Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up juz bylo pisane jak skill to na pewno masz pobindowane inaczej skillbar(pasek skrotu do atakow) wiec wszystko wyczysc w opcjach "skroty klawiszowe" odpawiadajace za owy pasek i daj pokolei od 1 do = po drugie usun all skille z skillbara zostaw na pierwszej pozycji podstawowy atak a na chyba 8 slocie bot ustawi sobie RBM command (taka reka napieta) tego nie usuwaj bo botu to do czegos potrzebne skoro sam to tworzy

Opublikowano

@up juz bylo pisane jak skill to na pewno masz pobindowane inaczej skillbar(pasek skrotu do atakow) wiec wszystko wyczysc w opcjach "skroty klawiszowe" odpawiadajace za owy pasek i daj pokolei od 1 do = po drugie usun all skille z skillbara zostaw na pierwszej pozycji podstawowy atak a na chyba 8 slocie bot ustawi sobie RBM command (taka reka napieta) tego nie usuwaj bo botu to do czegos potrzebne skoro sam to tworzy

U mnie tworzy na "=" RBM command

Dałem na 1 slot Atak i usunolem pozostale skille z paska skrotu i nadal mam to samo =/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hmm co to znaczy na domyślnych przyciskach ?Chodzi Ci o przypisane przyciski z opcji do klawiatury ?

Mam prośbę, czy mogłby ktoś dać link z działającym botem na zlote jajka ? Te co tu są na forum z jakiegoś powodu nie działają. I czy instrukcja ze strony 1 tego tematu jest aktualna ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam :) Ja natomiast mam problem tego typu: po uruchomieniu i załadowaniu profilu pokazuje mi komunikat " testing 'ingamefunctions' macro" i tak zostaje. próbowałem podmiany ingamefunctions, ale niestety to nie pomogło :( proszę o podpowiedź jak z tego wybrnąć :(

Opublikowano

Witam :) Ja natomiast mam problem tego typu: po uruchomieniu i załadowaniu profilu pokazuje mi komunikat " testing 'ingamefunctions' macro" i tak zostaje. próbowałem podmiany ingamefunctions, ale niestety to nie pomogło :( proszę o podpowiedź jak z tego wybrnąć :(

Mała rada, nie boć.. ostatnie updaty zapisują log podrzędnych programów RoM'a.. i się sypią bany.. prędzej czy później mógłbyś go dostać.

Opublikowano

MrA. można prosić o w stawienie działającego bota?

Prosze bardzo z tym ze to jest zupelnie nowy micromakro ,

a wiec najlepiej usunac starego calkowicie a potem tego rozpakowac

trzeba rowniez podmienic "ingamefunction" w folderze RoMa

...:\Program Files\Runes of Magic\Interface\AddOns

nowy ingamefunction jest folderze ADDONS

To tyle milego zbierania :)

PS

Dorzucam jeszcze jeden pliczek bo widze ze go nie ma zasadniczo

powinien sie utworzyc ale ...

nalezy go wrzucic do...\Zlote_jajo\Zlote_jajo\scripts\rom\profiles

i zmienic nazwe na nicka z gry

Zlote_jajo.rar

TwojNick.xml

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam problem co Kate, co 1-2 sekundy na chwile pojawia się w grze ekran taki jak po naciśnięciu "ESC", raz nawet udało się uruchomić gdy trzymałem naciśnięty klawisz "ESC" (jakby przyspieszało lub niwelowało "ESC programowy"). Zgodnie z zaleceniem stary całkowicie usunięty oraz ingamefunction podmienione na nowe.

P.S. Można tylko podziwiać i podziękować za prace MrA.

Opublikowano

Dobry,

Użyłem, wsio ok, ale po godzinie wysyp, nie znaju patamuszto. Konto wylogowane, a program szaleje.

Nie mialem za bardzo czasu testowac wczoraj ale dzisiaj

idzie u mnie juz 2h i jest OK

Powiem tak u mnie pracuje na zupelnie osobnym kacie

na ktorym jest tylko jedna postac i ja uzywam czlowiek-mag

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prosze bardzo z tym ze to jest zupelnie nowy micromakro ,

a wiec najlepiej usunac starego calkowicie a potem tego rozpakowac

trzeba rowniez podmienic "ingamefunction" w folderze RoMa

...:\Program Files\Runes of Magic\Interface\AddOns

nowy ingamefunction jest folderze ADDONS

To tyle milego zbierania :)

PS

Dorzucam jeszcze jeden pliczek bo widze ze go nie ma zasadniczo

powinien sie utworzyc ale ...

nalezy go wrzucic do...\Zlote_jajo\Zlote_jajo\scripts\rom\profiles

i zmienic nazwe na nicka z gry

Dzięki bocik smiga, można na Ciebie liczyć =))

P.S Da się coś zrobić z tym ESC ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po testach dzisiejszego dnia mogę powiedzieć odrobinkę więcej.

Crashe kont występowały gdy miałem na 1 komputerze odpalonych 5-6 kont(bywa, ze gram bez lagów na 8 kontach online, teraz jednak jest to niemożliwe, lag jak diabli) , tak jak w Twoim przypadku mam po 1 postaci na koncie, klasa nieistotna.

Od ponad 6h działają 4konta i wszystko jest w porządku.

Odpaliłem dla testów 2 konta na laptopie, który zazwyczaj ciągnął 2xprogram + postać do gry.. zobaczymy co noc przyniesie ;)

Nawet jeśli mniejsza liczba kont będzie mogła być online i tak serdecznie dziękuje.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Mam problem takiego typu iż po uruchomieniu bota i wciśnięci delete zrobi się test macro i wszystko się zacina (tzn. nic więcej się nie dzieje) postać nie reaguje... zaczyna tylko z automatu wciskać "ESC". Postępowałem zgodnie z instrukcjami, pobrałem plik i zmieniłem jego nazwę umieszczając go tam gdzie powinien się znaleźć. Zrobiłem także update. Nie mam pojęcia co jest nie tak więc postanowiłem zapytać tutaj;]

z góry dzięki;d

Opublikowano

Mam tez problem z zatrzymaniem się programu na etapie test 'ingamefunctions' mimo iż postępowałem jak opisano powyżej. Proszę o pomoc, czy coś robić z paskiem i wstawiać na którymś z pól makro?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...