Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie ale mogli byc zmienic troche na serwie ;/ po co oni rozwalili te sklepy tak omg zwoje po 10 a nie po 200 itp ;/ aha i jescze jedno 0 lagow na serwei no nie weim w którym miejscy ;] pozatym spora ludzba neo na serwie troszke sie sypie ;/

an-PimpasF20-000000ffffff33ff3345023-3-1-8-blue007.gif
Opublikowano

Chyba nie ale mogli byc zmienic troche na serwie ;/ po co oni rozwalili te sklepy tak omg zwoje po 10 a nie po 200 itp ;/ aha i jescze jedno 0 lagow na serwei no nie weim w którym miejscy ;] pozatym spora ludzba neo na serwie troszke sie sypie ;/

Haha, jesteś jakiś śmieszny...

To, że masz komputer z przed średniowiecza i łączę o prędkości 512 kb/s to się nie dziw, że masz lagi.

Ja mam komputer 6 letni, a śmiga mi bardzo dobrze i nie mam żadnych lagów.

Poza tym jak już piszesz, to pisz porządnie.

Opublikowano

Działa serwer dziś zarywamy nocke i ogarniemy cały DMG ładnie broni + zrobimy sklepikarzy do porządku itp.

Exp 150% na 6h, drop yang 100% na 6h. W ramach rekompensaty za dzisiejsze restarty.

Poprawione mapy zombie etc.

Opublikowano

Co to jest za meta że temat został przeniesiony do "hamachi" jak to jest dedyk ? ...

Edit : Skarga do Administratora Forum MPC została wysłana.

Opublikowano

Nie bo nie bedziesz mówił że umiesz wszystko.Bo nic nie umisz.Dowiesz sie o tym niebawem.ok koniec kłótni

Opublikowano

Nie bo nie bedziesz mówił że umiesz wszystko.Bo nic nie umisz.Dowiesz sie o tym niebawem.ok koniec kłótni

Turek , CHinczyk czy jak Ci tam Opaanuj szok;]

Mimo iz nie gram juz w metina to serwer Polecam pozdro

Opublikowano
Turek , CHinczyk czy jak Ci tam Opaanuj szok;]

Murzyn gośćiu:)

Ale tylko dla kolegów;]

Jak nie grasz w metina to nie pisz że polecasz.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę wszystkie + i - można śmiało powiedzieć, ze serwer jest godny uwagi. Nowe mapy, dobrze zrobieni handlarze, fajny system ulepszeń...

Kilka bardzo dobrych rozwiązań można by jeszcze wymienić, ale...

Serwer na początku jest dość trudny dla nowych graczy, bardzo mały drop yang zupełnie niedostosowany do cen serwera ;D

Jeśli drop yang zostanie zwiększony(na dobra sprawę powinien być co najmniej 10x większy, bo 30kk zdobyte od 1 do 75 lvlu to kpina:D

To jest według mnie jedyny minus, jeśli to zostanie zmodyfikowane to serwer marzenie! Atmosfera, brak lagów oraz zero monotonii!

Zapraszam do gry w Chunjo!

Niepodobny

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Serwer nawet fajny ale nei dokonca client się jebie co jakiś czas, gm nie sa mili wgl. zjebany serwer Polecam tiverie

banner1.png

Opublikowano

Znalazłem dwa bugi u biologa :

Pierwszy pojawia się przy misji z księgami klątw by wydropić kamień trzeba udać się do av1 Lochu Pająków ale jest jeden problem teleporter na pustyni nie działa a w pierścieniu nie ma av1 Lochu Pająków

Drugi problem pojawia się przy misji z notatkami a mianowicie jest to zablokowana możliwość oddawania notatek co chwilę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...