Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP

Mam to samo ;/ Dziwie się że innym działa, też używam Chrome i jest dokładnie ten sam problem. Ale z Mozilli też nie idzie ;/ Ani gra nie działa. Patchowanie się zacina. Forum i strona też nie działa. Ja rozumiem, że Wales robi to dla nas żeby zmniejszyć lagi. Ale jakieś info czy nadal przenosi maszyne, czy już skończył?

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to graty dla Walesa <brawo> bo najwyraźniej cos poszło nie tak. Wczoraj po południu jeszcze mi forum działało a potem już nic. Ani forum ani strona.

Opublikowano

No ja też rozumiem czekałem cały czas aż zrobi,a tu nagle innym działa a dla nie których nie więc o co chodzi niby od wczoraj działa więc czekałem do rana też nic i tak ciągle błąd strony i gra się ścina.. Może Weles by się w końcu wypowiedział coś z tym.. Bo czekam tyle i chyba nie po to żeby sobie nie pograć mam taki sam problem co ty S3ri4 eh..

Opublikowano

a sprobujcie tak wlaczcie manuala patchera i nacisnijcie otwrz ja tam uruchamiam b otez mi nie dziala

pomoglem??dal minusa

Opublikowano

Gra mi się uruchamia, ale żadne CH nie działa i nie mam konta zarejestrowanego. A do tego potrzebuje strony, która mi nie działa.

Opublikowano

Ja grałem już na tym serwerze 62lvl.. no i prace serwerowe czekałem i czekałem,a teraz nie mogę pograć w ogóle.. uruchamiałem piszę serwer jeszcze nie wystartował nie wiem o co chodzi..

Opublikowano

ehh a strasznie chciałem wypróbować swoich sił na hardzie... kumple tam grali i mówią że serwer świetny. Ale najwidoczniej Walesowi nie zależy na nowych graczach

Opublikowano

Gram juz ;-)

zapraszam do shinsoo, super serverek

A na te kd jest ile % szansy na ulepszanie na poszczegolny PLUS ?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A mi dalej nie działa.. super już wolałem lagi niż nie grać w ogóle,a teraz nie mogę pograć bo tak zrobili ,że jednym działa a innym nie wszystko u mnie jest sprawne no ale nie działa to już nie moja wina GA nie ma mam nadzieję,że może w końcu coś napiszę lub zrobi..

Opublikowano

Mi też nie hasa metek, ale nie rozpaczam... Jest wiele innych rzeczy do zrobienia, nie?

Po co tak dramatyzować?

17536499.png

dareka no fureta yume no tsudzuki wo

saegiru you ni tozashite ita kokoro ga

~ Vermira

Opublikowano

No więc tak, radzę zrobić każdemu reinstall. Tak polecił mi brat i zadziałało.

No i 50% expa nie ma z tego, co widzę, więc nie macie, co rozpaczać, bo nie ma nad czym ;>

17536499.png

dareka no fureta yume no tsudzuki wo

saegiru you ni tozashite ita kokoro ga

~ Vermira

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...