Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - Zaczynamy od wtorku.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+1 noob na westcie.

@Top

Jeżeli w takim razie nie ma jednego gracza to mogę takowego załatwić ,o ile mi pozwolicie :>.

Z tego co mi wiadomo to organizatorzy dobierają wam członka.

Tak samo u nas było.

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki, wielkie dzięki, chciałem zagrać , ale zapisy by tuż przed moim wyjazdem na wakację, więc nie mogłem się zapisać ;/.

Opublikowano

Może mecz jutro/dzisiaj o 20:00?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

to ten turniej jeszcze sie nie skończył ? lol..

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

to ten turniej jeszcze sie nie skończył ? lol..

Jak mial sie skonczyc jak organizacja jest taka ze japier... a to musze isc gdzies a to mam mnie wola itd Proponuje juz zaczac turnej na rok 2012 w 2013 moze sie zakonczy

Opublikowano

Jak mial sie skonczyc jak organizacja jest taka ze japier... a to musze isc gdzies a to mam mnie wola itd Proponuje juz zaczac turnej na rok 2012 w 2013 moze sie zakonczy

Konstruktywna krytyka - tak, hejt - nie.

Może łaskawie napisał co zmienić, bo pisanie "organizacja jest do dupy bo jest do dupy" niczego nie zmieni, w niczym nie pomoże i jest po prostu spamem.

Moglibyśmy ustalić terminy - ale to nie Go4LoL czy inny tego typu turniej i 3/4 meczy zostało by wygranych walkowerem. Dlatego - każdy ustala sobie termin meczu, wszystkim pasuje i sytuacja z niestawieniem się na mecz części zawodników zdarzyła się 2 razy. To że wszyscy bardzo wloką się z ustalaniem terminów nie jest już naszą winą.

Opublikowano

zrobisz lepszy?

wyjdź dzieciaku i nie spamuj.

Dzisiaj gramy ten mecz finałowy czy jak?

w83od2.jpg

Opublikowano

Ehhh...

Nie mogę zagrać ,spaliła mi się karta graficzna ,jadę na zintegrowanej ...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mistrzostwa się jeszcze nie skończyły? Straszna porażka, przestałem śledzić ten temat jakiś czas temu, wchodzę rzucić okiem kto wygrał a tu co?

Organizator powinien ustalić datę i godzinę odbycia się meczu, nie możecie? To walkower... ProKikiJunior wyjdź z twarzą i zrób coś z tym.

Opublikowano

Ehhh...

Nie mogę zagrać ,spaliła mi się karta graficzna ,jadę na zintegrowanej ...

dasz radę. ;)

Do soboty musimy rozegrać mecz i zakończyć to.

jutro o 15/16 wam pasuje?

Jeżeli jakaś drużyna się nie wstawi - walkower.

@up

po co spamujesz?

zrób turniej kokxu.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...