Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg. do dupy ... admin nie chce odpowiedziec na pytania o bugach ... a jak mowie mu ze czemu olewa to mnie kicka ... bałwan ... nie zagram i nie polecam. Mnóstwo bugów

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asztar chyba servy pomyliles bo jak sie wykryje buga to Weles naprawia to w ciagu paru godin, jak tylko wejdzie na kompa... A kickac? Nie kicka bo malo co na servie gra, raczej obserwuje forum i tam zreszta pisz bugi wszystkie.

POLECAM !

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

omg. do dupy ... admin nie chce odpowiedziec na pytania o bugach ... a jak mowie mu ze czemu olewa to mnie kicka ... bałwan ... nie zagram i nie polecam. Mnóstwo bugów

Naprawdę takie coś podlega do oszczerstwa..

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

NIGDY ale to NIGDY na moim serwerze jeszcze nikogo nie kicknąłem to po 1.

Po 2. Zawsze jak tylko mam czas, to odpisuje i rozpatruje wszystkie problemy.

Po 3. Serwer nie ma ANI JEDNEGO BUGA

Naprawdę nie rozumiem takich ludzi, którzy chcą tylko popsuć komuś reputację lub jego serwera..

To jest po prostu chamskie i żenujące..

@TOPIC:

Zapraszam serdecznie!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Gdy jeszcze grałem to jakoś nigdy nie miałem jakiegokolwiek powodu by mieć zastrzeżenia do Welesa więc asztar ogarnij i nie pisz bajek. Gdy miałem problem z nowym clientem po przenosinach serwera to weles mi pomógł,odpisał bardzo szybko i wyjaśnił na czym polega błąd. A ty chyba nie umiesz czytać bo pisze wyraźnie że NIE MA ANI JEDNEGO BUGA!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer warty uwagi ale niestety odstrasza ilość graczy tym bardziej że jest to hard i ciężko o itemy a jak nie ma sklepów to już jest masakra

Aktualnie gra: 18 Os.

Opublikowano

Jakie sztabki?

Misji nie ma na konie, oddajesz 1 medal i masz natychmiast 1 poziom konny, a medale lecą o 50% szybciej niż na globalu, lecz to chyba nie problem skoro misji konnych nie trzeba..

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Polecam serwer, ale moim zdaniem przydał by się reset kont ściągnęło by to nowych graczy i każdy by miał równe szanse.

Opublikowano

najlepiej dopracowany server hard na pl scenie priv serverow. naprawde nie ma sie czeog czepic w codziennej grz 0 noobow i idiotow. jedynie brak eventow jakis moze razic ale ogolnie duzy plus dla servera

Pomocnik
Opublikowano

Grałem na tym serwie ogólnie to b.dobry hard , podoba mi się bardzo,

Ale jednym i wielkim minusem jest brak graczy online to może ze 10/20 osób i dlatego to mnie odpycha od gry na nim...

Opublikowano

Szkoda weles ze bardziej sie nie postarales ja wraz z graczami myslelismy ze 100 dzien bedzie bardziej WoW a nie mini event ktorych 6 graczy w 15 min ukoczylo w tym jeden idiota na haxach.xlovemetin2x

A co do 365 mam nadzieje ze bedzie wielka feta na servie i dalej bedzie do tej pory ON

Opublikowano

jakie trudno o eq ??? kogo nie widze to biega w eq +9 a to ze 70 to nie wbija sie w 1 dzien to i dobrze chyba All ludziska chca nowe mapy itd, ciekawe ilu graczy z priv serverow siedzialo wielcej nic 30 min na jednej ze starhych map sohan zamek pustynia pieklo itd. Na wspolczesnych serverach 1h aby wbic 55 3x skile na P a pozniej v2 i atlantyda i czesto 80- 100 w 3h mozna miec tutaj przynajmniej wojny tak jak na plu maja sens i pvp. fakt moglo by zdeka wiecej osob grac ale coz ci co graja to przynajmniej ludzie z ktorymi mozna jakos pogadac i cos podzialac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...