Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4 postacie są tylko potrzebne do wejścia do dt później możesz je wylogować i iść 1 postacią.

Przecież na becie jest wszystko rozwalone i wątpię, że to dt działa poprawnie. W zapowiedziach było jasno powiedziane, że wejście do DT tylko w pt 4osobowym, a solo od jakiegoś konkretnego levela.

Na becie nie ma nic z tego co jest w zapowiedzi więc co to za beta.

Co do tego ze potrzeba 4 postacie zeby wejsci a potem mozna je lognac to wiem ale o to chodzi zeby minimalny poziom osob w pt zmniejszyc chociaz do 3

Opublikowano

Serw świetny się zapowiada.

Dt od 3 osób zróbcie bo to bez sensu, w 4 osoby to na pl się dt zrobi bez problemu.

Opublikowano

yyy,bo nie byles na ts dzieciaku? prawie każdemu kto wejdzie łaska na ts i poprosi to przeważnie robią.spol nie dostales bo niema?

a jak sie tak interesujesz serwem ze na ts nie wchodzisz to sory bardzo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

na forum powinno być info normalni ludzie 24h na ts nie siedzą.

@down

każdy się może pomylić.

Opublikowano

A więc ;

po 1wsze. Konto juz mam i wgl..

po 2gie.. rozchodzi mi sie o nowego Tsa.. na starym nikogo nie ma..

Dziekuje i pozdrawiam

szukanie nie boli

konta byly robione,lunchera nikt nie dostanie narazie bo byl pod bete.

sam nie wiem kiedy bedzie luncher/pack/client,ale wiem tyle ze waga tego bedzie 200-400mb

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pisalem z ponexem,ze bedzie jutro start.on na to ze co ja mowie.mowie ze jest w zapowiedzi.a on ze jak skoncza prace to zapala,wiec mysle ze po wakacjach sie mozna spodziewac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

HAHAHAH!

Padam, normalnie padam.

Kolejne nooby biorą się za robienie serwerów z poradników z MPCForum, ale ok, "komu nie wolno?" ~spoko, bo coś one są.

Ale po chu* wprowadzacie ludzie i nasze kochane (NEO i NoLify)?

Ok, spoko Oleq, zdobył +20 do reputacji i co? Mamusi się pochwalisz, że masz 20 pkt. na MPCForum?

LUDZIE!

Takich serwerów jak kiedyś były już nie będzie.

Teraz są wakacje, ludzie wyjeżdżają i zapominają o tej głupiej grze, lecz są też przypadki, że w ogóle przechodzą do innej gry.

60% społeczeństwa "metinowskiego" poszło grać w Minecraft, albo zaczęło grać w Kontera.

Pozdro.

@FAKE!

Zapowiedź powinna być zamknięta, już po upływie czasu, w którym miał "wystartować".

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Kłóćcie się, kłóćcie... pragnę tylko nadmienić, że niektórzy też mają życie i czasem do zrobienia w nim coś, co jest priorytetem i ma znacznie większe znaczenie niż dokończenie serwera. Dodam, że po tym co usłyszałem od Ponex'a sam jestem miło zaskoczony i jestem utwierdzam się w przekonaniu, że serwer wypali.

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...