Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aha

no to nie wiem wez wywal buffa z ds'a i zobacz czy bedzie atakowal moze masz nowa bron do buffow i zapomniales zmienic 2nd weapon

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Jest to nie możliwe, bo do bota stworzyłem nowe konto, z nową postacią i nawet nie mam skilli.

Ps: i na dodatek gram chińczykiem.

Edit: teraz zrobiłem wiza i wszystko pięknie śmiga, ale czy nikt nie wie dlaczego na chin mi nie działa?

2xEdit: Z mojego krótkiego doświadczenia z tym botem, narodziło się pytanie. Ibot nie atakuje bez skilli?

Opublikowano

@Up

Oczywiście, że atakuje be skilli, wystarczy zaznaczyć w 4 zakładce ,,Use Normal Attack"

mylove.gif

Opublikowano

@KuBaLax

moj kolega tez mial ten problem ze bot nie czytal jego postaci mial grab peta oddal mi go i mu dzialalo ale wiem ze sa przypadki gdzie tak jakby bot nie tolerowal jego nazwy... wiec moze ten przypadek dotyczy tez Twojej postaci ;/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Wielkie dzięki xD. Ale mam jeszcze jedno zadanie. Chciałbym żebyście mi wytłumaczyli jak mam zrobić trasę, żeby po prze teleportowaniu się do miasta, odłożył itemy do storage, naprawił eq, kupił poty i znowu wrócił na spota?

Sry za głupie pytania ale dopiero zaczynam zabawę z botem :P

Edit: Sprawa załatwiona :)

Opublikowano

no więc klikasz record

i nagrywasz z punktu gdzie sie pojawiasz po smierci lub po jakim kolwiek teleporcie gdy nagrywajac trase uzywasz teleportu najlepiej podejdz jak najblizej i dopiero w tedy sie teleportuj ;)

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Nowa wersja dodana.

Change Log:

v1.1.4

- Update with sro v1.298

- Fix clientless login

- Donwhang town script now ends at the spawn area

Sig.png

Opublikowano

Mam Pytanie bo mam wiza clera nie i robie sobie taxi na ongach i niewiem jak ustawic tak zeby resal mi chara jak dednie bo jak ustawie res skil to to nic nie daje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bedzie nowa wersja, zawsze po updacie jest... a bedzie jak tworcy bota zrobia update pod aktualnego clienta :)

Opublikowano

Dlaczego jak odpalam 2 boty i chcę odpalic 3 przy logowaniu do silka wyskakuje komunikat ze liczba postaci na IP ostała przekroczona? Teraz tylko mozna miec 2 boty na kompie jednocześnie?

Opublikowano

@UP

Tak, teraz można mieć odpalone dwa silki na jednym IP.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...