Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ładnie działa, tylko mam problem iż boty po jakimś czasie zaczynają wciskać esc i nie zbierają jajek. czy ktoś miał podobny problem i sie z nim uporał prosze o pomoc?

Pozdrawiam :)

edit :

może to wina waypoitów ? . może ktoś wrzucić swoje waypointy najlepiej takie proste tylko zbieranie bez przyjmowania i oddawania questa

był bym wdzięczny :)

Opublikowano

Pomocy!! jak tego bota uruchomić robię tak jak mam plik twojnick to zamieniam to na nazwę mojej postaci (tej postaci co ma zbierać jajka) następnie podchodzę do npc co daje misja z jajkami i uruchamiam plik Zlote_jajo i wpisuje w okno bota ,,rom/bot'' i nie wiem co dalej nic się dalej nie pokazuje nie wiem co mam robić może ktoś video tut zrobić

Edit@

Ok działa w 4 h 8 jajek

Mam pytani jak odpalić bota na 2 kontach jednocześnie ??

Opublikowano

Witam

Cały czas połaczenie bota zatrzymuje mi sie na 059% i wyskakuje błąd.

Za nic na świecie nie chce przejśc dalej. Cały wieczór si z tym mecze. Możecid mi pomóc?

Opublikowano

Witam,

prosiłbym o wrzucenie tego bota(najnowszą wersję) pod jakimś innym formatem, gdyż jak rozpakuje tego .tar to pokazuje mi się tylko jeden plik bez rozszerzenia. Ściągnąłem sobie nawet program obsługujący to rozszerzenie archiwum(WinAce, Winrar nie daje rady), lecz gdy próbuje nim rozpakować to nic się nie dzieje, stoi w miejscu.

Opublikowano

ale w sumie to ja mam problem bo o 5 rano uruchomiłem bota i poszedłem do pracy jak wróciłem to bot mi cały czas wciskając ,,Esc'' jak to naprawić ?? ??

Opublikowano

już mi działa dzięki wielkie

nie wiem dlaczego przez opere wszystkie pliki widział z rozszerzeniem tar a w chromie był juz rar

Opublikowano

up

pobrałeś tą wersje bota z 4 strony tego tematu?Mranderson chyba wstawił.

Mi już od 3 dni botek leci. Na jajkach zarobiłem 1,5m.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...