Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - Zaczynamy od wtorku.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

My możemy grać jak najszybciej po dołączeniu do nas nowego zawodnika, kto to będzie?

Nie wiem kto to będzie, po milionie zamian nie ma już rezerwowych(?).

Znajdź kogoś z 25< lvl-em i napisz do mnie.

Powtórka wczorajszego meczu:

http://www.megaupload.com/?d=S6HRVCMC

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=50da474df690e7ac2f7cdbe42dbb3921d3c1473ffa548c2f3daff498bdda720f-1312794677

Opublikowano

ja moge dojść jako 14lv jesli kogos potrzeba

edit jest Adamoll ktory sie obudzil

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Mieliście grać lecz nie gracie bo jeden zwiał.

Dzisiaj nie będę mógł sędziować.

Jak coś to jutro zagracie meczyk.

A teraz idźcie potrenować razem. :)

K, grupa B postara się jutro być :)

Opublikowano

A i chciałbym przeprosić za mój błąd ort. w chyba 7 minucie meczu ,drużyna przez "u" otwarte :>

W meczu A vs C

Btw.

Ww kontruje Udyra?

WTF!?

Fidlle yorick?

Łat tha krwa fak?

Kontra na udyra jest chyba tylko 1 ,taki mały zapierdalający skurwsysyn.

Btw.Second Edition

co jest złego w trinity na udyrze?

Najbardziej zajebisty item na niego ,zawsze się go składało.

Nawet przed buffem.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

To są tylko moje osobiste przemyślenia. Napisałem co teoretycznie może go kontrować bo osobiście nic mnie na solo topie nie zdołało mnie zabić czy out farmić (grając udyrem).

WW faktycznie nie kontruje udyra.

Fiddle jak najbardziej, jeśli zdoła go zharrasować wystarczająco przed niedźwiedziem.

Yoric - udyr nie może podejść - udyr nie może zabić.

Kontruje go także heimer (omfg, przecież heimer jest useless - jak może kontrować coś tak OP jak udyr? A no może, stun/ blind/ wieżyczki/ skill którym może harrasować z pół kilometra. Sprawdzałem to dzisiaj, dałem radę.

Trinity - nigdy nie składałem, nie widziałem nigdy takiej potrzeby, jak dla mnie madred to must have na udyrze.

Być może w części tekstów po prostu trolowałem, nie wiem, musiał bym obejrzeć ten film jeszcze raz.

Opublikowano

To są tylko moje osobiste przemyślenia. Napisałem co teoretycznie może go kontrować bo osobiście nic mnie na solo topie nie zdołało mnie zabić czy out farmić (grając udyrem).

WW faktycznie nie kontruje udyra.

Fiddle jak najbardziej, jeśli zdoła go zharrasować wystarczająco przed niedźwiedziem.

Yoric - udyr nie może podejść - udyr nie może zabić.

Kontruje go także heimer (omfg, przecież heimer jest useless - jak może kontrować coś tak OP jak udyr? A no może, stun/ blind/ wieżyczki/ skill którym może harrasować z pół kilometra. Sprawdzałem to dzisiaj, dałem radę.

Trinity - nigdy nie składałem, nie widziałem nigdy takiej potrzeby, jak dla mnie madred to must have na udyrze.

Być może w części tekstów po prostu trolowałem, nie wiem, musiał bym obejrzeć ten film jeszcze raz.

Fiddle jak najbardziej, jeśli zdoła go zharrasować wystarczająco przed niedźwiedziem -czyli dobry tylko do 3/2 lvla?

Yorick - myślisz że od czego są krzaki :>?

Heimer - slow od 6 lvla ,stun/blind to skill shot z tego co pamiętam ,więc jak nie trafisz to mogiła :>.

I spróbuj złożyć udyra pod off tanka z trinity ,jak irelię :>.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Fiddle jak najbardziej, jeśli zdoła go zharrasować wystarczająco przed niedźwiedziem -czyli dobry tylko do 3/2 lvla?

Yorick - myślisz że od czego są krzaki :>?

Heimer - slow od 6 lvla ,stun/blind to skill shot z tego co pamiętam ,więc jak nie trafisz to mogiła :>.

I spróbuj złożyć udyra pod off tanka z trinity ,jak irelię :>.

Nie czyli dobry później bo udyr nie ma praktycznie dostępu do minionów. Jeśli podejdzie i zestunuje to q + w i fiddle leczy się za więcej niż udyr zadał.

Yorick - Kto wchodzi za udyrem/shaco/heimem/ kimkolwiek ze stunym czy czymś podobnym w krzaki?

Heimer - wieżyczki biją dmg już przed 6, jeśli maxujesz rakietki to harrasujesz nie dając udyrowi możliwości podejścia, blindem ciężko nie trafić, stunem też jeśli cel jest blisko (a musi być bo musi podejść).

