Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Jak wyglada sprawa ze zwojem powrotu statusu.? Jest on do nabycia w grze lub w is ?- ,,Jest w grze u Niepokaźnego pieszego''

To ja juz niestety podziekuje. Bo co to jest za sens gry, jak sobie taki wp wyexpi konkretny lvl i zmieni sie na BM ??

Opublikowano

Pff ten serw m inie dzaila porbalem clienta i packa nie ma all plikow typu (confing) << do max ekranu Niedosc zrobilem konto i mi nie dzala co jest ? Prosze o pomoc bo serw godny uwagi ;]

an-PimpasF20-000000ffffff33ff3345023-3-1-8-blue007.gif
Opublikowano

Serwer jest spoko gram około miesiące i się jeszcze nie nudził mam 151Lv. bo nie lubię expić ale w tydzień widziałem że można wbić 155Lv. albo i lepiej .

Na serwer oczywiście zapraszam wszystko pięknie działa fajny team tylko szkoda że Abdul(green) odszedł a Cameron i Rangos wszystkiego sami nie ogarną powinni zrobić rekrutacje.

Nawet jak jest ten drop 6/7 powroty statusu no to i tak dobrze właśnie jest bo to serwer easy a nie hard i to NIE JEST serwer po isa tylko żeby było można grać a na metin5 to porażka nie gra wszystko w is ...

Jak spodobała się moja opinia poproszę minuska ;D

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

@up bo to syf...

GA myśli, że jest wszystko Ok..

A nie może ogarnąć..

Zamiast dać bete.. i tam wszystko sprawdzac.. to najlepiej Nupki maja po 100+ lvl z misji a my musimy sie meczyc....

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...