Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Restive

Generalnie 70 lvl nie wbija sie szybko.

Z tego co widdzialem to przy dobrje grze 4k minut przegranych to ten 70-75 lvl jest. Eq? No generalnie ciezko, bo praktyczni wszystko sam zdobywac musisz, gra malo osob przez co ciezko o HANDEL.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MoHa ale nietorzy maja nie potrzebne ^^ bo jak nie dadza mi med

ali to nie wibje ;d

ps: ktorego ja mam kurwa klienta sciagnac? bo tam na stronie jest tak najebane ze huj daj tutaj link

Opublikowano

Nie rozumiem pojecia dak dadza to bede grac total bezsens. Jak nie potrafisz dropnac medalu to sorry. Na tym servie nic za free raczej nie dostaniesz. ten server jest dla ludzi co potrafia troszke pomyslec!!! a nie na gotowca wpasc.

Opublikowano

@UP

Umiem expić i wogóle ale kiedyś grałem to pomagali z medalami a teraz nie. Jak było z broniami na 30lv i kd? bo niepamietam

Oraz KU

Opublikowano

Saber1

KU dropia z metkow, do 35lvla bodajze dropi ku + skrzynka dwuch KU

Natomiast z metkow od 40 (moge sie mylic co do lvli metkow) dropi ku + skrzynka 7 KU.

Tak wiec nie jest tak ciezko o ksiegi, jednakze gra malo osob i bardzo prawdopodobne ze bedzie trzeba dropic samemu.

Bronie 30 dostajesz z mijsi na 31 lvl badz mozna kupic od innych, nie sa drogie.

KD tylko z metków, ale mozna je od +0 ulepszac u "sury", kd ulepsza sie do+9 (ale np kd woja+9 ma 35% na woja, wiec jest to dobrze dopasowane).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Medale tak jak na PLu najlepiej kolo 19-20 lvl'a isc i dropic.

No KD z metkow ile razy jeszcze mam powtarzac?

Mozna ulepszac od +0 juz.

Ulepszanie jak na PL a na epiki bodajze 50%

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

serwer wystrzalowy tylko malo osob gra, tak hard

EDIT; ma ktos troche pelerynek dac? bo nie mam i tak to nudno... nick mam JestemKoxem

Opublikowano

@Saber1

Ale all sobie to eq zrobilo, dasz rade i ty. Nie grales nigdy na PLu? Czy grales i tez narzekales ze koles ma stal a ty nie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja nie moge to jest server hard !!!! Boja tu nie ma na start. Ale zrobienie go zajmuje ok 2 h gry wiec nie wypisuj takich glupot. Ludzie by grali jak by to pewnie byf 4fun. Ale na szczescie jest inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...