Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny pomysł wole się pomęczyć z dropem tych kamien i mieć pewność, że wejdziei niż wkur***c stojąc w m1 i paląc kamień za kamieniem.

Widzę, że nie masz pojęcia o tym serwerze. Nie było w planach wstawiania kamieni duchowych do handlarzy tylko wymieniało by się muszle które dropią z szkatułek blasku księżyca (o ile nie pokręciłem) na kamienie które mają 100% na wejście... Mogłeś jednak zajrzeć na kanał youtubowy i co nieco się dowiedzieć a nie pleść bzdury w temacie.

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo 2UP za czytanie ze zrozumieniem... =)

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Spokojnie dziewczyny, napisałem, że się zastanowimy podczas trwania bety i wybierzemy tą ciekawszą opcję.

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Opublikowano

Serwer będzie zajefajny +

Pan down nie każdy ma mutacje w wieku 13 lat ja mam 15 a jeszcze jej nie miałem Hmmm Won lepiej do Recona :]

Po co wy piszecie te posty zazdrościcie mi mojej wiedzy i umiejętności czy Recon wam tak każe ?

Opublikowano

Jaki masz nick na TS?

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Opublikowano

Widzę, że nie zakapowałeś gościu. Nawiązałem do tej części gdzie pisałeś o staniu w m1 i paleniu kamyków, co było bzdurą. I nie martw się o mnie, ja potrafię dobrze czytać i ktoś taki jak ty nie musi mi zwracać uwagi na czytanie ze zrozumieniem.

Człowieku nie masz się już do czego przyczepić ? tak samo jak Ty nawiązałeś do tego stania w m1 tak samo ja mogłem nie pisać tego o tym serwerze więc weź skończ wymyślać bo nikt nie będzie się domyślał do czego Ty nawiązujesz pisząc post. Tak jak Tiveria jest hardem i na hardach chce grać dużo osób(Twoim zdaniem) to tak Ty masz swoje "historie". I jak masz jakis problem do kogoś takiego jak ja to pisz na PW.

@grzesiek12345

zgłoszenia przyjmują na YouTubie poprzez PW

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma co się kłócić będzie jak będzie mi to np. obojetne czy będą dropić czy nie lepiej piszcie propozycje lub pytania dokładniejsze na temat serwera a nie się kłócicie

2dtt01s.png
Opublikowano

zgłosiłbym się na tą bete . Mam mikro tsa skypa GG:25199892

Jeżeli jesteś zainteresowany napisz poprostu na pw zdanie: Zostałeś przyjęty do grona testerów serwera

Opublikowano

Witam zgłaszam się po raz drugi do beta'. (zgłosiłem się na PW YT)

gg - 11713305

MIKRO ON

-> DiamondMT2 / Metin2 PL <-

Nick : Vicious / Only4PvP

Profesja : BM / Body

Królestwo : Jinno

Opublikowano

Wy nie rozumiecie? Macie pisać podania na YT nie tutaj w temacie. Jeśli napisaliście i nie dostaliście odpowiedzi to znaczy, że wasze podanie było chujowe i nie jesteście zbyt ogarnięci na bete.

Opublikowano

Beta miala byc od wczoraj ale Ok poczekam ;p

beztytuusl.jpg

10 Postuf - O

50 Postuf - O

100 Postuf - O

200 Postuf - X

500 Postuf - X

1585114601.png

WAZNE;

Masz Problem ze swoim telefonem? Mozliwe ze moge tobie pomoc ,pisz na Pw.

(Pomagam z telefonami z systemem Android)

Opublikowano

Pseudo-beta ruszyła. Na chwilę obecną widzę, że biolog działa poprawnie. DT ma lekkie wady do naprawienia, w dalszych testach ustalimy exp, drop yang i postaramy się wgrać drop przedmiotów i poprawić system ulepszeń.

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Opublikowano

A mnie ciekawi którego dnia wystartuje serwer po ukończeniu bety, czy 25 czy później. Oczywiście zależy mi na tym by serw był gotowy do grania i nie posiadał żadnych bugów. Doczekać się też nie mogę na ten serwer ;] Dużej lub mniejszej części graczy zależałoby też pewnie na tym by serwer jeszcze został uruchomiony w wakacje niż po nich. Chciałoby się pograć na nieco trudniejszych serwerach takich jak ten może być ;]

Ps> czy będzie spolszczenie ? Bo jakoś na głównej stronce nie zauważyłem tego ( być może jest to moja wina bo wzrok już nie ten, jeśli nie zauważyłem to z góry przepraszam ). Mam też zapytanie czy nie ma jakiegoś mniejszego tego launchera tak do 100MB, gdyż nie wszyscy są w stanie ściągnąć większe pliki ( mój internet w telefonie którego używam w netbooku nie daje rady ściągać plików powyżej 80MB ). Więc także mam nadzieje że będzie jakaś możliwość uruchomienia tego serwera innymi możliwościami ( ja używam clienta z X-Worlda więc nie powinieniem { ale też mogę mieć } problemów z włączeniem gry ).

Jeśli będzie spolszczenie lub mały / mniejszy launcher to będę bardzo zadowolony że serwer dba też o takie osoby, co mają internet bardzo słabej jakości.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...