Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź]Katharsis

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 287
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram 2x UP, mądry GA OWEN odpalił serwera wcześniej, a teraz jest pełno bugów i w ogóle z tego FurionMT2 zrobił się wielki szit. A tak pięknie się zapowiadało, katharsis niech odpalą nawet jutro, oby było bez bugów!!

EDIT:

FuBuff - furionmt2 legenda? Ha,ha.. jaki serwer można nazwać legendą po 2 dniach grania? Co za noob..

Opublikowano

"Jak narazie czekam na sponsora abym mogl dokonczyc strone...

Prosze o cierpliwosc bo naprawde mam zwiazane rece, poniewaz sponsora nie ma w domu a dzwonilem do niego."

Info z forum;)

opojhj.jpg

Sygnatura By navid

Opublikowano

no to trudno, poczekacie do jutra.. boze mysliscie, ze to wszystko tak hop siup : /

Taylor.

KAT.

Opublikowano

Przepraszam was, dawno juz byscie grali. Ale jak widzicie problemy z forum opieraja sie na stronie serwera i nie moge jej dokonczyc.

Prosty rachunek dzisiaj start czy nie ? Mowcie prawde bo na serwer czeka okolo 80 osob teraz i traca cenne minuty zycia a wy mowicie i przeciagacie date. Jesli juz tyle nie mozecie wystartowac to wasz serwer upadnie szybciej niz powstal. Przykro mi tak mowic ale nie zapowiadacie sie lepiej on tych serwerow co padly po 2 godzinach.

Team serwera ma sponsora spoza teamu taki uklad grozi tylko rozpadnieciem sie serwera po kilku dniach. Tak jest wszedzie . Zamiast wydac te 400 zl na serwer przez HA to nie szukaja sponsorow ktorzy wylaczaja , hackuja , albo sprzedaja itemy bez ich wiedzy rozwalajac serwery.

wakow9.png
Opublikowano

@UP

Dobre hahaha...Ale ja np nie chodze już do szkoły to oleje prace i mnie wyleja..

Opublikowano

team, jakbyście pomysleli to mogliście dać jaką zastępczą strone tylko z reje,

my byśmy grali a wy robil idalej strone ;x

bo po twoich postach wnioskuję że tylko strona została

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...