Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po "edycji" patch.ini, "edycji" bo nic się tam nie zmieniło dalej nie działa.

Mam clienta Alvio, jakiś tydzień temu wyraj na nim śmigał, teraz ani alvio ani wyraj nie odpala.

EDIT: dobra już się niby patchuje, ale po kliknięciu "zagraj na wyraj.eu" wyskakuje dosowskie okienko "przykro nam..."

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za grę i za wspomaganie na jego rzecz poprzez ItemShop.

Wiecie sami że chciałem jak najlepiej dla tego serwera, satysfakcjonowała mnie już ta ilość 30 graczy, ale 5 - 10.. ?

Nie rozumiem logiki myślenia ludzi, skoro sobie 100 osób pomyśli tak samo - czyli: "Nie zagram bo mało graczy", to nikt nie zagra.

A na pewno tylu lub i więcej ludzi tak myślało.

No nic..

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

To był prawdopodobnie mój pierwszy i ostatni serwer.

A Alvio to nie był serwer, tylko wersja Easy współdzielona nawet z tymi samymi plikami serwerowymi, więc się nie liczy.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

No lipnie wyszło z graczami ja specjalnie w szkole reklamowałem by wbijali kumple ale nie spodobały im się nie które rzeczy między innymi że 5bonu nie było i bonów mało leciało z metków ogółem na 2serwy wydałem może 40zl od lipca to mało znam typa z topki 91lvl to wydał 150 ; xx

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Jezeli Weles jednak przelamal bys sie na zrobienie jakiego dobrego serverka bede jednym z 1 graczy na twoim serverku. juz teraz wiem ze miales jeden z lepszych dopracowanych serverow. A z pl to chyba malo kto tak dopracowal. Gralem na tym servie na ile mi czas pozwlal i nie uwazam tego czasu za stracony. Dzieki za wspolna gre, Pozdrawiam overlorda i jego gildie.

Opublikowano

Dokładnie, ludzie teraz wolą serwery typu: Medium. Napewno jakbys zrobił serwer medium to odniósłbyś sukces. Ludzie mieliby pewnosc, ze szybko nie padnie, jest dopracowany itp. Naprawde móglbys sie nad tym zastanowic...

xnzn.jpg
Opublikowano

Weles jesteś koxem!! nie pozwól na to po prostu ten easy był ZA easy a ten hard to już wgl najlepiej stwórz serwer z ratami podobnymi do anime/balmory/tiveri ;]

Opublikowano

@up nie grałem na wyraj ale skoro miał tak mało osób to podejrzewam że trudniejszy po za tym grałem na qvizidia neveria to wiem jakie to hardy były

Opublikowano

Teraz będę grał na s26 już się noobków z Pla nie mogę doczekać, ale jeżeli Weles będzie robił jakiś serwer to wole grać na nim. Ja lubię hardy, ale trochę był przesadzony bo ja chcę bardzo trudny serwer to idę na PL.

Wales jak będziesz robił jakiś serwer to informuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...