Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System ulepszeń na serwerze :

1. Wojownik :

I. Jednoręczne : Miecz Bojowy (65lvl) -> Miecz Syriusza (80lvl) -> Smiercionosne Ostrze (90lvl) -> Ostrze Nyphta (100lvl) -> Miecz Czarnego Slugi (115lvl) -> Miecz Kryptonu (125lvl)

II. Dwuręczne : Partyzanta (65lvl) -> Ostrze Boga Smokow (80lvl) -> Pogromca Nieb. Smoka (90lvl) -> Miecz Zatrutego Smoka (100lvl) -> Ostrze Zoltego Smoka (125lvl)

III. Zbroje : Zbroja z Czarn. Stali (70lvl) -> Krwawa Zbroja (76lvl) -> Zlota Zbroja (86lvl) -> Szmaragdowa Zbroja (96lvl) -> Szafirowa Zbroja (106lvl) -> Niebianska Zbroja (116lvl) -> Krolewska Zbroja Hwang (140lvl) -> Srebrna Zbroja Hwang (160lvl) -> Zlota Zbroja Hwang (180lvl) -> Biala Zbroja Hwang (200lvl) -> Czarna Zbroja Hwang (220lvl)

2. Ninja :

I. Sztylety : Smoczy Noz (65lvl) -> Bezduszny Noz (80lvl) -> Sztylet Niebianskiego An (90lvl) -> Noz Strumienia (100lvl) -> Miecz Skopiona (115lvl) -> Sztylet Zatrutego Orka (125lvl) -> Miecz Czerwonego Smoka (135lvl) II. Łuki : Olbrz. Luk Diabla (80lvl) -> Upiorna Kusza (90lvl) -> Luk Fioletowej Strzaly (100lvl) -> Luk Demona (115lvl) -> Luk Nieb. Ptaka (125lvl) -> Luk Zoltego Oka (135lvl)

III. Zbroje : Ubranie Czarn. Wiatru (70lvl) -> Krwawe Ubranie (76lvl) -> Zlota Stal (86lvl) -> Szmaragdowe Ubranie (96lvl) -> Szafirowe Ubranie (106lvl) -> Niebianskie Ubranie (116lvl) -> Krolewskie Ubranie Hwang (140lvl) -> Srebrne Ubranie Hwang (160lvl) -> Zlote Ubranie Hwang (180lvl) -> Biale Ubranie Hwang (200lvl) -> Czarne Ubranie Hwang (220lvl)

3. Sura

I. Bronie : Miecz Szponu Ducha (65lvl) -> Swiety Miecz (86lvl) -> Miecz Slugi (100lvl) -> Miecz Magii (115lvl) -> Miecz Duchow (125lvl) -> Miecz Czarnej Magii (135lvl)

II. Zbroje : Zbr. Plyt. Czar. Magii (70lvl) -> Krwawa Stal (76lvl) -> Zlote Ubranie (86lvl) -> Szmaragdowa Stal (96lvl) -> Szafirowa Stal (106lvl) -> Niebianska Stal (116lvl) -> Krolewski Stalowy Hwang (140lvl) -> Srebrny Stalowy Hwang (160lvl) -> Zloty Stalowy Hwang (180lvl) -> Bialy Stalowy Hwang (200lvl) -> Czarny Stalowy Hwang (220lvl)

4. Szaman

I. Dzwony: Dzwon Nieba i Ziemi (65lvl) -> Hibiskusowy Dzwon (80lvl) -> Dzwon Szczeki Smoka (90lvl) -> Dzwon Szarego Smoka (100lvl) -> Dzwon Niebianskich Lez (115lvl) -> Dzwon Demona (125lvl) -> Dzwon Niebian. Smoka (135lvl)

II. Wachlarze : Wachlarz Zbawienia (65lvl) -> Diabelski Wachlarz (80lvl) -> Wachlarz Zoltego Smoka (90lvl) -> Wachlarz 8-Trigramow (100lvl) -> Wachlarz Leż. Smoka (115lvl) -> Wachlarz Pomaranczy (125lvl) -> Wachlarz Smoka (135lvl)

III. Zbroje : Czarna Szata (70lvl) -> Krwawa Szata (76lvl) -> Zlota Szata (86lvl) -> Szmaragdowa Szata (96lvl) -> Szafirowa Szata (106lvl) -> Niebianska Szata (116lvl) -> Krolewska Szata Hwang (140lvl) -> Srebrna Szata Hwang (160lvl) -> Zlota Szata Hwang (180lvl) -> Biala Szata Hwang (200lvl) -> Czarna Szata Hwang (220lvl)

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisze tu kilka słów na dzień dobry i zarazem na dowidzenia. Żeby nie zostać posądzonym,ze wbiłem mały lv i nie mam prawa się wypowiadać na ten temat,to zacznę od tego,że wbiłem powyżej 150 lv,2x komplet eq smoka (do expa i do pvp),2x zbroja Hwang na 140 lv,kilka broni na wys lv. Wszystko z 7 bonami,w zbroi i broni kd +5. W zapasie ponad 200 kryształów i tyle samo bryłek. Pereł po 500 szt każdego rodaju i już nie zbierałem. Yangów nie mam gdzie upychać już (skrytki bankowe na wszystkich kontach pełne),zresztą za yangi i tak sie nic wartościowego nie kupi.

