Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co te GA / GM se robi.... najpierw miał byc max start w sobote... teraz juz niedziela coś czuje że nie wystartuje ;x

Postawili sprawę jasno- po prostu nie wystartuje i tyle.

TrueKlimo

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale wy ludzie poyebani jesteście,czlowiek sie stara a wy takie gówno robicie,spamujecie,narzekacie.

podał date startu? tak,co to kurvva jeszcze? sobota/niedziela takie niedokladne to jest? to wejdź w poniedzialek ja pierqole

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurwa moxi co ty wogóle pierdolisz jak nie chcesz grać to nie musisz sobie nabijać postów a nie głupie gadanie że nikt nie czeka. Jeszcze mówisz że stracili graczy no to proszę mi powiedzieć dlaczego ich stracili jaki niby jest powód

2dtt01s.png
Opublikowano

Jeszcze jedna idiotyczna wypowiedz i zaczne raportowac.

Zero zainteresowania? To powodzenia, bo siedze juz 3h nad serwerem.

Wlasnie Olek nagrywa kolejne info z serwera.

Do tego dzis dostalem licencje na IPB i dzis prawdopdobnie bedzie juz forum na silniku IPB 3.2.1/3.2.0

Opublikowano

Macie szanse zabłysnąć każdy to czekał na Fruionmt2 się zawiódł, ten serwer to jakaś pomyłka 100% co było w zapowiedzi to jakieś kłamstwa wyssane z palca.

Liczę na was i zobaczymy co z tego wyjdzie ...

TrueKlimo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...