Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cofneło Biologa bo musieliśmy go poprawić teraz już nie ma bugu na DMG itp.

Witam!

Jak już zapewne zdążyliście zauważyć poprawione zostały wojny oraz usunięty bug z beak - go, który polegał na bugowaniu damage'u.. Jest do dopiero początek , aby zapobiec lagom na mapie z metinami 95+ postanowiliśmy wprowadzić nowe expowisko "Dolinę Węży", która jest dopiero w fazie testów i Wy na niej moobów nie widzicie.. Mapa 95+ pozostanie, owszem.. Ale będzie służyć za miejsce do dropienia kryształów, dodań 6/7 itp. Oczywiście w Dolinie Węży też nie obejdzie się bez przyzwoitego loot'u itemów =)

Na razie to na tyle, o wszystkich nadchodzących zmianach będę Was informować..

Pozdrawiam

Przeczytajcie sobie.

Niedługo nowe Expowisko na wyższe levele oraz myślę że zrobimy jeszcze jakiś ciekawe mapki/dungeony żeby było co robić oraz wprowadzimy nowe mapy, wierzchowce (pieczęscie) i dużo dużo więcej !

Opublikowano

Bardzo mi się podoba serwer po GP zagram na 100 %. i myślę, że zawitam na nim na stałe.

@UP. jest może spol lub patch lub coś bo nie chce mi się clienta pobierać mam net 1mb/s.

@Up. już zrobiłem sobie obejście.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nowe Expowisko :

Wezy.png

Spoty zabójczych oraz niezwykle niebezpiecznych Węży stanowiące idealne miejsce dla osób z levelem (95-115) na zdobywanie punktów doświadczenia. Mapa jest typowym expowiskiem pozbawionym dropu (Drop na mapach metinów). Być może w przyszłości ulegnie ona niewielkim modyfikacją jeśli chodzi o drop etc ale na chwilę obecną prezentuje się ona następująco.

2. Wymagania aby dostać się na mapę :

- 95 level

- Pierścień Teleportacji

2. Jak Dostać się na mapę ?

Mapa dostępna jest w pierścieniu Teleportacji w zakładce "Expowiska cz.2" wpisana jako "Dolina Węży (+95lvl)"

3. Bestiariusz / Drop

Wężowy Kapitan

kapitan.png

Level : 105

Agresywny : Nie

DMG : 1000 - 2000

Max Hp : 70000

Exp : 6194388

Yang : 540000

Aktywny Bonus : Potwory

Wężowy Zabójca

zabojca.png

Nagii

Nagii.png

Drop w Dolinie Węży : Obecnie brak.

* % dropu rozłożony jest tak aby opłacało się chodzić zarówno na tą jak i na pozostałe mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...