Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodam jeszcze, że z okazji wbicia 95 levelu przez Beti na serwer zostanie wprowadzone "Kowalstwo".

Umiejętność ta będzie potrzebna do stworzenia broni na 95 level.

W planie jest dodanie kilku pobocznych questów by grało się przyjemniej bez monotonii.

Zapraszam do gry ponieważ u nas masz pewność, że serwer nie padnie po 2 tygodniach a Twój wysiłek pójdzie na marne.

Przypominam graczom, że dzisiaj w godzinach popołudniowych odbędzie się Zuooo.

Pozdrawiam CreatiVe01, [sM]Outsider.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Zapraszam do gry ponieważ u nas masz pewność, że serwer nie padnie po 2 tygodniach a Twój wysiłek pójdzie na marne. 

Dokładnie, pójdzie na marne... ^^

Opublikowano

Serwer jak na hard wcale nie taki hard jest sporo ulatwien naprawde bardzo przyjemny do grania. Nowosci kilka jest wystarczy odrobinke dluzej pograc.

Szkoda ze tak malo osob gra, a naprawde warto. Jedyna wada jest zbyt rzadkie eventy co na hardach naprawde jest uprzyjemnieniem i odbiciem od dlugiego expienia.

Zapraszam nowych graczy do chunjo

Opublikowano

Dzisiaj z okazji ostatniego dnia wakacji raty zostały podniesione o 50% a w ciągu dnia można spodziewać się licznych eventów.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Widać że fajny serwer ale według mnie szkoda kasy na opłatę tego serwera. Jak dla mnie za mało for fun i trzeba trochę pograć a żeby coś tam zdobyć. Jak będzie mało osób to lagów raczej nie będzie.

28107105.pngZa to minus mnie nie boli !
Opublikowano

Weles proponuje gleboko sie zastanowic co zrobic aby przyciagnac jakis nowych graczy, i nie tracic tych co masz na servie. Calogodzinne expienie naprawde niejednego potrafi wykonczyc coraz mniej rozrywki jest na tym servie.

Proponowalbym chociaz abyscie pomysleli o jakims codziennym evencie zuo dla low lvl graczy bo naprawde nawet ze sprzedaniem czegokolwiek jest problem

Opublikowano

• Mam pytanie na serwie jest online 145 osob czy 45? bo na PL stronie pisze 145 a jak wchodze na angielska wersje strony pisze 45

Na 1ch grało w tamtej chwili 45 osób, a na wszystkich ch 145,

Już poprawione też na angielskiej.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Pobieram klienta to mój serwer na ten rok szkolny jeżeli nastawiony na IS lub zaraz padnie to was ZABIJE !!!

Opublikowano

Sell 70lvl dagger. 3xG full eq wybonowane. militar 30lvl , kozy+9 42%srednie chakramki +9 32%srednie z kd potwora+9 czekaja na tym servie

Wiecej info na pw

Opublikowano

Za mało info nt. serwera najważniejszych rzeczy takie jak skille biolog itd. nie ma. W dodatku only client a ja już żygam ściągać poraz enty jakiegoś clienta tylko po to by go potem usunąć.

5428180936970289905.png

Opublikowano

te staty sa ostro przesadzone chyba. ja gram od 2 tyg na tym servie i nigdy ponad 100 os nie widzialemna zadnym evencie max 50 osob totalna nuda tu sie robi.

A przez moje starcia z kowalem i rogerem od kd z kazda chwila mam dosc tego serva. 1 i 2 strasznie zawodzi :/

Opublikowano

te staty sa ostro przesadzone chyba. ja gram od 2 tyg na tym servie i nigdy ponad 100 os nie widzialemna zadnym evencie max 50 osob totalna nuda tu sie robi.

A przez moje starcia z kowalem i rogerem od kd z kazda chwila mam dosc tego serva. 1 i 2 strasznie zawodzi :/

O LOL, a czy każdy musi być na evencie?

50 Widziałeś na Evencie, a np drugie 50 sobie wolało expić, miało sklepiki itp. to logiczne..

Opublikowano

No niestety server ok Weles ale ludzi 0 wczoraj nasza 4 odeszla z servera bo nuda. Takie sa realia. Tworzac harda dobrego jakim jest twoj server oprocz rat expa 3ba zapewniac ludziom jakis odskok od dlugiego expienia np w postaci codzienych zuo; mini eventow

Opublikowano

Weles(Vazixable) nie mecz sie juz z tym serverkiem wez zrob jakis nowy super mega Extra pro ;D

to bedzie duzo ludzi gralo

Pozdrawiam

Ty DonMati3(Bill Gates) nie wymądrzaj się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...