Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie ważne jest to, żeby wystartował jeszcze w tym miesiącu i, żeby nie było bugów.

Opublikowano

Hmm, wszystko pięknie ładnie, ale czy bony będą takie jak na pl czy bez 2,4.6 %bo skoro tak to lipa ;/ ??? i co do ulepszaczy skąd je wziąść chodzi mi o perełki itd. małże w grocie av1/2 czy jak ? oraz notatki itd. z metków ? Mam też propozycję, dodajcie metki 85/90 w całej grocie av1 i w av2 metki na 90/100/110 itd, a z nich drop tych ulepszaczy ewentualnie perełek, bynajmniej 50/70% na drop .. bo nie będzie zbyt kolorowo, oraz drop stalek z drzew od 86 lvl w red lesie ! Bo wielu ludzi o tym zapomina. Dziękuję i pozdrawiam.

moze frytki do tego,najlepiej zeby stale lotaly tylko ze szkaty ripa,bo sami przyznajcie,czym sie rozni boga od stali,tylko tym ze ma bon na magie i ciut wiecej defa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

dzieki za wsparcie

15magii,po co ci tak szybko,i jak juz tak sie rozwijasz to nie 15 a 20% na +9

zeby ripa zabic to stalki nie potrzebujesz,starczy ci nawet mnisia+0 jak masz dobre eq,tyle odemnie

stalki powinny lotac TYLKO ze szkat ripa,ew. także ze smierci jezeli takowa bedzie wprowadzona w przyszlym czasie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli nie poświęcą czasu mpc forum i innym duperelom np. na odpowiadanie na pytania to ludzie nie będą grali na ich servera bo stwierdzą, że team nie ogarnia servera. Najlepszym tego przykładme jest Tivera, jeśli pojawi się jakiś nowy post w ich zapowiedzi z pytaniem lub jakimś oskarżeniem to odpowiadają na to spokojnie, nie spinając się. każdy kto chce zakładać server powinien brać z nich przykład.

ps. ma ktoś z betatesterow może link do lanczera lub podeśle na maila? bo nie mam lanczera na tym kompie, a drugi komp daleko:< <pw>

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Jak macie jakieś pytania dotyczące gry to walić śmiało,wejde na serwa jak bedzie potrzeba i nagram demo (mi to problemu nie robi,wiem ze dzis mialem szkaty nagrac ale mialem nagly wyjazd,jutro sie postaram to zrobic)

PS.pytanie do skinModa,po co minusujesz ludzi skoro sie tutaj nawet nie wypowiadasz,1 post na krzyż i to wszystko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Na 1wszej stronie wszystko pisze.

@edit

a skoro nie ma tam o tym info to raczej "nie"

Powiem tak,pisać to może każdy ale nie każdy nie uwierzy jak nie zobaczy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak to jest,jak jest serw dupa to muszą go prezentowac na lepszych zeby graczy zachęcić

A jak serw bedzie start do niedzieli to ja juz was proszę o podanie stronki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...