Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]MexiliaMt2[Pl][Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbilem na temat i wszystko ladnie, ale po chwili popatrzylem ile osob onlie i ile konto/jakie lv :OO ...

Szkoda na prawde szkoda

Aha i ciekawe czemu 3 osoby dajace komentarz maja 1 post zarejestrowane w tym samym czasie mniej wiecej.

Ok, ale czemu nie resnales czy cos w tym stylu. My czekamy na cos nowego a nie ;<

Opublikowano

Server bardzo fajny polecam.Mili GM-owie i wogle ogarnięty team.

Aha i czemu Jest SGM adbul i SGM Green jak to są 2 te same osoby?,

Opublikowano

Już tłumaczę. Serwer wcześniej istniał pod inną nazwą - Metin5s2 niestety doszło do pewniej sprzeczki w wyniku której oddzielił się od Metin5 i pracuje sam na siebie. Serwer obecnie ma 0 lagów, nowy sprzęt, zgraną ekipę i pełno nowych, ciekawych urozmaiceń dlatego zapraszam !

Opublikowano

Powiedz mi osoby, ktore maja te lv i przestaly grac moga zaczac ponownie na tych samych kontach czy juz nie ?

I 2 pytanie czy te wielkie lv graja na serwerze?

Opublikowano

Jakbyście czytali co piszą Administratorzy to nikt by nic nie stracił ale jeżeli nie rozumiecie prostych komunikatów to tylko do siebie możecie mieć pretensje...

Opublikowano

Pisałem że odłączamy się od Metin5 bo nas admin Ciula na pieniądze to wystarczyło posłuchać i przestać grać na chwile bo backup był z 15:00.

Opublikowano

Serwer jest nowy? Konta od nowa? Czemu są już w ranku 150 levele bo już nie rozumiem zaistniałej sytuacji tego serwera. A serwerek ładnie wygląda.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Już tłumaczę. Serwer wcześniej istniał pod inną nazwą - Metin5s2 niestety doszło do pewniej sprzeczki w wyniku której oddzielił się od Metin5 i pracuje sam na siebie. Serwer obecnie ma 0 lagów, nowy sprzęt, zgraną ekipę i pełno nowych, ciekawych urozmaiceń dlatego zapraszam !

no ale są te stare kona? więc nie oplaca sie grac nowym gracza ;x

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Boze, ludzie... wbicie 150 lvla jak sie potrafi grac to 2 dni nolifienia:D

Expiac solo ze 115 do 150 w 6 godzin przez noc przy zwiekszonym expie 50%, biorac pod uwage, ze czesto jest 200% expa.... wbic 150 lvl to zaden problem : )

Aktualnie Mu Online...

Od czasu do czasu jakiś priv metek;)

Opublikowano

Niby spoko server ale nie zagram bo jest duzo nowych rzeczy broni zbroji itp a to automatycznie oznacza ze nie wszystkie postacie sa sobie rowne.

Nick w grze: GiorgioDobko lub D0BS0N

Opublikowano

Kogoś tak nie ogarniętego jeszcze nie widziałem ...

Czego znowu nie wiesz ? Gdzie chcesz mieć kontakt z administracją i kto ci daje % expa ... ? Gdzie masz coś na poparcie swoich słów ?

Patchera NIE MA ... więc nie wiem czym pobierasz i co ...

Żeby gra Ci działała masz wejść na strone www.mexilia.pl i pobrać albo pack albo clienta... proste...

Opublikowano

wydalem 21zl na zbroje zombi byla na 125 lvl a teraz mam 152 i nie moge jej ubrac czy to jest sprawiedliwe?

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...