Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Bot na złote jajka

xDominikax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!!!

Przeczytałem wszystkie posty a rozwiązania brak :(

Gdy wpisuje rom/bot nic sie nie dzieje tylko wyskakuje na żółto:

scripts\rom/bot.lua:12 cannot open C:/desktop/Zlote_jajo/Zlote_jajo/scripts/rom/addresses.lua: No such file or directory

Chyba mam uszkodzony plik addresses.lua.

Prosze o pomoc.

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wpisuje to co kazales ale robi sie to samo :/

Pozatym juz go z'updatowalem.

"No such file or directory"

On poprostu niewidzi pliku addresses.lua :/

Opublikowano

belfel a czy rozpakowales bota w folderze ,,Runes of magic,,

Musisz go tam rozpakować inaczej ci nie ruszy

jak nie ruszy.... ja mam pliki na pulpicie jedyne co trzeba zrobić w folderze z grą to utworzyć i tutaj zacytuję

"W razie gdyby program nie chciał nam działać musimy utworzyć w plikach instalacyjnych gry (tam gdzie jest zainstalowana gra) foldery o nazwach

- "Interface" a w nim "AddOns"

- Po czym wkleić podkatalog "ingamefunction" znajdujący się w paczce w folderze ADDON."

sam bot może leżeć gdzie tylko komu się podoba

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Witam. Myślę że zrobiłam wszystko tak jak powinnam ale jestem tylko kobietą - mam swoje ograniczenia mogłam czegoś nie zrozumieć. Po wpisaniu rom/bot pokazuje się to co umieściłam w załączniku. Żadnej grafiki nie ma i wciśnięcie DELETE też nic nie daje. Proszę o pomoc.

post-384045-0-17490600-1314549712_thumb.png

Opublikowano

w folderze ADDON jest addon wsadź go do AddOns jesli go mniemasz to instrukcja

Wchodzisz do folderu Runef of Magic robisz folder Interface a nim Następny folder AddOns i tam wsadzasz

Jesli nadal nie działa to zobacz czy na pewno rozpakowales folder z botem do folderu z grą

jak nadal wam niedziela to usnucie bota i jeszcze raz pobierzcie

daj PLUS jeśli pomogłem

Opublikowano

Witam. Myślę że zrobiłam wszystko tak jak powinnam ale jestem tylko kobietą - mam swoje ograniczenia mogłam czegoś nie zrozumieć. Po wpisaniu rom/bot pokazuje się to co umieściłam w załączniku. Żadnej grafiki nie ma i wciśnięcie DELETE też nic nie daje. Proszę o pomoc.

Zmień sobie w grze ustawienia klawiszy i sterowania na domyślne. Ten błąd jest spowodowany tym że zostały zmienione na inne niż są przypisane w bocie.

Opublikowano

Zmień sobie w grze ustawienia klawiszy i sterowania na domyślne. Ten błąd jest spowodowany tym że zostały zmienione na inne niż są przypisane w bocie.

Bardzo dziękuję pomogło :)))

Opublikowano

Bot dziala wielkie dzieki trzeba tak:

1. na 3 stronie jest pod koniec pobierz ten plik od Mr...... i cos tam :)

2.zmien w scripts/rom/imie twojej postaci

3.w folderze ADDON jest addon wsadź go do AddOns jesli go mniemasz to instrukcja

Wchodzisz do folderu Runef of Magic robisz folder Interface a nim Następny folder AddOns i tam wsadzasz ediT z GORY ^^^

4. odpal bota

:)

Opublikowano

Witam, ja tez mam problem troszke juz siedze nad tym i nic. Upgrada zrobilem, wszystko mam zrobione jak trzeba i dalej nic. Chyba po prostu jakas dobra dusza i mądra :) musi zarzucic uploadem z dobrymi plikami. (aha mi wyskakuje problem z macro.lua:144 bad argument #1 to 'char') Pozdrawiam

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić tutaj 2 pliczki ? Jeden to update.lua a drugi to functions.lua. Bardzo byłbym wdzięczny. Oczywiście owe pliki z działającego teraz bota.

Opublikowano

Zrobiłam wszystko co trzeba, tylko że w tym pliku musi być błąd. Po jakiś ok. 20 minutach bot się zatrzymuje i klika "esc" (mam ustawienia domyślne). Czy ktoś mógł by dać addresses.lua który by nie wciskał "esc", tylko pracował cały czas tak samo. Z góry bardzo dziękuję.

Opublikowano

Dokladnie mam ten sam problem co Kate bot po mniej wiecej uplywie 20-30 minut zaczyna sie wieszac i wyglada to tak jakby non stop byl wciskany ESC

wczesniej nic takiego sie nie pojawialo problem wystapil po wrzuceniu nowego addresses.lua

Opublikowano

witajcie jestem tu nowy

ja rozwiązałem problem ściągając tortoiseSvn

w bocie wpisałem komende rom/svnupdate

później otworzyłem pliki powywalałem te z którymi coś było nie tak

i znów rom/svnupdate

i wszystko działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...