Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Serwer mi się spodobał,lecz mam problem.

Mógł by mi ktoś podać link do tego mini-clienta,a najlepiej do patchera?

Za pomoc +

Z góry THX

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehh napiszę bo chyba nie wszyscy wiedzą :

Exp cofa jak jest ustawiony bonus exp i expicie na mobach na wysokim levelu.. jak cofa to idźcie na coś słabszego

Lagów nie ma prawie NIKT jak pytam to wszyscy mówią że nie mają...

Opublikowano

prawda lagów nie ma kamienie po ks klątw ch3 w sklepie soczki i inne a te notatki chyba pro jak co 1h ale można zmienić na 15minut bo to bez sensu 50 notatek połowę zjara więc 75h musisz poświęcić żeby wykonać misje

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

No serw dobry ale może ktoś podac system ulepszeń broni i zbroi?? Bo czasem jak zobacze kogoś w zbroi to nawet nie wiem jak sie nazywa... więc prosze o pomoc!!!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Biolog po konarach zelkova nie działa (certy i czerwone konary). Szafirowa dla szamana da się ulepszać tylko u kowala a metalem sie nie da :/

Opublikowano

Nic się nie popsuło to jest swego rodzaju atak (ala DDOS) właśnie odpalamy scrypt zaraz będzie OK a osoba która to robi otrzyma bana i logi z OVH polecą w odpowiednie ręce

Opublikowano

Już jest OK takie DDoSy to se mogą wsadzić w .. 79.185.XXX.XX zaraz sprawdzimy kto DDoSował ;] (te XXX.XX znam ale nie bd podawal)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...