Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta testy przebiegają pomyśle,zgłaszało się masa osób a gra tyle i ile gra.

DT jest naprawiane,albo naprawione

Na chwilę obecną więcej błędów raczej niema

a kiedy officjal start
Serwer ruszy po zakończeniu bety, która będzie trwała ok. tydzień (od 17 do 24 sierpnia)

tak boli popatrzeć na 1str?

Pozdrawiam Cokis

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co się stało z ts`em wywaliło mnie i jak chce się połonczyc pisze :This server is blacklisted. Refusing to connect.

Pozdro.WojoKoxo

Pustka ;p

!-!

Opublikowano

a moglby mi ktos na pw albo gg (7039858) wyslac link do launchera itp bo ja z betatesterow i dopiero na normalnego kompa i neta usiadlem i chcialem testowac a tu na ts3 nie moge wejsc... Moj nick jak cos to ErrorCode. Z gory dzieki, pozdro.

Opublikowano

Żałosne. Kilka osób rzuciło pomysł, a teraz wszyscy robią to samo.

Zróbcie coś sami, a nie kopiujecie.

To do nas? =)

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Co się stało z ts`em wywaliło mnie i jak chce się połonczyc pisze :This server is blacklisted. Refusing to connect.

Pozdro.WojoKoxo

Dokładnie. Może by ktoś powiedział co jest bo gadaliśmy sobie i nagle wszystko się spaprało ;x

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Oleq prosze odezwij sie do mnie na PW badz na GG (7039858) bo juz teraz nie wiem czy ta beta trwa czy nadal musze czekac... Pozdro, ErrorCode.

Opublikowano

@UP Tak,beta trwa. Po co na gg ma Ci pisać skoro tu masz all info.

@EDIT Ale "Oleq" jest na MPC, przegląda temat i nawet nie odpisze ;x

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Tu all info? A ja jakos nie widze gdzie jest link z downloadem czy reje dla beta testerow takze po to ma pisac na GG bo chce przetestowac serwa a nikt sie nie odzywa...

Opublikowano

Jeżeli będzie tak kolorowo jak w zapowiedzi, będzie to najlepszy serwer mający premierę w czasie lata. Oleq ludzie wierzą w ten serwer, nie zawiedź tego ;>

No to co , czekamy na zakończenie bety.

pozdrawiam; fin

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano
Tu all info? A ja jakos nie widze gdzie jest link z downloadem czy reje dla beta testerow takze po to ma pisac na GG bo chce przetestowac serwa a nikt sie nie odzywa...

wystarczylo byc na ts wczoraj albo przed wczoraj,reje niema poniewaz domeny jeszcze niema,olek z ponexem zakladali konta w bazie,lunchera maja te osoby co graja na becie (luch 4mb) na oficjalu bedzie luncher z plikami pack (razem 200-400 mb)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak bylem przed wczoraj to sie wszyscy bawili na TS i zmieniali kanaly, siedzialem troche czasu i nikt nic nie mowil o launcherze, ja nie moglem wtedy gadac bo na innym kompie bylem... No trudno, ale jeszcze do ponexa napisze, moze nie wszystko stracone.

Opublikowano

Lanczer był podawany na TS jak ktoś chciał. Teraz nie wiem w jaki sposób go otrzymać, nawet nie wiem czy nadal trwa "pseudo beta" bo nie ma dostępu do tsa, a to był jedyny kontakt z teamem.

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

tu macie nowe ip servera.. 94.23.94.136:9988

up szybszy ;d

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...