Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - Zaczynamy od wtorku.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o dogadanie się między grupami C i B kiedy rozegrają mecz.

Bardzo dobra organizacja turnieju nie ma co :D Czytam posty po kolei w tym temacie i oczom nie wierze, kto zgodził się aby taki turniej prowadził "Pro Kiki Junior"? Ja rozumiem że chłop się stara i chce dobrze ale nie panuje nad tym w ogóle.

BTW. sędziowie uczestniczą w rozgrywkach... wtf

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie siedzę 24/7 przy PC abym wszystko ogarniał.

Zdarzają się wypadki, że komuś się coś zepsuje przy PC lub ma jakiś nieoczekiwany wyjazd.

Nie moja jest to wina.

Coś nie pasuję, że ja prowadzę turniej?

zgłoś to do jakiegoś administratora i niech to rozwiąże.

Z mojej strony tyle na temat, który poruszyłeś.

Czemu niby sędziowie mają nie uczestniczyć?

Na tym meczu jest drugi sędzia, który ogląda przebieg meczu i wszystko widzi co się dzieje.

w83od2.jpg

Opublikowano

Drogi kolego Pro Kiki nie trzeba siedzieć 24 godziny na dobę aby dobrze zorganizować turniej. To że zepsuł Ci się komputer także nie jest wytłumaczeniem i nie do końca chodzi mi o to "wydarzenie". Turniej jest zrobiony na odwał, tak tylko żeby było. Czy widziałeś kiedyś sędziego uczestniczącego w turnieju którym sędziuje? Chyba powinieneś wiedzieć dlaczego tak jest? Ranga którą otrzymają zwycięzcy tych mistrzostw będzie miała bardzo małą wartość.

Opublikowano

Drogi kolego Pro Kiki nie trzeba siedzieć 24 godziny na dobę aby dobrze zorganizować turniej. To że zepsuł Ci się komputer także nie jest wytłumaczeniem i nie do końca chodzi mi o to "wydarzenie". Turniej jest zrobiony na odwał, tak tylko żeby było. Czy widziałeś kiedyś sędziego uczestniczącego w turnieju którym sędziuje? Chyba powinieneś wiedzieć dlaczego tak jest? Ranga którą otrzymają zwycięzcy tych mistrzostw będzie miała bardzo małą wartość.

Mam taki świetny pomysł - zorganizuj własny turniej, będziesz mógł w nim ustawić zasady takie jakie chcesz, jak chcesz postawiać walki i nagrodę i na pewno forum od tego nie ucierpi. Także zamiast hejcić - zrób coś sam.

Opublikowano

Mam taki świetny pomysł - zorganizuj własny turniej, będziesz mógł w nim ustawić zasady takie jakie chcesz, jak chcesz postawiać walki i nagrodę i na pewno forum od tego nie ucierpi. Także zamiast hejcić - zrób coś sam.

Czekałem na ten post z niecierpliwością... nie podoba Ci się moja piaskownica, zrób sobie własną. Jestem na forum, forum jest po to aby co robić? Zgadnij... Krytykuję ten turniej bo sam bym z chęcią wystąpił w nim lecz to co tu się dzieje to szambo. Nie będę robił własnego bo to się mija z celem, trzeba zrobić jeden a porządny. Wy się w ogóle do tego nie przyłożyliście i odstawiliście tzw. "lipę".

Opublikowano

Nick na forum: Adik1234511

Nick w grze: FightZone

Numer GG: 20818009

Lvl lub ELO: 19 lvl

Face Palm kurwa.

Zapisów od dawna już nie ma.

Za niedługo jest już finał a ty dopiero się zgłaszasz? ;f

w83od2.jpg

Opublikowano

Czekałem na ten post z niecierpliwością... nie podoba Ci się moja piaskownica, zrób sobie własną. Jestem na forum, forum jest po to aby co robić? Zgadnij... Krytykuję ten turniej bo sam bym z chęcią wystąpił w nim lecz to co tu się dzieje to szambo. Nie będę robił własnego bo to się mija z celem, trzeba zrobić jeden a porządny. Wy się w ogóle do tego nie przyłożyliście i odstawiliście tzw. "lipę".

Watpie bys dal rade w tym turnieju, on przewyzsza twoj poziom gry jak i inteligencji :(

Opublikowano

Oj... przyjeżdżam z wakacji a tu taki turniej a mnie nie ma . ;f No nic czekam na drugą edycje. :D

bez reflików

Opublikowano

Określcie się lepiej, żebym był pewny, z góry mówię co dzień od 19 jestem nie dostępny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...