Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.1.7

- Fix parsing of attack pets

- Fix black/blue stone drops

- Added menu controls option

- Added hotkeys for the menu controls

- Added forgotten world re-entry timer

- Added pick filter for the different types of dimension holes

- Added ignore Ghost Curse mobs (hardcoded)

- Added +100M & +100K on setting stall price

- Added more option commands when recording script

- Added new train script commands (fgw, rewind, stop, end, zerk)

- Added pet, transport and mob status to the character status

- Added more berserk filter

- Added set envy as giant type option

- Added sample forgotten world script

- Redesign character status layout

- Redesign training options and monsters list layout

- Redesign loop settings and script settings layout

- Redesign simple filter settings layout

- Moved misc controls to the menu controls

New Train Script Commands:

fgw(123,456,78) - kill all the mobs first at the specified area before continuing the script

rewind - start the script again from the beginning

stop - stop the script execution

end - end the script and return to town

zerk - use berserk

Sample Forgotten World Script:

- Teleport inside the forgotten world - shipwreck 1 star

- Load Lv100-110_Shipwreck_1-Star_Sample.txt as a train script

- Click "Start Script" located right next to it

- And watch as it goes killing mobs =)

Forgotten World Maps

How to extract:

- Extract the files to iBot folder

- Be sure the files are inside the map folder

- Example, C:\iBot\map\50x50.jpg

Sig.png

Opublikowano

mam problem, jak sie logne na silk'a to po 20 min dostaje dc ale tylko na jednym harze,np. mam wlonczone 2 silki i wywala mi ciagle tylko tego jednego.zaczelo sie gdy weszla wersja 1.1.7.

Opublikowano

no ja tez tak wlasnie mam ciagle na 1 i tym samych nawet gdy kolejnosc odpalania zmieniam i port to jest to samo :P. ale zobacz tak

odpal pierwszego przez Runa a 2 normalnie przez edx jak narazie nie mam dc ale jak mi wywali DC to dam ci znac :)

Opublikowano

jak przez runa i wgl co?? sorry ale nie moge sie w tym zbytnio polapac. i nawet mi nie wykrywa roznych rezczy, np. ile mam potkow itp.

@EDIT sorry juz chyba wiem jak xD, ale jak nie bede wiedzial to napisze. i czy bys mogl mi dac screna jak masz go ustawionego??

Opublikowano

Witam ja mam taki problem z clientlessem otoz chce by mi farmilo postac robie sobie autoparty jak chary sa blisko siebie.. niby sa w party ale postac ktora jest na farmie nie dostaje nic expa i nic sp a moby sa zabijane. nie wiem o co chodzi..

Opublikowano

Upewniłeś się czy nie dałeś pt 4/4 zamiast 8/8 ?

CTRL + P i poustawiaj jeszcze raz wszystko na nowo.

Odkrywca
Opublikowano

Witam ! , gram lock-cler i mam taki problem ze buffy z locka wszystkie włącza, a z clera nie . prosze o pomoc =)

239476.png
Opublikowano

Witam ja mam taki problem z clientlessem otoz chce by mi farmilo postac robie sobie autoparty jak chary sa blisko siebie.. niby sa w party ale postac ktora jest na farmie nie dostaje nic expa i nic sp a moby sa zabijane. nie wiem o co chodzi..

Miałem to samo, z clientlessem nie dostawałem expa na nupach, chociaż pokazywało że wszyscy są w pt, bez wszystko było ok. Pomagało mi usuwanie configu nupa za każdym razem kiedy było cos nie tak ;d

Opublikowano

Witam . Mam pewien problem a mianowicie od wczorajszej inspekcji nie działa mi bot . Włączam wszystko jak zwykle odpala sie silk i po chwili sam się wyłącza. O co chodzi ?

Opublikowano

Jakby ktos nie odwiedzal oficjalnej stronki z ibotem to prosze info:

"Hi all, First, I apologize for not releasing an iBot update for this week. It is because Silkroad has implemented the anti-bot that causes disconnection when you login using iBot. I need some time to look it up and find a way to work around on it. But I will try my best to released a new iBot next week, this upcoming server inspection (May 10, 2011). For now, play legit using normal client and have fun ^^. Second, there has been some rumors spreading around that joymax will have rollback because of security issues and account verification problems. Having this in mind theres no point updating iBot if they did rollback the servers. Hopefully, this will clear things up on why I didn't released an update on iBot. Thank you"

W skrócie i na Polski to ibot przeprasza za to ze nie ma nowej wersji ale joymax wjebal antibot jakis smiec co powoduje dc kiedy sie uzywa botow. Gosciu potrzebuje wiecej czasu zeby zobaczyc jak to dziala i znalezc patent zeby to ominac. Postara sie zrobic to za tydzien 10 maja 2011 roku. Do tej pory grajcie legalnie uzywajac zwyklego clienta milej zabawy. Po 2 joymax moze zrobc rollback (cofka do stanu gry przed inspekcja z 4 maja) z powodu slabego systemu zabespieczen na stronie joymaxa gdzie ludzie sie nawzajem hackuja i jego robota moze pojsc na marne

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

@UP Jak mnie wywala to zależy jaką mam wersje bota czy nie? Bo mam 1.1.6 i mnie nie wywala a jak nowszą to dc mam.

SweetLady.png
Opublikowano

Czy ktos tu wogole czyta te posty?? nie zauwazyliscie jak sie kolega wysilil i objasnil wam dlaczego bot nie dziala?kilka postow wyzej jest wyjasnione trzeba cierpliwie czekac okolo tygodnia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...