Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko tylko mało ludzi gra i nudy troszkę w Chunjo raptem 4 osoby? lol Robią tych serverów Multum a nie ma w czym wybrać zeby gra była na pare długich miesiecy,na każdym znajdzie sie cos innego ale zawsze się znajdzie coś co nie będzie pasować komuś

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server syfny pod is nie polecam,po zagraniu 2 raz i wbiciu 10lv podzienkuje!

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

10lvl z 10min na lajcie da się wbić, ale ja też chyba już długo nie pogram ze względu na lagi.

Opublikowano

Zassysam, gram, Chunjo(kiedyś trzeba spróbować. Uwielbiam hard'y ale nigdy na mpcforum nie umiałem znaleźć dobrego hard'a ale ten jest wyjątkowy. Za jakieś 20minut będę w grze pod nazwą Kignht. Być może zagram surką BM ale czas pokaże. Ten serwer utrzyma się bardzo długo. Jest po prostu zarąbisty. Pozdrawiam Team i Forumowiczów.

sygnaturkaxx.th.png
Opublikowano

Może mi tylko ktoś wytłumaczyć , jak ktoś przy zdrowym rozsądku może nazwać serwer " Wysraj " ? ( Wyraj ) = jedno i to samo ? Ktoś musiał mieć nieźle niepokolei ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no nad nazwa serwera tez mogliscie popracowac.. a nie pierwsza lepsza glupota co wam do łba przyjdzie... Nazwa do bani..

draenorsygn.png

Opublikowano

Ci którzy piszą że wymyślałem nazwę pierwszą z brzegu i kojarzy się z wysraj, powinni się właśnie leczyć, zamiast pisać tak bezsensowne posty moglibyście chodź 1 raz wpisać sobie to słowo w googlach, i otworzyć pierwszą lepszą stronę którą jest min. "Wikipedia":

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyraj

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Może masz lagi, ale nie od serwera a od twojego internetu, zobacz sobie jaki są pingi:

Statystyka badania ping dla 80.87.46.38:
  Pakiety: Wysłane = 1000, Odebrane = 994, Utracone = 6
           (0% straty),
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
  Minimum = 18 ms, Maksimum = 328 ms, Czas średni = 20 ms

Jak widać jest wysłane 1000 pakietów czyli 1000 sekund gry, w czym 994 sekundy (pakiety) są bez lagów, a jedynie 6 sekund gry (pakietów) to lagi. Maksimum czas dostępu 328ms które miałem i te utracone połączenia były spowodowane moim internetem, gdy sprawdzałem czasy dostępu u kolegi na 1500 pakietów, tylko 2 były utracone (i także z winy jego internetu) a Maksimum czas dostępu tylko 73.

W serwerowni mi napisali tak:

Witam,

wczoraj na pański serwer był w godzinach wieczornych przeprowadzony atak DOS. Delikwent zaatakował jeszcze serwer o IP wyżej.

Aktualnie sprawdzam parametry łącza i nie ma problemów:

--- 80.87.46.38 ping statistics ---
77 packets transmitted, 77 received, 0% packet loss, time 76108ms

Średnie użycie łącza na serwerze mieści się w granicach 15mbit ze 100mbit.

Jeżeli w dalszym ciągu są u Pana problemy z dostępem proszę w chwili gdy tak się dzieje o wyniki mtr:
http://winmtr.net/

Jako iż nie mogę publikować dokładnych rozmów z administracją, lekko pozmieniałem teksty, i na bardziej zrozumiałe dla was.

I od tego czasu serwer chodzi DOSKONALE, lagi mogą być spowodowane jedynie waszym łączem..

Pozdrawiam.

Opublikowano

WG mnie serwer dobry. Weles jeden z lepszych GA jakich spotkałem bo wykazuje zainteresowanie problemami graczy a nie mysli talko "kasa,kasa,kasa"

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Aczkolwiek malo graczy jest, niestety, co zniecheca kolejnych, np mnie :/

Do tego nie bardzo mam jak pobrac clienta a szkoda:(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm,Gram(lecz rezygnuję z gry)bo już mnie to nudzi Pan Weles i pare innych osób oskarża mnie o hacki, lecz Ja ich w ogóle nie mam.Gram w grze pod nickiem ElementaRy.

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Hmm,Gram(lecz rezygnuję z gry)bo już mnie to nudzi Pan Weles i pare innych osób oskarża mnie o hacki, lecz Ja ich w ogóle nie mam.Gram w grze pod nickiem ElementaRy.

Czy mógłbyś podać chodź 1 dowód gdzie pisałem do ciebie że "Masz Hacki" ?

Nie przypominam sobie abym tak pisał do któregokolwiek gracza od utworzenia serwera,

A skoro tak pisałem to poproszę dowód w formie ScreenShot'a lub innego dowodu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy mógłbyś podać chodź 1 dowód gdzie pisałem do ciebie że "Masz Hacki" ?

Nie przypominam sobie abym tak pisał do któregokolwiek gracza od utworzenia serwera,

A skoro tak pisałem to poproszę dowód w formie ScreenShot'a lub innego dowodu.

Pozdrawiam.

Hmm, ss nie mam lecz cała Gildia PlanB mnie obgaduje, a również sam ZrobieDT do mnie pisał że Weles Cię obserwuje. I to mnie zdemotywowało do dalszej gry.

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Zaciagam clienta i dam edita

Wielki Powrót

Nick:KostekPro

LvL:0 i rośnie :D

Gildia:Szukam

Królestwo:Chunjo 4ever

Klasa:Sura

Profesja:WP

2.png

Daj + To nie boli

Opublikowano

Lubie hardy ale po takiej prezce na odwal się nie zagram, napisz łaskawie:

-system ulepszeń

-biolog

-nowe mapy, mooby, bronie, zbroje, metiny itp.

-jak z bonusami jakie max, 6/7 itp...

Napiszesz ładnie to zagram...

A ty co , myslisz ze jak Ty nie zagrasz to serv upadnie ? ...

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Już mnie wkur.... tylko ciągle Hardy ,Hardy i jeszcze raz HARDY , zróbcie porządnego 4Fun'a !!!!! 4FUN!!!!! . Ja wyraziłem swoje zdanie na temat tego , i proszę o nie mówienie Mi "To sam zrób serwa. "

31692assassinscreed.jpg
Opublikowano

no i tak o to Wyraj jest juz na kamerze :/ Dupa troche ;-(

Zagralbym, odpycha mnie tylko fakt ze nie ma dodania / zmiany bonow u handlarza.

Wiem ze to hard, ale mimo wszystko powinny byc

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...