Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Clientless czyli gra bez odpalania GUI. Czyli bot ciśnie bez potrzeby odpalania silka lecz musisz mieć ustawione wszystko na perfekt żeby nie padał char.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to wkońcu ribot działa czy nie bo sam się już pogubiłem :P

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Admin Cienia
Opublikowano

Z tego co ja wyczytałem to działa ale się często "crashuje" ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Nowa wersja (1.0.92) już wyszła, clientless działa.

http://depositfiles.com/files/utg0thmmi

Change Log:
v1.0.92
- Update with sro v1.284
- Fix clientless login

Opublikowano

Mam pytanko dlaczego po inspie nie dziala mi clientess? Pisze old version clientess. Trza czekać na nową wersje bota ? Czy co?

jest już nowy iBot

Opublikowano

@UP

http://www.mpcforum.pl/topic/107029-loaderedxloader-503-29082010rr/

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Mam loadera, v. Beta 3_5, chciałbym dodać że mam problem a mianowicie odpalam bota [nie jestem zalogowany] to w logach czynności pisze Error loading iBot.dll, nie iwem o co w tym chodzi. Next problem to to że jak klikam lauch w loaderze, pokazuje sie game guard a potem wyskakuje błąd, jakieś chińskie literki wyskakują a na końcu jest liczba (9).

Opublikowano
Mam loadera, v. Beta 3_5, chciałbym dodać że mam problem a mianowicie odpalam bota [nie jestem zalogowany] to w logach czynności pisze Error loading iBot.dll, nie iwem o co w tym chodzi.

Pobierz bota ale bez tych a, b albo c.

Next problem to to że jak klikam lauch w loaderze, pokazuje sie game guard a potem wyskakuje błąd, jakieś chińskie literki wyskakują a na końcu jest liczba (9).

Daj screena z ustawieniami loadera.

rSRO

29980.gif

Opublikowano

"Pobierz bota ale bez tych a b albo c"

O co w tym chodzi? Możesz podać link do tego?

PS. nie mam też frameworka bo by mi sie ściągał 3 godziny przed instalacją ale to chyba nie jest przyczyną tego błedu

Opublikowano
O co w tym chodzi? Możesz podać link do tego?

http://depositfiles.com/en/files/utg0thmmi

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Zaznacz tak i sprawdź czy działa:

http://iv.pl/images/56779277080181695645.jpg

rSRO

29980.gif

Opublikowano

Nie chodzi, dalej krzaczory wyskakują

wojtek, a mógłbyś uploadować swój plik ibot.dll, bo mi w ibocie w logach połączeń pisze "Error loading ibot.dll". Weź wstaw na megaupload czy gdzieś i ja bym ściągnął i może by chodziło...

Opublikowano

@WooN

Powinienes sciagnac wersie ibota bez dopiskow b lub c czyli np. v1.0.92 i wypakowac. Moze tez Twoj Antywirus cos swiruje wiec najlepiej go wylacz. Oczywiscie sciagnij nowa wersje loadera najlepiej EdxSilkroadLoader5 wojtek12 juz podal Linka ale jak nie zauwazyles to Ci go jeszcze podesle http://www.mpcforum.pl/topic/107029-loaderedxloader-503-29082010rr/ tam masz takze screeny jak go ustawic bez bota jak i z Ibotem i nie powinno byc problemow aha nie musisz miec zaznaczone Debug Console i jezeli chcesz przeklinac lub pisac swobodnie zaznacz swear filter i nie bedzie Ci przerywalo zaznaczam ze polskie slowa takie jak "Potrzebny" sa przez silkroada brane jako przeklenstwo i sa blokowane mam nadzieje ze pomoglem :)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Gdy klikam link ostatniej wersji public pisze mi The file not found, a jak ostatni link do wersji beta to samo jest... Co sie dzieje?

HempGru.png
Opublikowano

Ja mam to samo co duluk ;/ Da się to jakoś naprawić? Kumpel mi wysyłał swoje ibot.dll ale nie pomogło..

@Edit

Działa ;d Trzeba tylko zainstalować Net framework 3.5 i będzie normalnie działać :D

Opublikowano

Tam nie wpisujesz od ilu % ma leczyć wilka tylko od jakiej ilości HP, czyli jak wilk ma maksymalnie 1000HP to ustawiasz leczenie np. od 500HP.

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...