Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Wyraj.eu [PL][DEDYK]

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten server to zal pl, nawet expić się nie da, kupa i zal do kwadratu.

Hm... Po tym co napisałeś moge wnioskować że masz 7-12 lat lub jesteś niewykształcony.

Grałem na Neveri i wbiłęm 77 lvl więc powiem ci że serwer dla mnie nie jest z kosmosu.

Jest to Hard na którym da się grać.

A jak to dzieci 7-12 letnie lubią grać na serwach 4fun / easy to już nie moja wina że lubią mieć wszystko u handlarzy i zabijać na wolnym wszystkich.

Pozdrawiam

Pytanie : Kiedy serwer ON i czy jak już będzie ON to problem z lagami zniknie ? :]

1359203056-U369922.png

• Odpowiedzi 469
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hm... Po tym co napisałeś moge wnioskować że masz 7-12 lat lub jesteś niewykształcony.

Grałem na Neveri i wbiłęm 77 lvl więc powiem ci że serwer dla mnie nie jest z kosmosu.

Jest to Hard na którym da się grać.

A jak to dzieci 7-12 letnie lubią grać na serwach 4fun / easy to już nie moja wina że lubią mieć wszystko u handlarzy i zabijać na wolnym wszystkich.

Pozdrawiam

Pytanie : Kiedy serwer ON i czy jak już będzie ON to problem z lagami zniknie ? :]

Prawdopobodnie dzis nie będzie On ;x

Opublikowano

A skad masz to info ? ;>

Weles napisal ze powi nien byc ON od 6-8 bo w tych godzinach czytaja meile serwerownie a ponieważ jest 9:13 czyli jutro rano moze bedzie on :/ Dokladnie nie wiadomo jeszcze

Opublikowano

@up Niestety jak zwykle w Jinno gra najwięcej wiary...

Ale Shinsoo już powoli się rozwija i dlatego zapraszam właśnie do tego królestwa. ;]

Opublikowano

No nie dostałem żadnej odpowiedzi, jak dostanę to serwer już będzie działał.

Pozdrawiam.

a możliwe że będzie to dziś ?

Opublikowano

Jak serwer będzie online proszę napisać do któregoś z moderatorów/kidmoderatorów, który w tym momencie będzie online.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

sciągam,zobaczymy czy server wart mojego czasu

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

brak pelerynek,butów wiatru,to co najfajniejsze,30min gry 5 lv smieszne,podchodzi pod pl juz nie zagram

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

chcialem zagrac

wbilem oczywiscie do chunjo bo zawsze tam gra ale zywej duszy nie spotkalem przez pol godz

zrobilem an drugim koncie postac zeby sprawdzic czy w jinno graja, ano graja to mysle usune i sie przeniose na moim nicku, ofc usuwanie postaci tez nie dziala...

no super, nawet tego nie mozecie odbugowac

troche straszy mnie to jak serwer postawiony jest pod IS, bez tego ani rusz

mialem nadzieje zostac na dluzej i zawolac ekipe z innych serwerow ale nie widze sensu

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

chcialem zagrac

wbilem oczywiscie do chunjo bo zawsze tam gra ale zywej duszy nie spotkalem przez pol godz

zrobilem an drugim koncie postac zeby sprawdzic czy w jinno graja, ano graja to mysle usune i sie przeniose na moim nicku, ofc usuwanie postaci tez nie dziala...

no super, nawet tego nie mozecie odbugowac

troche straszy mnie to jak serwer postawiony jest pod IS, bez tego ani rusz

mialem nadzieje zostac na dluzej i zawolac ekipe z innych serwerow ale nie widze sensu

Wg. mnie logiczne jest czemu postaci się nie da skasować - Dlatego aby, jeżeli ktoś włamie się na konto, nie skasował komuś postaci.

Jeśli chcesz mieć skasowaną jakąś postać, podaj swoje pytanie i odpowiedź na E-Mail podany na stronie administratora w zakładce "Support".

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

i kolejny dzien mija a na serverze panuja zajebiste lagi! nie rozumiesz czlowieku ,ze jak napiszesz ze to nie jest od ciebie zalezne,to i tak ludzi nie zatrzymasz?beda omijac ten server.zrozum to a glupie tlumaczenie zostaw dla siebie tylko zrob cos.albo trzeba bylo nie otwierac dedyka,jesli nie mozesz nic poradzic.

Opublikowano

podaj jakies informacje o serverze, z kad ku kamienie fasolki , drop z metinownp i inne podszebne informacje. Pozdrawiam. Podasz zagram(tak jak inni)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

exp jest jak PL wcale nie zwiekszony przynajmniej takie odczucia z wbicia 10 lvla po kilkudziesieciu minutach gry

laagi sa takie ze bijesz grupke, 3-4 sek nic i dopiero pojawiaja sie hity

zbugowane usuwanie postaci

drop szkatulek niby fajny, ale zeby dropnac bonowanie to naprawde... mi z 7 szkat nie droplo ani jedno tylko jakies szity

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...