Udyra buduję pod offtanka z madredami i raczej tego nie zmienię. DMG jest wystarczający, dodatkowy armor, małe madredy bardzo ułatwiają zabijanie minionów w early, na 16 lvl-u z samymi madredami i butami można zrobić solo barona(info od tak o, żeby się nikt o to do mnie znowu nie przyczepił - da się ale nigdy tego nie robiłem na normalu/rankedzie)

Fiddl jest czysto teoretyczną kontrą - na wszystkich melee.

Yoric i heimer to sprawdzona kontra.

Opublikowano

@UP Nie gram udyrem, ale wiem ze heimer nie moze byc kontra.

Co Ci da jedna wierzyczka, stun czy blind skoro udyr bedzie biegal w okol niego tylko bedziesz mogl go trafic z rakiet.

Pozatym to chyba normalne, ze meele zawsze czeka az przeciwnikowi sie skonczy mana i wtedy uderza z kontra.

To tylko moje sugestie.

Opublikowano

Nie czyli dobry później bo udyr nie ma praktycznie dostępu do minionów. Jeśli podejdzie i zestunuje to q + w i fiddle leczy się za więcej niż udyr zadał.Wut?

Yorick - Kto wchodzi za udyrem/shaco/heimem/ kimkolwiek ze stunym czy czymś podobnym w krzaki? Chodziło o to że wyskakujesz z krzaków...

Heimer - wieżyczki biją dmg już przed 6, jeśli maxujesz rakietki to harrasujesz nie dając udyrowi możliwości podejścia, blindem ciężko nie trafić, stunem też jeśli cel jest blisko (a musi być bo musi podejść). I tak uważam że heimer jest chujowy wogóle ,według mnie nie jest kontrą.

Udyra buduję pod offtanka z madredami i raczej tego nie zmienię. DMG jest wystarczający, dodatkowy armor, małe madredy bardzo ułatwiają zabijanie minionów w early, na 16 lvl-u z samymi madredami i butami można zrobić solo barona(info od tak o, żeby się nikt o to do mnie znowu nie przyczepił - da się ale nigdy tego nie robiłem na normalu/rankedzie)

Fiddl jest czysto teoretyczną kontrą - na wszystkich melee. Wut?Chyba gramy w inne gry

Yoric i heimer to sprawdzona kontra.

Opublikowano

to jest temat z mistrzostwami czy wykłócaniem się o kontrę udyra ? lecą raporty

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@UP Nie gram udyrem, ale wiem ze heimer nie moze byc kontra.

Co Ci da jedna wierzyczka, stun czy blind skoro udyr bedzie biegal w okol niego tylko bedziesz mogl go trafic z rakiet.

Pozatym to chyba normalne, ze meele zawsze czeka az przeciwnikowi sie skonczy mana i wtedy uderza z kontra.

To tylko moje sugestie.

Nie grasz - nie wypowiadaj się.

Co ci da 1 wieżyczka? 50dmg/s. Mało?

Udyr musi podbiec, aby nie trafić granatem na 5cm heimem musiał by grać niewidomy z parkinsonem.

Jeśli maxujesz rakiety zadajesz co chwila 150dmg bez możliwości że nie trafisz.

Dorans + runy na mana regen i udyr może sobie poczekać do late.

@Sebos2

Fiddle - tak, z w na 2 lvl-u może się wyleczyć za pół hp i zadać przeciwnikowi 5/4 tego.

No to się nie podchodzi do krzaków lub stawia w nich warda - problem rozwiązany.

Heimer jest chujowy bo jest chujowy, więc nie jest kontrą - spoko.

Dobra, moja ostatnia odpowiedź na ten temat.

@Blayd3R

Jeśli tylko grupa B zagra z grupą D.

Opublikowano

Na udyra możecie wziąść coś ranged z dobrym harrasem nie wiem jak cait, ale teemo, vayne są ok co do ww to różnie to jest czasem wygrałem z udyrem czasem w dupe

Opublikowano

niedawno zaczalem grac w lola i dlatego odwiedzilem ten dzial, a pytanie mam takie pytanie kiedy odbedzie sie finał ,czy bedzie nagrany i czy odbeda sie kolejne zawody ? sorki za offtop

Opublikowano

niedawno zaczalem grac w lola i dlatego odwiedzilem ten dzial, a pytanie mam takie pytanie kiedy odbedzie sie finał ,czy bedzie nagrany i czy odbeda sie kolejne zawody ? sorki za offtop

1. Nie wiadomo, wszystko zależy od drużyn.

2. Tak, będzie nagrany.

3. Nie wiadomo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...