Serwer znajduje się na równi pochyłej w dół. Każdorazowe zmiany wprowadzane przez administrację przyczyniają się do tego,że ubywa graczy. Na wyskoim lv nie ma kompletnie co robić. Chyba nie o to chodzi w grze,żeby wbijać puste levele bez celu. Ostatnia lokacja to loch zombie na 140 lv,tylko po co tam wchodzić jak mobów mało i exp mniejszy jak na pustyni. Ostatnie zmiany z przed 2 dni : żeby zmniejszyć lagi zmneijszyli drop z metków i z mobów i usunęli niektóre moby respiące się z metka (np. wiedźmę). Rezultat jest taki,że nie dropią wogóle bryłki a kryształy dropią w znikomym procencie. Perły to samo. Co z tego,ze małże dropią,jak ze 100 małży mamy 2-3 perły,a wcześniej z jednego metka było około 10 szt. Jak nowi gracze mają się rozwijać,robić eq smoka jak potrzeba 25 bryłek,a na zbroję 25 kryształów lub 25 pereł...i nie piszcie mi tu,że bryłki lecą z minotaura bo jedna bryłka z jednego moba do którego są kolejki to nie jest to się ma nazywać dobrą zabawą.

Pvp sprowadza się do tego kto jest szybszy i pierwszy uderzy przeciwnika,bo dmg zadawane skilami znacznie przekracza możliwą ilość hp.Absy nic tu nie pomagają,bo każdy ma 100% przeszywki. W expie i przy biciu metków panuje zasada kto silniejszy ten lepszy. Nieważne czy jesteś z tego samego czy z innego królestwa - jak jesteś słabszy to cię zabijają i sami przejmują expowisko lub metka.

Reasumując : szkoda czasu i nerwów.

Opublikowano

STR8 noobie nie spam o jakimś metin5s2 tam nie ma gdzie expić na 120lv największe ekspowisko to 100lv a tam wbije 80lv i zacznie ci ksuc bo expowisko pisze od 100 jest od 1 teamu wgl nie widać na serwerze dno ten metin5b tam nawet nie umieją naprawić ox -,- tutaj wszystko robią tak jak trzeba Rangos i Cameron expowiska wszystko jest na pustyni można do 180 lvl spokojnie expić dolina generała też nie jest łatwa na metin5b wbijasz pierscieniem tp bez niczego i lać mobów nie można a tu u hwae hae uszko trzeba dropnąć w nowym dt i dopiero wejść i MOŻNA LAĆ MOBY A NA METIN5B NIE więc serwer jest bardzo fajny nie tylko dla mnie jak widać i polecam a nie jakieś gówniane metin5 co nawet ox naprawić nie umieją -.+ i się graczami nie interesują na mexili chociaż jak rangos'a w grze nie ma to na ts się pyta na co gracze się skarżą

1316203915-U255649.gif
Opublikowano
Napisze tu kilka słów na dzień dobry i zarazem na dowidzenia. Żeby nie zostać posądzonym,ze wbiłem mały lv i nie mam prawa się wypowiadać na ten temat,to zacznę od tego,że wbiłem powyżej 150 lv,2x komplet eq smoka (do expa i do pvp),2x zbroja Hwang na 140 lv,kilka broni na wys lv. Wszystko z 7 bonami,w zbroi i broni kd +5. W zapasie ponad 200 kryształów i tyle samo bryłek. Pereł po 500 szt każdego rodaju i już nie zbierałem. Yangów nie mam gdzie upychać już (skrytki bankowe na wszystkich kontach pełne),zresztą za yangi i tak sie nic wartościowego nie kupi.

Serwer znajduje się na równi pochyłej w dół. Każdorazowe zmiany wprowadzane przez administrację przyczyniają się do tego,że ubywa graczy. Na wyskoim lv nie ma kompletnie co robić. Chyba nie o to chodzi w grze,żeby wbijać puste levele bez celu. Ostatnia lokacja to loch zombie na 140 lv,tylko po co tam wchodzić jak mobów mało i exp mniejszy jak na pustyni. Ostatnie zmiany z przed 2 dni : żeby zmniejszyć lagi zmneijszyli drop z metków i z mobów i usunęli niektóre moby respiące się z metka (np. wiedźmę). Rezultat jest taki,że nie dropią wogóle bryłki a kryształy dropią w znikomym procencie. Perły to samo. Co z tego,ze małże dropią,jak ze 100 małży mamy 2-3 perły,a wcześniej z jednego metka było około 10 szt. Jak nowi gracze mają się rozwijać,robić eq smoka jak potrzeba 25 bryłek,a na zbroję 25 kryształów lub 25 pereł...i nie piszcie mi tu,że bryłki lecą z minotaura bo jedna bryłka z jednego moba do którego są kolejki to nie jest to się ma nazywać dobrą zabawą.

