Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exp nic nie pomoże jak dedyk cały czas pada.To co rosemary zakladamy się?tak jak wtedy o te 200 zł co mi nie wysłałeś.Wgrywam juz na serwer pliczki i odpale tak wnocy .To zapraszam do testowania dropu:) i nowych mapek.

Opublikowano

Witam ja nie w temacie ile gdzieś potrwa ta przerwa techniczna ?

Nicki w metinie: Flash ,Drag.

beznazwyjnk.jpg

Pomogłem ? Walnij -

:D

Serwer : Mexillia

Królestwo : Jinno

Nick : SirDrag

Profesja : Sura BM

Lvl. : 120

Gilidia : Yakuza

Status : ON

Opublikowano

Domkis , przestań się kłucić bo metin5 s2 to gówno , jak dzisiaj tam byłem to raz na 15 min spotkam jednego gracza , prawie nikt na globalu nie pisze więc usuń lepiej ten serwer , a nie gówno w papierku reklamujesz.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano
Serwer jest spoko gram około miesiące i się jeszcze nie nudził mam 151Lv. bo nie lubię expić ale w tydzień widziałem że można wbić 155Lv. albo i lepiej .

Na serwer oczywiście zapraszam wszystko pięknie działa fajny team tylko szkoda że Abdul(green) odszedł a Cameron i Rangos wszystkiego sami nie ogarną powinni zrobić rekrutacje.

Nawet jak jest ten drop 6/7 powroty statusu no to i tak dobrze właśnie jest bo to serwer easy a nie hard i to NIE JEST serwer po isa tylko żeby było można grać a na metin5 to porażka nie gra wszystko w is ...

Jak spodobała się moja opinia poproszę minuska ;D

Dostane odp + weź Domkis z mt5 się schowaj takie gówno i ten twój Sacon jako GA dał bana za to że powiedziałem że gościu mi selnął zin śr 50 i um 50 a ten zin mi zniknął powiedziałem kto go ma to nic nie zrobił a mi bana tylko dał .... no coment Mexilia jest Pr0 Rangos postarał się i ciągle pracują i dbają o graczy

CI CO PISZĄ ŻE SERWER DNO TO NIECH ZROBIĄ SERWER IDEALNY !!!!

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Kuzyni walcza o ludzie na serwerze;]

was juz pogrzalo jak przedkladacie pieniadze ponad rodzine....

co do serwera to jedynie moge wam zyczyc udanego rozczarowania jak Cameron jest w teamie

Opublikowano

Ten serwer to KOPIAMT5;] i jeszcze na tej mexili takie dzieci w team nie polecam;]

Jeśli chce ktoś zagrać na serwerze który cały czas jest ON! nie ma cofek i jest ogarniety team to zapraszam na METIN5 S2;]

POZDRO :P

Opublikowano
Kuzyni walcza o ludzie na serwerze;]

was juz pogrzalo jak przedkladacie pieniadze ponad rodzine....

co do serwera to jedynie moge wam zyczyc udanego rozczarowania jak Cameron jest w teamie

To już nie sa pieniadze.Bo o to chodzi rosemary.To juz sa oszustwa,klamstwa.

Opublikowano

Dzieci w team podaj mi chodź 1 Cameron i Rangos nie dzieci Abdu też 18latek alel odszedł z powodów osobistych a mt5s2 i s1 to gówna jak odzyskam mojego woja 100lv z eq co go Sacon za nic zbanował może będę mieć inną opinie ale przeczytajcie co wy piszecie Domkis ty też byś trochę się ogarnął tak samo Rangos dał Dzymiego GM z s1 do teamu jak on gówno robi i pewnie tylko pomysły na s1 ściąga i s2 z mexili ehhh wy też myślcie czasem botki -,-

Fashion nie dostałeś 70lv i 1,6kkk bo to był bugi naprawili

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Fajnie sie gra a szczególnie na nowym dedyku mam tam już 3 postacie 105+ ale dziwi mnie jedno.

Dlaczego od 2 dni sa takie lagi i nieda sie nic zrobic?! Kicka mnie co 1-2 min!

Polecam serwer ale jak narazie chce sie dowiedziec dlaczego od tych 2 dni nieda sie grac przez te lagi? Było dobrze a nagle zaczęło coś lagować...

Opublikowano

Po 1 nie ma lagów..

Po 2 Metin5s2 to kopia Mexilii nie na odwrót ponieważ to ja zrobiłem Metin5s2 os 0... Zresztą widać co jest na Metin5 .. Administracja nie umie odbugować OX, naprawić dropu szkat, z broni 2ręcznych robią sie 1 reczne.. Teraz kozaki skopiowały wszystko od nas na swój komp bo sami gówno umieją...

Opublikowano

Ledwo znalazłem zwoje egzo i rady pustelnika. I dlaczego są pakowane po 10 a nie po 200, co Wy zrobiliście, to jakaś kpina.

Musiałem zużyć 60 metali żeby zrobić item od +0 na +9, hah, CHAŁA ! Naprawcie to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...