postaci a w info pokazuje "Error charadata 34A6" i "htd34A6" Moze mi ktos pomuc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...