Pvp sprowadza się do tego kto jest szybszy i pierwszy uderzy przeciwnika,bo dmg zadawane skilami znacznie przekracza możliwą ilość hp.Absy nic tu nie pomagają,bo każdy ma 100% przeszywki. W expie i przy biciu metków panuje zasada kto silniejszy ten lepszy. Nieważne czy jesteś z tego samego czy z innego królestwa - jak jesteś słabszy to cię zabijają i sami przejmują expowisko lub metka.

Reasumując : szkoda czasu i nerwów.

Witam rozumiem i szanuje twoją wypowiedź na swoje usprawiedliwienie mam tylko to żę od 2 dni główny technik leży w szpitalu (problemy z sercem), a my pracujemy nad kryształową komnatą (nie taka zwykła oczywiście) oraz nowym expowiskiem na wyższe levele. Robimy co możemy i trzeba wykazać też odrobinę zrozumienia.

Opublikowano

Niestety czasami tak bywa ;[

@ edit

Chcialem przeprosić TEAM MEXILIA Za robienie anty reklam i reklamowanie innego konkurencyjnego Serwera w waszym "tucie"

POZDRO :P

Opublikowano

Witam rozumiem i szanuje twoją wypowiedź na swoje usprawiedliwienie mam tylko to żę od 2 dni główny technik leży w szpitalu (problemy z sercem), a my pracujemy nad kryształową komnatą (nie taka zwykła oczywiście) oraz nowym expowiskiem na wyższe levele. Robimy co możemy i trzeba wykazać też odrobinę zrozumienia.

Napisałem swoje spostrzeżenia z punktu widzenia gracza. Nie rzucam mięsem ani nie psioczę na serwer,bo nie jest jakiś specjalnie tragiczny i w porównaniu z innymi jest tu nawet kilka ciekawych rzeczy. Niestety jak ktoś zechce teraz zacząć grać,to stoi z góry na straconej pozycji w porównaniu ze "starymi" graczami. Ja mimo wbicia wyższego levela niestety nie widzę siebie siedzącego cały dzień na pustyni i bicia po kilka grupek mobów z których nawet żadnego dropu nie ma,ani tym bardziej całodziennego bicia metinów. Nie zależy mi na topce.

Uważam,że sensem gry jest rozwijanie postaci i stawanie przed coraz to nowymi wyzwaniami,a tu chyba najtrudniejszym mobem do zabicia jest generał - daje radę go zabić,ale co z tego jak rzadko się respi i nieraz na jednym CH jest kolejka oczekujących na jego resp.

Dlatego zakończyłem zabawę tutaj.

Opublikowano

Witam , chciałbym się zapytać czy mogę jakoś odpalić ten serwer na Windowsie 7 64 bit ? , próbowałem włączyć serwer mexortis ale okno odrazu się wyłączało , HELP ! jestem na laptopie bo mój komp sie zepsul !

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

bardzo dobry serv 0 lagow 4ch ponad 100 nowych broni!!!!!! edytowany biolog 0 bugow mila atmosfera dobry system ulepszen 5 nowych map!!!! polecam server

JurexGCW

Opublikowano

serwer hmm no ładny nie można zaprzeczyć. wybaczcie ale wole serwery trochę mniej przesadzone od tego. bo 10 mapek 400 broni 200 zbrojke 1000 ulepszaczy to troche za dużo jak na moje sorki. + bo ładny serw.

Combat 18.

Opublikowano

Totalnie pod IS.

NIE POLECAM.

Do tego każdy zna historie z metin 5 s2.

Ten typek będąc GM, pod nieobecność GA zajebał wszystkie kopie i przyczynił się do padnięcia metin 5 s2.

Poszukajcie sam GA metin5 o tym pisał ;]

Pozdro

Opublikowano

jesli chodzi o ten serv poniewaz ma o 100 razy wiecej nowosci i zero bugow . A metin5 2 s2 jestmarnie utrzymujacym sie servem wystarczy popatrzec na mnostwo bugow i nie dzilajacych map mexilia nie ma juz nic wspolnego z metin5 s2 a jest o niebo lepsza od metin5

JurexGCW

Opublikowano

No i klapa. Zbugowało się eq i od tego czasu serwer off. Można liczyć na jakieś info co się stało i jak szybko zostanie to naprawione?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...