Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weles z Twoim talentem <nie kazdy umie stworzyc tak zajebistego harda ktory sie tyle trzyma> to bym zrobil 2server ale w stylu 4 funa zeby raz zagrac na hardzie a raz na 4 funie tak samo dopracowanym jak Wyraj Jak bys takiego stworzyl to bym na 1000% zagral ^^

Pozdrawiam

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP:

Wiesz co znaczy 4fun?

4fun znaczy Dobra Zabawa,

A dla mnie dobrą zabawą jest coś OSIĄGNĄĆ, ZDOBYĆ, ZAPRACOWAĆ SOBIE, i taki właśnie jest Wyraj.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Dobrze, więc serwer otrzymuje odemnie ocenę 9/10 - no dobrze, przejdźmy do rzeczy. Jest to jeden z najbardziej dopracowanych technicznie serwerów, naprawdę zaskoczył mnie tym wszystkim co tutaj ujrzałem. Fabuła mnie poprostu zauroczyła, jest tak dobranie ułożona jak jej elementy. Dobra, przejdę do minusów a potem reszta plusów

-Niezmienione nagrody za polowania - nie cieszy mnie to, zbroję +4 dostajemy na początku gry, ogólnie to mi się nie podoba i tylko za to serwer dostał minus.

To plusy:

-Fabuła - jak wyżej już wam pisałem, ciekawa i zaskakująca.

-Prawdziwy hard - w tym czasie na większości serwerów określanych hardami miałbym 50/60, a tutaj 21 z którego się niezmiernie cieszę.

-Drop tych szkatułek, z których dropią przedmioty z item shopu ( którego tutaj chyba nie ma, yy tak podejrzewam. )

-Nie nawalone tych przedmiotów, żeby wybierać tylko w wyglądzie bo lvl/dmg jest takie same.

-... i masa innych plusów.

Hmm, skoro macie tak mało graczy postanowiłbym założyć sieć serwerów Metin'a a następnie założyć serwer Medium. No tak, pewnie to się nie spełni ale co ta.

Opublikowano

@UP:

Widzisz, bo liczą się umiejętności gry, a nie szybkość gry.

Dzieciaki porobiły serwerów z szybkością osiągów x100, i teraz serwer Hard jest uważany za serwer z szybkością x10 (żenada)

Gdyby normalni ludzie robili serwery, to Wyraj zapewne by był oznaczany jako Easy Serwer, gdyż w każdej NORMALNEJ grze poziomy trudności zwiększane są o 0,5x, 1x (średnio) np. Arcania a Gothic Tales, Diablo2 i wiele innych gier.

Ale cóż na to poradzić..

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

weles te foto z eventu z 18 postaciami heh okreslil bym raczej akt desperacjia bez obrazy; jezeli chcesz przyciagnac graczy prponowal bym z deka drop rate zwiekszyc bo naprawde gralem tam wbilem prawie 60 lvl i udalo mi sie az 3 ogony weza + dropnac all zawiodlo :/ koledze do 65 lvl zaden nie dropnal a niestety jest to podstawowy ulepszac przy wielu itemach eventualnie usun ulepszacze do +6 wtedy sporo osob wejdzie. niestety w dobie metina 5 jak go ja nazywam ludzie prefeuja delikatne ulatwienia w grze. Zastanow sie nad tym. Bo szkoda zeby tak dobrze zrobiony server poszedl w archiwum.

Ps pomysl o tym zeby ktos robil jakies codzienne zuo tak dla rozrywki napewno taki cos pryciagnie pewna ilosc graczy samo expienie naprawde na hard serve w pewnym momencie robi sie zenujace.

Opublikowano

Raty są przesadzone. EQ na swój lvl nie problem bo exp tak powoli leci że zanim wbijemy 50 to mamy już partę 7/8/9 i stal +7/8/9

Opublikowano

wiesz co weles mialem po serverze wyraj duzy ogrom szacunku za twoj trud wsadzony w server ale to co teraz zrobiles z tym nowym serverem to jest po prostu zenua dla ceniacego sie odrobine gracza!!! Server 4fun to wg. mnie servery dla ulomnych co sami nic totalnie nie potrafia zrobic, nawet czasem maja problem ze zlozeniem bonow do kupy. Szczeze liczylem ze odrobine zmodernizujesz wyraja do delikatnego medium a nie tworzenie tego servera Alvio. Wiem ze komus moj post sie nie spodoba ale zarowno moi znajomi oraz ludzie z toruymi gram na serverach wiedza o co mi chodzi. Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego @UP nie kazdy lubi Hardy, jedni wola 4funy inni hardy. Ty wolisz ten 2 typ wiec nie obrazaj ludzi ktorzy lubia sie pobawic, co? Bo niby dlaczego sa "ulomni" jak to napisales? Ja zamiast HARD'a takiego jak wyraj wole pograc na globalu a 4funy sa dla zabawy jak chce sie oderwac na chwile:) No i co w tym zlego? Ja moge powiedziec ze ulomni sa CI co graja na hardach bo marnuja tyle czasu a server padnie ...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

serwer najlepszy z hardow tylko jedno ale...pamietam ze skonczyl mi sie internet i sporo mialem przerwy od metka .teraz nadalbym pogral , ale ten alvio zgarnal chyba all ludzi...pamietam poczatki wyraj .klimat niepowtarzalny , a teraz to nie ma z kim grac.

