Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dzis ruszy to jest juz stronka serwer ????

dziś nie wyjdzie ;]

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

w tym miesiącu na pewno nie wyjdzie więc nie ma na co czekac, i nie pytajcie skąd mam info

TrueKlimo

Opublikowano

A przepraszam bardzo. Skad bierzecie takie watpliwosci?

Zostalo nam dodac sklep z KU, dokonczyc drop z metinow, poprawienie dt bo metek na 1 pietrze nie spada ;x

Dwie pierwsze sprawy to może i "tylko" ale z dt wiem, że zmagacie się już jakiś czas. I co z betą ? miała być beta (wprawdzie była ale nie było co testować ;d no chyba, że wbijanie levela ale to też nie działało co nie którym..) nie dawajcie servera co do którego nie macie pewności bo otwarcie servera z bugami to najgorsze co może być...beta miała je wyeliminować ale nie wiem czy zostanie na nią wprowadzone to co w zapowiedzi.

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

bogów niema,to ci moge gwarantowac

SAMI OCEŃCIE EXP,NA FILMIE MAM ZAŁOŻONY EXP RING

wróżka za słaba,byle kto z byle jakim eq ja zabije (ja mialem sr 42 a na luda moze 10-15)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

wróżka nie bugnieta tylko nie ustawiona i tyle,yang bugi jutro dam film,osobiscie przetestuje,heksagonalne tez sprawdze,niema problemu

i wrozka by byla na 5-6 ale eq nie mialem hehe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Haha...

Na 78lvl za spot w grocie v1 dostajesz 0.05% - mniej niż na globalnym serwerze bez pierścionka

na 78lvl za spot w lochu pająków v2 dostajesz 0.35% ?

Jak macie taki burdel na kółkach otworzyć to lepiej w ogóle nie otwierajcie bo tylko się ośmieszycie

Pozdrawiam

@

a Oleq chyba zapadł się pod ziemie ?

TrueKlimo

Opublikowano

nie v2 grocie tylko v1 taki szczegół

na szponach i tak zmniejszyli,bo 3 dni temu by mi polecialo z 20%

nagralem bugi yang,niema zadnych,jak mi czasu nie braknie to jeszcze wrzuce,a szkaty juz jutro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie v2 grocie tylko v1 taki szczegół

na szponach i tak zmniejszyli,bo 3 dni temu by mi polecialo z 20%

nagralem bugi yang,niema zadnych,jak mi czasu nie braknie to jeszcze wrzuce,a szkaty juz jutro

pewnie groty v2 nie ma, ale zbugowana

TrueKlimo

Opublikowano

Dałem suba na YT i czekam na beta testy. Chciałem się zapisać ale PW nie mogę wysłać tongue.gif

W końcu jakiś porządny serwer i nie nupski wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ciekawe czy serw ruszy w tym miesiacu a co do serwa jeszcze mam pytanie czy bedzie mozliwa rowniez sciagniecie szaty graficznej na ta z pl nie lubie gry na tym nowym wygladzie skili itd z gory dzieki pozdrawiam czakam na serw;)

Opublikowano

Dałem suba na YT i czekam na beta testy. Chciałem się zapisać ale PW nie mogę wysłać tongue.gif

W końcu jakiś porządny serwer i nie nupski wink.gif

beta testy już były, podobno ...

TrueKlimo

Opublikowano

Hmm, wszystko pięknie ładnie, ale czy bony będą takie jak na pl czy bez 2,4.6 %bo skoro tak to lipa ;/ ??? i co do ulepszaczy skąd je wziąść chodzi mi o perełki itd. małże w grocie av1/2 czy jak ? oraz notatki itd. z metków ? Mam też propozycję, dodajcie metki 85/90 w całej grocie av1 i w av2 metki na 90/100/110 itd, a z nich drop tych ulepszaczy ewentualnie perełek, bynajmniej 50/70% na drop .. bo nie będzie zbyt kolorowo, oraz drop stalek z drzew od 86 lvl w red lesie ! Bo wielu ludzi o tym zapomina. Dziękuję i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...