Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Dokladnie mam ten sam problem co Kate bot po mniej wiecej uplywie 20-30 minut zaczyna sie wieszac i wyglada to tak jakby non stop byl wciskany ESC

wczesniej nic takiego sie nie pojawialo problem wystapil po wrzuceniu nowego addresses.lua

Dziwne, bo u mnie działa na wszystkich kontach

Rozwiązanie znalazłem na SolarStrike Software

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witajcie jestem tu nowy

ja rozwiązałem problem ściągając tortoiseSvn

w bocie wpisałem komende rom/svnupdate

później otworzyłem pliki powywalałem te z którymi coś było nie tak

i znów rom/svnupdate

i wszystko działa

Zrobiłam jak doradzałeś. Program wykrył błąd w pliku addresses.lua które tutaj umieścił ape. Niestety usunięcie pliku nic nie daje. Bot bez tego pliku w ogóle nie chce się odpalić. A z tym plikiem po około 20 minutach się zawiesza i klika "esc" (mam ustawienia domyślne).

Opublikowano

Thx MrAnderson wszystko działa pięknie :) Bocik Śmiga jak ta lala.Chodzi już ponad 3h i na razie żadnych problemów nie ma.

Opublikowano

mam jeden problem

robie wszystko według instrukcji i niedziałało to stworzyłem folder addons w folderze z grą i wrzuciłem pliki jakie miałem i dalej bot niedziała

co mam zrobić jakieś sugestie ?

beztytuutdyq.png
Opublikowano

mam jeden problem

robie wszystko według instrukcji i niedziałało to stworzyłem folder addons w folderze z grą i wrzuciłem pliki jakie miałem i dalej bot niedziała

co mam zrobić jakieś sugestie ?

dzialajacy plik razem z jajkami esc terz nieumialem zrobic bug jest dalej

micromacro - Kopia.rar

Opublikowano

Ja mam taki problem. co robie źle

To błąd wynikający z tego że źle odpalasz Micromacro w pliku Zlote_jajo są dwa micromacra (1-Zlote_jajo i 2-Zlote_jajo.exe)musisz odpalić to drugie (Zlote_jajo.exe) tez taki problem miałem bo próbowałem odpalić to pierwsze micro i taki sam komunikat mi wyskakiwał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie :) Jestem tu nowa. Otóż, mam kłopot z tym botem. Posiadam Windows 7 Home Premium wersję angielską, lecz przetłumaczoną przez jakiś mały programik. Zrobiłam wszystko zgodnie z tym, co przeczytałam, pobrałam najnowszą wersję, która znalazła się w późniejszych postach... Jednak gdy uruchamiam plik, znajdujący się w głównym katalogu ("Zlote_jajo.exe"), wyświetla mi się błąd.

Cytuję:

"Aplikacja nie została własciwie uruchomiona (0xc0000022). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację."

Po kliknięciu OK wyłącza mi się. Próbowałam uruchomić jako administrator, próbowałam także zgodności z Windows XP sp3. Niestety - nie działa. Bardzo prosiłabym was o pomoc. Szukałam już na różnych stronach, lecz nie znalazłam, by komukolwiek pojawił się taki błąd.

Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

~Merodi.

Opublikowano

Hello friends!

I want to invite you all to play with me at Nexon Studio ROM Server,Chapter 4 Currently Supported.

The best and only server of Runes of magic online,the MMORG where you need to unlock the secrets of Rom to save the world.

Rates

- 7x EXP

- 7x Tp

- 3x Drop

- 3x Gold

If you want to join me in this great game,please click on the following links:

Main Site:http://www.rom4u.com

Forums:http://forum.rom4u.com

Opublikowano

nie działa ;[

Napisz konkretnie o co chodzi .

Wez sobie ze starego przekopiuj plik z nazwa postaci .xml

bo tu nie ma , albo z poprzedniej wersji Twojnick.xml i zmien mu nazwe

i tu sa inne waypunkty wrzucone bo zapomnialem wrzucic te stare

i zlote jajka odpalaja sie "30"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...