Walcie ten 4fun i grajcie na wyraj !!!

Opublikowano

Serwer jest super, wszystko jest ok - gra się przyjemnie, jedyne co odrzuca to ilość graczy..

O godzinie 17:21 - "Aktualnie gra: 9 Os."

Pomyślcie, trzeba jakoś graczy przyciągnąć żeby grało to 100 nawet 200 osób - wiem, hardów nie lubią bo wolą pograć na pl ale wymyślcie coś, codzienne oxy, częste deszcze metków - bonusy doświadczenia czy gratisy dla nowych graczy.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Serwer jest super, wszystko jest ok - gra się przyjemnie, jedyne co odrzuca to ilość graczy..

O godzinie 17:21 - "Aktualnie gra: 9 Os."

Pomyślcie, trzeba jakoś graczy przyciągnąć żeby grało to 100 nawet 200 osób - wiem, hardów nie lubią bo wolą pograć na pl ale wymyślcie coś, codzienne oxy, częste deszcze metków - bonusy doświadczenia czy gratisy dla nowych graczy.

Dokładnie grałem chwilę, było fajnie, lecz przy takiej ilości graczy nie ma rywalizacji... ludzie wbijać!

Opublikowano

• Ja , mam kilka propozycji żeby ludzi wbiło bo to 19max osób to porażka 0 rywalizacji handlu komunikacji nic ...
    PROPOZYCJE :

• Zmienić wygląd i nazwy broni 75 lv chodzi mi o zatruty miecz żeby wyglądał jak na pl i nazwa też (to jest też ważne)
  • W piątki , i soboty event OX o 21.00
  • W niedzielę co 2-3 tyg. dać większy drop itemów i exp , yang
  • W czwartek co 3 tyg. dać event ZUO ewt. Deszcz metinów
  • Zwiększyć drop Magicznych szkatułek , oraz ustawić automatycznie po wydropieniu wlatywały do eq (nie trzeba ich podnosić)
  • Stworzenie Launchera
  • Rozreklamowanie serwera po forach epvp i innych , niemieckich angielskich wszystkich !!
  • Wycofanie serwera Alvio.pl (4 fun , to nie jest gra praktycznie) gra tam po 150os+ dziennie widać ze spodobał im się rodzaj serwera ze strony techniczej (chodzi mi o twoje prace Weles) to może przejdą na Wyraj
  • Pisanie dużo postów w tym temacie(nie chodzi o spam) , tylko jak ludzie nowi wchodzą to zazwyczaj patrzą na te tematy co maja w ch*** dużo stron =)
  • Zrobienie jakiegoś traileru z 10min+ o serwerze wyraj , nowościach expach na różnych lvl'ach taki szczegółowy bardzo game play
  • Zostawić na serwerze tylko 2ch , jak się ludzi zaludni to odpalicie (na razie starczy by nawet 1)
  • Dodanie pierścienia teleportacji : do M1/m2 każdego królestwa , Przed świątynie hwang , Pustynie (ewt. V1)
    Dziękuje za przeczytanie

STWORZYŁEM TEMAT [Dyskusja]Serwer Wyraj
    link
    http://www.mpcforum.pl/topic/453450-dyskusjaserwer-wyraj/

Opublikowano

Wczoraj odwiedziłem Twój serwer i nic ciekawego a na dodatek brak pierścienia teleportacji co mnie bardzo odstraszyło (to nie PL żebym latał jak głupi od mapy do mapy).

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Reklamujcie serwer , polecajcie kolegom koleżankom wszystkich !! trzeba go rozruszać !

Zapraszam do dyskusji

Opublikowano

Reklamujcie serwer , polecajcie kolegą koleżanką wszystkich !! trzeba go rozruszać !

Zapraszam do dyskusji

kolegom* i koleżankom* proszę Pana...

Opublikowano

I to oznacza ,że nie musi nam sie podobać?

To oznacza ze to jeden z nelicznych hardow ktory przetrwa trudne czasy. Serwer swietny polecam jakbym mogl zostac na dluzej to chetnie bo przygoda niesamowita. Prawdziwy metin niestety obowiazki wzywaja.

Powodzenia z serwerem zycze.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...