Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weles napisze tutaj,bo na forum niemam konta,a niemam teraz zbyt czasu zeby zakladac i sie na forum rozpisywac.Banuj nubkow ktorzy dzieki naszemu boskiemu vayenardowi wchdoza sobie na -70 na Trolle dzieki zwojom..

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zlikwidowales weles trolle,to wejdz do gry i zapytaj sie jak tam na nowej mapie z demonami,to sie gimbusy beda pluly ze ich pro 50 lvle radzily sobie na rolach i byl fajny exp i juz nie moga tam expic tylko do v2. eh,czego vayenard nie zostanie ukarany za dawanie tp tym 40 lvlom zbey na trole wbily?

Opublikowano

@UP zgaduje że Deraxium zamknij mordę pedale że cię vayneard nie lubi i ci nie dał zwojów to nie płacz mi tu dziecko 'neło' i skończ to gadanie bo się ośmieszasz i nie liż dupy Welesowi :}

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Exp na gnollach/trollach/nagach jest porównywalnie taki sam jak w V2/Czerwonym lesie, tylko że potwory mają większe poziomy, dzięki czemu większym poziomom leci więcej PD.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP zgaduje że Deraxium zamknij mordę pedale że cię vayneard nie lubi i ci nie dał zwojów to nie płacz mi tu dziecko 'neło' i skończ to gadanie bo się ośmieszasz i nie liż dupy Welesowi :}

wez sie pierdolnij spucizno intelektualna w ten twoj glupi niedojebany leb,zaden deraxium nie jestem,ze sobie kurwo nie moezesz na trolach poexpic to nie moja wina gimbusie pierdolony.

Opublikowano

fajny prosty hardzik. mam kilka pytan. ile jest tych misji.? 5- 10 ? czy wiecej ?

kamienie i bonusy z dropu tak ?

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

fajny prosty hardzik. mam kilka pytan. ile jest tych misji.? 5- 10 ? czy wiecej ?

kamienie i bonusy z dropu tak ?

ja mam dopiero 70 lvl i questow miałem około 10.

tak z dropu-dodania,zmianki,rady,zwoje egzo lecą po 2(losowo) z metkow 35 i wyżej ;D

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

No Fajny server . nie lubie hardow ... malo info ale Masz +++

Metin Uzaleznienie , jak palenie ...

fed86c411cf14dea82f380ebfadb0080.0.gif

573fbc6440b4a91822633c8ea17b0414.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś się waha że serwer upadnie, to mogę zagwarantować że jeśli nie zdarzy się żadna krytyczna sytuacja, to serwer nie padnie! Sądzę że postoi bardzo długo.

Zapraszam wszystkich!

Opublikowano

Server git ale dla lubujacych sie w mozolnej grze , ja nie zagram Powodzenia

W privach na chwilę obecna gram pod nikiem : RaVe / RaVe86

Pamietajcie najważniejsza zasade :

"To tylko gra i jesli ktoś jest potocznie zwanym NOOBEM utrudniajac gre , nie znaczy ze też taki/a musisz byc. Pokaż klase będąc modrzejszy/a"

defaultwq.jpg

Opublikowano

wbilem pogralem chwile i stwerdzilem ze to nie dla mnie...

exp na lvlach do 25 bo taki wbilem jest identyko jak na PL w dodatku czytanie ku tez jak na PL chyba ze ladujesz w IS, jezeli mialbym expic kilka misiecy 80lvl to wole to zrobic na PL bo wiem ze to przynajmniej postoi tu nie mam pewnosci

nie polece ale tez nie odradze, to poprostu serwer nie dla mnie

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

wbilem pogralem chwile i stwerdzilem ze to nie dla mnie...

exp na lvlach do 25 bo taki wbilem jest identyko jak na PL w dodatku czytanie ku tez jak na PL chyba ze ladujesz w IS, jezeli mialbym expic kilka misiecy 80lvl to wole to zrobic na PL bo wiem ze to przynajmniej postoi tu nie mam pewnosci

nie polece ale tez nie odradze, to poprostu serwer nie dla mnie

Miesięcy..?

Zobacz gracza top1 (Vayneard) i zobacz statystyki, serwer postawiony został 28dni temu, a Vayneard ma już 91 Poziom..

Opublikowano

Wlasnie szukam takich hardow tylko nie wiem czy jak poświęce na niego ten miesiąc to potem nie padnie i jajco z tej gry bede mial ja tam wole poszukac zagranicznych hardow bo tam jest większa szansa ze dluzej postoi w polsce nie jest to pewne ;/

Pomogłem? Daj + Jeżeli nie nie dawaj nic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po zmianie domeny się tak stało zapewne.

Już naprawione, przepraszam za problem..

Zapraszam do gry!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...