Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - Zaczynamy od wtorku.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 432
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiemy, ostatnio bjerga nie było, kolesia z innej drużyny też, ale jak się uda to jutro? Pojutrze?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Bez przesady, ale dlaczego ktoś, w tym przypadku kiki, ma sędziować mecz? On sam o grze dużo nie wie, porażka.

Dlaczego mecze się rozgrywają na 3v3? Najgorszy wybór, który mogliście wybrać.

Następna rzecz, to randomowe teamy. Bezsens. Ludzie powinni przychodzić ze swoją, zgraną drużyną, a nie poświęcać dodatkowe godziny na próbę gry z mpc'owskimi randomami.

Dlaczego osoba, która ma 20+ lv nie może używać run? To już nie mój problem, że masz, np. 19lv. Tak powinniście dobrać teamy, żeby różnica lv nie przekraczała 10lv.

To tyle ode mnie.

Opublikowano

@UP On tylko sedziuje, nagrywa, sprawdza czy ktos nie uzywa masterek i run.

A dlaczego nie 3vs3? sa 3 linie, 3 osoby ?

Randomowe teamy ? Przyjdzie jakis kozak elo 2200 wezmie swoich kolegow z Solo Q i nara, w/o.

Dlaczego osoba ktora ma 20lvl nie moze uzywac run ? Takie sa zasady turnieju, graja tez nizsze lvle, np. 15lvl ktoremu sie nie oplaca kupowac jeszcze run.

Opublikowano

Bez przesady, ale dlaczego ktoś, w tym przypadku kiki, ma sędziować mecz? On sam o grze dużo nie wie, porażka.

Dlaczego mecze się rozgrywają na 3v3? Najgorszy wybór, który mogliście wybrać.

Następna rzecz, to randomowe teamy. Bezsens. Ludzie powinni przychodzić ze swoją, zgraną drużyną, a nie poświęcać dodatkowe godziny na próbę gry z mpc'owskimi randomami.

Dlaczego osoba, która ma 20+ lv nie może używać run? To już nie mój problem, że masz, np. 19lv. Tak powinniście dobrać teamy, żeby różnica lv nie przekraczała 10lv.

To tyle ode mnie.

Zawsze możesz zorganizować własny turniej, bo jak na razie jesteś zwykłym haterem.

Jeśli sądzisz że możesz coś zrobić lepiej - to to zrób a nie oceniasz coś nie robiąc sam nic.

Opublikowano

Padł mi komputer, piszę z trybu awaryjnego, nie mogę grać. Zaraz jadę po nowy, będę go składał więc nie wiem czy dziś zagram. Grupa D znajdźcie kogoś innego na dzisiejszy mecz

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Padł mi komputer, piszę z trybu awaryjnego, nie mogę grać. Zaraz jadę po nowy, będę go składał więc nie wiem czy dziś zagram. Grupa D znajdźcie kogoś innego na dzisiejszy mecz

Ile Ci to zajmie?

w83od2.jpg

Opublikowano

@up jadę do hurtowni nie wiem czy będą wszystkie części jak tak to może dziś jeszcze , dlatego mówię , żeby znaleźli sobie kogoś na moje miejsce bo nie jestem pewien w 100%

35205.jpg

76561198021825231.png

GIVE ME SOME +

Opublikowano

Ja właśnie też nie będę mógł grać w turnieju, mam ogólny bajzel w domu (przeprowadzka)

11.jpg

Opublikowano

Ja właśnie też nie będę mógł grać w turnieju, mam ogólny bajzel w domu (przeprowadzka)

Hehe, też mam przeprowadzkę i gram na lagach u babci xD

@Edit niestety grupa D się nie stawiła co oznacza, że grupa B wygrała walkowerem.

Opublikowano

kurde omg... pisałem do nich na skype i nic -.- gdybym wiedział wcześniej to bym kogoś wziął bo mam 2 gości, dlaczego na jutro nie może zostać to przeniesione?!?!

28 lvl MisQQ

i Byku aka rush 25, mogą zastąpić ich i jutro zagrać? bo dopiero teraz się dostępni zrobili :(

76561198014515809.png

Opublikowano

kurde omg... pisałem do nich na skype i nic -.- gdybym wiedział wcześniej to bym kogoś wziął bo mam 2 gości, dlaczego na jutro nie może zostać to przeniesione?!?!

28 lvl MisQQ

i Byku aka rush 25, mogą zastąpić ich i jutro zagrać? bo dopiero teraz się dostępni zrobili :(

Nie chcę być wredny ale:

Jutro ostatecznie mecz ma być rozegrany.

Nie zostanie rozegrany - degradacja drużyny, która się nie wstawi.

Opublikowano

Dobra rozumiem :(

76561198014515809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...