Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weles ale mi to praca siedzieć i gapić sie czy ktoś łamie regulamin gz będziesz milionerem , postawić serwer to każdy głupi potrafi i co tu szanować no sorry jedyne co można tu poszanować to nie których z teamu ale tego top1 to widać jak faworyzujecie raz widziałem GM'a nie pamietam nicku gadał na Sohan z nim o tym jak bardzo by chciał stalke+9 ..

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Weles ale mi to praca siedzieć i gapić sie czy ktoś łamie regulamin gz będziesz milionerem , postawić serwer to każdy głupi potrafi i co tu szanować no sorry jedyne co można tu poszanować to nie których z teamu ale tego top1 to widać jak faworyzujecie raz widziałem GM'a nie pamietam nicku gadał na Sohan z nim o tym jak bardzo by chciał stalke+9 ..

Hahaha ! Vayneyard i wyłudzanie stali?? Haha! Na tym serwerze tak nie ma. Weles ma logi z rozmów itp.

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

EJ jak właczacie clienta to tez wam pisze w czarnej tabeli ze cos tam serwer nie wystartowal nacisnij dowolny klawisz??

EDIT: są jakies nowe info?>

Opublikowano

Czekam , czekam i czekam pewnie jutro o 12:00 - 16:00 albo nawet po jutrze znając życie już 18godzin minęło i nic dobra idę grać w CavalosMT2 .

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

@@ DeathMt2

plusik polecial zaraz dorzuce 5 w profilu ;-)

A jeszcze powiedz mi, skad te szkaty sie bierze?

(p.s szukam jakiejs ekipy na tym servie, gildi itd. chetnie pogram sobie z kims - zawsze to inaczej niz samemu)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No cóż, nie wiadomo, czy będzie dzisiaj ~ bynajmniej mi nic o tym nie wiadomo.

Przepraszam, ile? 48h? To w takim razie, dlaczego w grze powiadamiali, że max. 12h? I być może będzie nawet wcześniej?

Byłoby miło, gdyby Team jasno się określił i najlepiej oficjalnie.

17536499.png

dareka no fureta yume no tsudzuki wo

saegiru you ni tozashite ita kokoro ga

~ Vermira

Opublikowano

No cóż, nie wiadomo, czy będzie dzisiaj ~ bynajmniej mi nic o tym nie wiadomo.

Przepraszam, ile? 48h? To w takim razie, dlaczego w grze powiadamiali, że max. 12h? I być może będzie nawet wcześniej?

Byłoby miło, gdyby Team jasno się określił i najlepiej oficjalnie.

Następnym razem trzeba czytać: "Serwer zostaje przeniesiony na inną maszynę. Czas trwania od 12-72h". Jasno i wyraźnie pisało, oczywiście była też mowa, o tym że może krócej trwać konserwacja - +/- 12h.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Kusi jak huj,server dla osob znudzonych PL'em na 98% zagram.A jak z ulepszaczami,typu ogon weza?jaka szansa na dropniecie oczywiscie ogon z +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...