Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up, jest jeden bug z DT..

Ale watpie zeby ktos na dniach przeszedl w PT +45 lvl cale dt i do riposty doszedl.

Poniewaz kika jak sie wsadzi kluczyk, a ja juz nie wiem czego to wina i przeinstaluje poprostu questa i zmienie na takie jak teraz DT jest.

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam śmiałe pytanie do administracji gdyż w Tym spamie niestety nie udało mi się wyszukać czegoś na ten temat, ale do rzeczy: Czy na start dostajemy konia? A jeśli nie to prosiłbym o Podanie informacji czy misję z lvl konia będzie dało się robić "non stop" ?

Opublikowano

A później byłby płacz, że: "ŻAL, JUŻ 15 MINUT MINĘŁO, A DALEJ OFF".

Wole czekac niż słuchac takiego czegoś.

Jesteś mądry?

Wiesz co to znaczy "mniej więcej" ??? i podałem przykład "po południu, wieczorem itp" chodziło żeby się dowiedzieć coś orientacyjnie... jak masz pisać głupie komentarze żeby nabijać posty to lepiej nic nie pisz i nie ośmieszaj się.

Opublikowano

Do pobrania będzie Launcher który będzie ważył do 200MB, więc nie płacz że FAKE. Jakbyś oglądał filmy na YT to byś widział.

Jasio90.png
Opublikowano

Na forum zostal podany Luncher. A link do strony podam jak skoncze wszystko.

@ nie podawac linkow do forum poniewaz nie mozna. Ew. na filmik na youtube gdzie jest w komentarzu podany albo jakos inaczej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...