Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Lol niedosc ze nie ma pliku confing to jescze tej misji i msuze wbiac od nowa ;/

A co byś chciał ? Mamy nie naprawiać bugów żeby lepiej Ci się level wbijało ?

Opublikowano
A co byś chciał ? Mamy nie naprawiać bugów żeby lepiej Ci się level wbijało ?

Kurwa czlowieku..

A nie rusza Cię to, że My musimy wbijac lvl i zbierac kase. A inni Sobie juz maja lvl Eq gildie itd...

5min temu dostał bana na TS ...

Bo boisz sie rozmawiac o problemach servera Bocie

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano
Kurwa czlowieku..

A nie rusza Cię to, że My musimy wbijac lvl i zbierac kase. A inni Sobie juz maja lvl Eq gildie itd...

To słowo "Kurwa" miało mnie przestraszyć czy może chciałeś w ten sposób zaistnieć tutaj ?

Nie, nie rusza mnie to ponieważ w mojej gestii jest to aby na serwerze NIE było bugów i nie bardzo interesuje mnie to czy masz lepiej czy gorzej. Tak ma być tak miało być i tak będzie jak Ci nie odpowiada to zapraszam na tematy innych serwerów nikt tu nikogo na siłę nie trzyma..

Opublikowano

Serwer jest super, polecam administracje. Panują na serwie i widać, że cały czas coś zmieniają i naprawiają i jest git.

Kappa.

Opublikowano

Hmmm...

Włączając clienta wyskakuje mi "metin5". Czy jest to prawidłowe?

Poza tym nie działa CH1 i CH2...

Mam najnowszego clienta Mexilii.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

1. Tarcze na 41 i 21 są zbugowane. Mianowicie nie widać ich nazw i bonów jakie sie dodaje.

2. Zmiany bonów są za drogie. Sprawy do bonów moim zdaniem powinny być darmowe.

3. Buty wiatru nadal nie naprawione.

4. Drop yang jest stanowczo za mały.

Pozdrawiam i gorąco zapraszam na tsa. Gram tu chwilę, chcesz zagrać ze mną ? Wbijaj ;D

Opublikowano

HAHAHHAHAHAH DOBRE LAGOW NIEMA HAHAHAHAHAHAHHA PO MAPIE SIE PRZEJSC NIE DA NIE SCIAGAJCIE TEGO GOWNA !!!! TAKIE LAGI ZE KINO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHHAHAHAH DOBRE LAGOW NIEMA HAHAHAHAHAHAHHA PO MAPIE SIE PRZEJSC NIE DA NIE SCIAGAJCIE TEGO GOWNA !!!! TAKIE LAGI ZE KINO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

a wiec tak na głównej stronie nawet nie działają kody do is wysłałem 2x ten sam kod z dużych liter kasę pobrało a SM nie dostałem gratulacje zdziercy! Cały serV pod IS kopiłem zbroje za 21 zl byla na 125lvl a teraz zrobili ja na 250 gratulacje gdy ja kupilem dostalem bana na kilka dni bez powodu a teraz jeszcze na dodatek musiałem oddać gm ta zbroje bo bym dostał perma NIE POLECAM SERVA!!!!!!!!! 0 kontaktu Z ADMINAMI@@@@@@@@@

JurexGCW

Opublikowano

Hehe , z metina5 już potrzepaliście kase to chuj z nim nie ? Niech padnie i otwieramy Mexilie.

Serwera nie polecam bo potrzepią trochę kasy padnie zaraz i zrobią następny.

Opublikowano

hmmm bardzo dziwne ... bo zawsze jak ktos napisze fajny serwer,polecam to ma 1 lub 2 posty... dziwne

Zbieram +!

Escape By Ja:http://www.mpcforum.pl/topic/384242-escape-by-faza/page__p__2729545

Jade w góry : )

25.08.2011-28.08.2011

Opublikowano

Serwer offline?haha bład z baza?no cóż tak bywa..

TYM RAZEM ZAPRASZAM NA METIN5s2.pl

to samo co meexilia lecz nie pada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...